Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
proxy.php

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 26 Nisan Salı 20:00
Herkese 6.haftadan merhabalar @mrt-06 özel sebeplerinden dolayı yarışamıcak sezen aksunun kalıcı sahibi @turkuazz olmuştur. Bu haftayla birlikte 5 haftamız kaldı yarışmayı yarıladık, 7.hafta çeyrek finalden önceki hafta olup 2 kişi elenecek 6. hafta bu hafta ise 1 kişi elenecek yarışmacı sayımız 8 e düştü 🙂

Final Puanı Alanlar
Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var - 11 Puan
Tarkan - Karma - 6 Puan
Sertab Erener - Rengarenk - 4 Puan
Sezen Aksu - Gülümse - 3 Puan
Yıldız Tilbe 2 Puan
İrem Derici - Dantel - 2 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @yigit_00 Adele - 25 Albümü
2.Hafta @OzaN Kenan Doğulu - Festival Albümü
3.Hafta @EnveR Atiye - Soygun Var Albümü
4.Hafta @MayısKralı Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü
5.Hafta @Tolstoyevski Pink Floyd - The Wal Albümü
5.Hafta @EFE UYSAL Mustafa Ceceli- Es Albümü

Yarışmacılar

1- @turkuazz Sezen Aksu - Gülümse Albümü
2- @denizz19 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
3- @Billy Kane İrem Derici - Dantel Albümü
4- @Harunnn60 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
5- @xemrexxx Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
6- @Bully Tarkan - Karma Albümü
7- @GunesinOglu Gülşen - Bangır Bangır Albümü
8 - @vadikızı Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü

Juriler
Juri Başkanı @destere
@Doğu
@Tzira
@DarkLeqenD
@Felon
@tolgab
@Maskeli Fedai
@S.G.A.T.
@Aserat
@Yiğitt
@Titanium
@Forumdash
@eskici
@soo
@Berkan Tazegül
@MEnes
@yigit_00
@yatutarsa
@OzaN
@EnveR
@cevaa
@EFE UYSAL
@Tolstoyevski

@BesaleT

Yarışma Hakkında Bilgiler
1- 10 hafta sürücek, 5-7-8 haftalarda 2 eleme oynanacak.
2-Recap süreleri isteyen 60 saniye isteyen 90 saniye ayarlayabilicek
3- Şarkısını geç gönderen -5 puan oylarını göndermeyen -15 puan alıcaktır

Son Oy Gönderme TARİHİ 28:Nisan Perşembe 20:00 Bu hafta 1 kişi elenecek
Yıldız Tilbe ( Yürü Anca Gidersin Albümü ) Sana Yok Yok
Sıla (Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü ) Tam da Bugün
Sertab Erener (Rengarenk Albümü ) İstanbul
Tarkan (Karma Albümü ) Ay
Sezen Aksu ( Gülümse Albümü ) Vazgeçtim
Deniz Seki (Sözyaşlarım Albümü ) Aşk Müzikali
Gülşen ( Bangır Bangır Albümü ) Kara Liste
İrem Derici - Seni Çok Seviyorum ( Recap Süresi 0:00-1:35 )
Sunucular
Bu hafta yabancı ve türk şarkıcılardan tek sevdiklerim kadın şarkıcıları konuk ediyorum ben kolay kolay kadın ünlü tutmam tutuyorsam gerçektende başarılılar demektir :A:A
Avril Lavigne
12939_23835_25042014184246_3.jpg

Burcu Güneş
burcu-gunes-yakin-mesafe_9015897-5688_1920x1080.jpg

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT
proxy.php

Son düzenleme:
bu forumda hiçbir şarkı yarışmasını erkek şarkıcı kazanamıyor ayoll daha şimdiden yarışmanın tek erkek şarkıcısı sen kaldın @Bully :F:F:F
ayy eskiden kızlarla bir oyun oynardık yanımızda tek erkek olunca kızların içinde kıvırcık bebek diye alay eder kaçırırdık :A:A:A

bu forumda hiçbir şarkı yarışmasını erkek şarkıcı kazanamıyor ayoll daha şimdiden yarışmanın tek erkek şarkıcısı sen kaldın @Bully :F:F:F
ayy eskiden kızlarla bir oyun oynardık yanımızda tek erkek olunca kızların içinde kıvırcık bebek diye alay eder kaçırırdık :A:A:A
Hahahaha cidden dediğin gibi olmuş. Hatırlattın bana eskileri ağlattın. :A:A

Bence sadece Türkiye'nin gözünden bakmayalım olaya, Dünya'da da müzik sektörü kadınların elinde.

