Survivor 2016 - 5. Bölüm Yorumları

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,872
Puanı
1,051
yL7Yzk.jpg
TV8 ekranlarında yayınlanan ekranların reyting rekortmeni ve en çok izlenen yarışma programı Survivor bu akşam 5.bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak.

Bölüm hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. Survivor, yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da TV8'de!

Merakla bekliyoruz çok güzel bölüm olacak bol kavgalı bol heyecanlı dokunulmazlık oyunu olacak :Z :Z :Z

@sürgünüm maçtan sonra yorumlarını bekliyorum :A

Son düzenleme:
Bende merakla bekliyorum son cıkan fragmana göre cok güzel bir böuüm olacak gibi görünüyor :D

Merakla bekliyoruz çok güzel bölüm olacak bol kavgalı bol heyecanlı dokunulmazlık oyunu olacak :Z :Z :Z

@sürgünüm maçtan sonra yorumlarını bekliyorum :A
EFE'ciğim bu sene kimseyi tanımıyorum, nedense yarışmadan zevk alamadım bir türlü. Sadece ara sıra baktığım zamanlarda Nagehan'ı çok tuttum. Hani ayağı sakat olan biri var oyunlarda çok başarısız ona sert çıkmaları hoşuma gidiyor. :) Bir de hangi takımda bilmiyorum ama Damla çok güzel. :)

Bende merakla bekliyorum son cıkan fragmana göre cok güzel bir böuüm olacak gibi görünüyor :D
Semih gömecek Serkay ve Efecanı :A

EFE'ciğim bu sene kimseyi tanımıyorum, nedense yarışmadan zevk alamadım bir türlü. Sadece ara sıra baktığım zamanlarda Nagehan'ı çok tuttum. Hani ayağı sakat olan biri var oyunlarda çok başarısız ona sert çıkmaları hoşuma gidiyor. :) Bir de hangi takımda bilmiyorum ama Damla çok güzel. :)
Semih ve Morgül yeter abi izlemen için bende onlar için izliyorum dediğin kızlarda süper :D

Ne kadar zevksiz bir forum :(

1-EDA AKKAYA <33
2-GİZEM KERİMOĞLU
3-SERKAN ERCAN
4-ZAFER METE