Benim Albümüm / Çeyrek Final Haftası Oylama Başladı

:A Çiğdem hanımdan onay aldığıma göre bye bye Bullycim :A Diskalifiye olmak nasıl bir duygu ? :A
Başkan benim elimde kalacak sanırım tutmayın beni. ss En kötü sana saldırır öyle diskalifiye olurum boşuna gitmeyelim bari :A

yine ilk 5 oyun puan durumuyla iyi geceler dileklerimi göndereyim sizlere :F
hepinizin şarkılarını ben beğendim hangi iki kişi elenirse benim gözümde süpriz olucak buraya kadar çok sakin olaysız bir şekilde geldik butür yarışmalarda zor görünen birşey elimden geldiğince sizlerin görüşlerine uyup ona göre hareket etmeye çalıştım çeyrek finalide umarım olaysız şekilde kapatırız kim elenirse elensin benim gözümde zaten dediğim gibi süpriz olucak hepiniz çok iyisiniz bukadar çene yeter iyi geceler :F

1 24
2 22
3 18
4 16
5 10
@xemrexxx @denizz19 @Bully @Harunnn60 @turkuazz

hepinizin şarkılarını ben beğendim hangi iki kişi elenirse benim gözümde süpriz olucak buraya kadar çok sakin olaysız bir şekilde geldik butür yarışmalarda zor görünen birşey elimden geldiğince sizlerin görüşlerine uyup ona göre hareket etmeye çalıştım çeyrek finalide umarım olaysız şekilde kapatırız kim elenirse elensin benim gözümde zaten dediğim gibi süpriz olucak hepiniz çok iyisiniz bukadar çene yeter iyi geceler :F

1 24
2 22
3 18
4 16
5 10
22 gibi hissediyorum:A

1 24
2 22
3 18
4 16
5 10
2.ile aramda az fark var açarım inşallah :A