Katy Perry-Rihanna-Lady Gaga-Beyonce-Madonna-Taylor Swith filan. Erkekleri saysan bu kadar kişi çıkmaz. :A

Bu arada şaka maka 4 hafta kaldı yarışmanın bitmesine. :D

Edit: Avrile bayıldım. :D
Let-Me-Go-GIF-avril-lavigne-35827509-245-142.gif
Let-Me-Go-GIF-avril-lavigne-35827462-245-139.gif

Hahahaha cidden dediğin gibi olmuş. Hatırlattın bana eskileri ağlattın. :A:A
Bence sadece Türkiye'nin gözünden bakmayalım olaya, Dünya'da da müzik sektörü kadınların elinde.

Katy Perry-Rihanna-Lady Gaga-Beyonce-Madonna-Taylor Swith filan. Erkekleri saysan bu kadar kişi çıkmaz. :A

Bu arada şaka maka 4 hafta kaldı yarışmanın bitmesine. :D

Edit: Avrile bayıldım. :D
Let-Me-Go-GIF-avril-lavigne-35827509-245-142.gif
Let-Me-Go-GIF-avril-lavigne-35827462-245-139.gif

işte kızlarla erkekler arasındaki farkı @Çiğdem- çok iyi özetlemiş :) çocukken bile kızlar ne kadar kötü ne kadar şirret ne kadar artniyetli ? :) aralarına düşen gariban oğlanla dalğa geçip ağlatıyorlarmış birde sıkılmadan anlatıyor sanki güzel bişey yapmışlar gibi :))
oysa kendimden biliyorum çocukken aramıza bir kız düşerse oyunda bilerek yenilirdikki kız sevinsin mutlu olsun diye :) kız mutlu olunca bizde mutlu oluyorduk :) hatta oyunda kazayla kız yere düşeceği zaman bir tarafı zedelenmesin incinmesin diye kendimizi son hızla kızın altına atardıkki kız çarpmanın şiddetine maruz kalmasın :)
demekki centilmenlik, kibarlık, karşı cinse saygı, sevgi doğuştan bize bahşedilmiş.. oysa kızlar doğuştada kötü büyüyüncede kötü ölene kadar kötü.. şirret geldiler şirret gidecekler, allah onları kahrı perişan etsin sürüm sürüm sürünsünler çok sinirlendim bak şimdi :)

işte kızlarla erkekler arasındaki farkı @Çiğdem- çok iyi özetlemiş :) çocukken bile kızlar ne kadar kötü ne kadar şirret ne kadar artniyetli ? :) aralarına düşen gariban oğlanla dalğa geçip ağlatıyorlarmış birde sıkılmadan anlatıyor sanki güzel bişey yapmışlar gibi :))
oysa kendimden biliyorum çocukken aramıza bir kız düşerse oyunda bilerek yenilirdikki kız sevinsin mutlu olsun diye :) kız mutlu olunca bizde mutlu oluyorduk :) hatta oyunda kazayla kız yere düşeceği zaman bir tarafı zedelenmesin incinmesin diye kendimizi son hızla kızın altına atardıkki kız çarpmanın şiddetine maruz kalmasın :)
demekki centilmenlik, kibarlık, karşı cinse saygı, sevgi doğuştan bize bahşedilmiş.. oysa kızlar doğuştada kötü büyüyüncede kötü ölene kadar kötü.. şirret geldiler şirret gidecekler, allah onları kahrı perişan etsin sürüm sürüm sürünsünler çok sinirlendim bak şimdi :)
Çok içerlemişsin bu konuya belli. :) Hak vermemek elde değil. :) Neler çektik küçüklükten bu güne, bunu hiç düşünmezler ama işte. :) Son kısım biraz abartı olmuş tabi, o kadar büyük konuşma lazım olacaklar bize ileride. :A
Bu arada konuklar mükemmel, dikkat etmemişim resmen konuya ilk girdiğimde. :A Ah Avril Lavigne ah... Biz seninle sen de bizimle büyüdün resmen gözümüzün önünde. :A

Çok içerlemişsin bu konuya belli. :) Hak vermemek elde değil. :) Neler çektik küçüklükten bu güne, bunu hiç düşünmezler ama işte. :) Son kısım biraz abartı olmuş tabi, o kadar büyük konuşma lazım olacaklar bize ileride. :A
Bu arada konuklar mükemmel, dikkat etmemişim resmen konuya ilk girdiğimde. :A Ah Avril Lavigne ah... Biz seninle sen de bizimle büyüdün resmen gözümüzün önünde. :A
hahahah ayyy gerçektende ağlıyorlardı beee :A:A:A

Yazık değil mi niye ağlatıyodunuz uşakları. :A Neydi suçları, sadece oyun oynamak isteyen, yanlız başına kalmış masum çocuklardı onlar. Canisiniz siz canii. :A
aaa ben çocukken çok yaramaz bir kız çocuğuymuşum erkek çocuklarının neden bilmiyorum kolunu ısırıyormuşum anneme çok şikayet gidiyormuş @destere
:F:F:F

aaa ben çocukken çok yaramaz bir kız çocuğuymuşum erkek çocuklarının neden bilmiyorum kolunu ısırıyormuşum anneme çok şikayet gidiyormuş @destere
@destere aman dikkat insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. :A Bu @Çiğdem- çok tehlikeli. :D Canını sıkan kimseyi tanımaz valla. :A Senin bu oklava merağının nereden geldiğini anlamış olduk. :A

aslında o kadar öfkeyle başlamamıştım mesaja :) sonra anlattıkça kinlendim kinlendikçe coştum tabi kendimi zaptedemedim :) tabiki son bölümler şirret falan kısmı kahrı perişan kısmı ayıp olmuş ama yani insanlık hali bazen gerçekleride söylemek şart yoksa karşıdaki hogathalar anlamıyor :))

@destere aman dikkat insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. :A Bu @Çiğdem- çok tehlikeli. :D Canını sıkan kimseyi tanımaz valla. :A Senin bu oklava merağının nereden geldiğini anlamış olduk. :A

zaten sadece hogathaya bel bağlayan kim :) ama kumalarla dengeyi sağlarım :))

zaten babandan seni istemeye geldiğimde kuduz aşıların tammı değilmi sorup durumu netleştirmem şart :) bu canı sokakta bulmadık :)) aşk falan tamamda yani ısırılmak hiç hoş değil katlanamam bu tarz şeylere :))

:)) @MEnes bu son mesajdan sonra forumdan kaçmamın zamanı geldi sanırım ortam sakinleşene kadar ben biraz tüyeyim :) oklava darbelerine maruz kalmamaya bak :)

Son düzenleme:
aslında o kadar öfkeyle başlamamıştım mesaja :) sonra anlattıkça kinlendim kinlendikçe coştum tabi kendimi zaptedemedim :) tabiki son bölümler şirret falan kısmı kahrı perişan kısmı ayıp olmuş ama yani insanlık hali bazen gerçekleride söylemek şart yoksa karşıdaki hogathalar anlamıyor :))

zaten sadece hogathaya bel bağlayan kim :) ama kumalarla dengeyi sağlarım :))

zaten babandan seni istemeye geldiğimde kuduz aşıların tammı değilmi sorup durumu netleştirmem şart :) bu canı sokakta bulmadık :)) aşk falan tamamda yani ısırılmak hiç hoş değil katlanamam bu tarz şeylere :))

:)) @MEnes bu son mesajdan sonra forumdan kaçmamın zamanı geldi sanırım ortam sakinleşene kadar ben biraz tüyeyim :) oklava darbelerine maruz kalmamaya bak :)
Hahahahaha aynen sen biraz kaybol bence de o mesajdan sonra. :A:A

Yalın ve Serdar Ortaç zamanlarında da tek erkek ben kalmıştım :D Elimizden geleni yapacaz yine olmazsa sağlık olsun :A

Ben senle bir alay ederim görürsün çirkin şey :A

Kızları bu kadar kötülemenin üzerine Tarkan'a destek verirsin artık tek erkek biz kaldık sonuçta :A

Kız düşeceği zaman bir tarafı zedelenmesin diye kendini kızın altına atan koca yürekli adam :A Helal olsun bu ince ve düşünceli davranışından dolayı takdir ediyoruz destere arkadaşımızı :A @Doğu

Son düzenleme: