o zaman yorumlarından biliyoruzdurBen yarismaya katilmadim ki
o zaman yorumlarından biliyoruzdurBen yarismaya katilmadim ki
Bence sen ruyanda gormussun )o zaman yorumlarından biliyoruzdur
gerçekler bunlar reyizBence sen ruyanda gormussun )
Ne gerceginden bahsediyosun getir kanitini getirebiliyosangerçekler bunlar reyiz
Dedikodu mu yapıyorum? alt tarafı Emre bile izlemiş vadiyi dedim Başka diyeceğin yoksa seni destere ve çiğdem bekler hem 113 bin mesajın olduğu yerde saymaz yükselir böylece .adımı kullanıyorsan etiketle de kullan @Çiğdem- ve evde kalmış kızlar cemiyeti arkadaşları gibi dedikodu yapma sen yazınca baktım vadi-pusu 373 bölüm olmuş ben 150 bölüm izlemişim ayrıca daha önceki mesajlardan anlaşılacağı üzere polat şaşmaz ve takastan daha iyi biliyorum izlediğim kısımları ayrıca düşmanını tanıcan ki 113 bin küsür mesaj yazabilecek kadar forumda kalabilesin
113 bin mesaj diyip alay etme ne ka uğraşsalar da yapamayanlar var forumda tek smile ile yorum yapanlar; dizi yorum konularında canlı yayın yapanlar, konularda birbirlerine hal-hatır soranlar vb.))))Dedikodu mu yapıyorum? alt tarafı Emre bile izlemiş vadiyi dedim Başka diyeceğin yoksa seni destere ve çiğdem bekler hem 113 bin mesajın olduğu yerde saymaz yükselir böylece .
Tamam peki Ödül bekliyorsan yanlış yerdesin (OzaN admin profil sayfasını bulamadısan linkini atabilirim)ben sana sordum mu kaç mesaj yazıyorsun diye ?113 bin mesaj diyip alay etme ne ka uğraşsalar da yapamayanlar var forumda tek smile ile yorum yapanlar; dizi yorum konularında canlı yayın yapanlar, konularda birbirlerine hal-hatır soranlar vb.))))
niye sorasın yazıyor zaten ödül beklememe gerek yok sağolasın iyi gecelerTamam peki Ödül bekliyorsan yanlış yerdesin (OzaN admin profil sayfasını bulamadısan linkini atabilirim)ben sana sordum mu kaç mesaj yazıyorsun diye ?
Noktası virgülüne kadar ne yazık ki katılmıyorum özellikle de Pana yazım grubuna yapılan haksız ve acımasız eleştiriler kısmına bence Pana yazım grubu eleştiriyi bile hak etmiyor çünkü ortada eleştirilebilecek ne senaryo ne de diyaloglar mevcutvadinin şu an ki durumu falan hepsi abartılma ne var dizi gayet de belirli bir senaryo etrafında işleniyor beğenilmeyen konular olabilir (benim için en büyük ve tek sıkıntı yusuf a verilen rol) yine başlanıldı yerden yere vurulmaya yazım gurubuna yöneltilen haksız ve acımasız eleştiriler son bölümde gayet iyiydi gelecek bölümlerinde habercisi oldu fazlaca beklentiler var galiba bazı şeyler kabul edilmeli 13 yıllık bir dizinin belirli dinamikler üzerinden yürümesi gayet normal daha fazlasını yapmaya kalktığında dizi mizi kalmaz herşeyin belli bir akışı var
zaten şu an dizinin konsepti fazlaca iddialı bunu idrak etmek lazım bunu seyirciye yansıtmak da bunu gerçekci bir şekilde çekmek de oldukca zor reji ve senarist ekibine yöneltilen eleştirilerde öncelikle bunu göz önünde tutmak lazım
bir yerden sonra bazı şeylerin gerçekten kopması gayet normal en basitinden vadi son bölümünde 5 farklı ülkeye gitti bunların mekanı, seçilen oyuncuların castı, karekterlerin orjinal dil kullanması vs. siz bir diziden özelliklede haftalık çekilen bir diziden bunu beklemeniz olmaz avrupayı falan örneklendirin hadi adamlar sezon da kaç bölüm çekiyorlar ve süreleri ne kadar mesela son bölüm 130 dakikaydı sinema filmerinde bile bu sürede işler az görülür
yani dizi akışını sekteye uğratan tempoyu düşüren açıkcası zaman doldurmak için çekilen sahnelerin olması bu şartlarda kaçınılmaz
katılmıyorum başkan hem de hiç yaptığınız muamele çok yanlışNoktası virgülüne kadar ne yazık ki katılmıyorum özellikle de Pana yazım grubuna yapılan haksız ve acımasız eleştiriler kısmına bence Pana yazım grubu eleştiriyi bile hak etmiyor çünkü ortada eleştirilebilecek ne senaryo ne de diyaloglar mevcut
anladım tabi gayet de güzel güzel bölümdü sen neresini anlamadın neresi boşlukta kaldı sor söyle hepsini izah edeyim ; abartın biraz daha abartın gram senaryo yokmuş tabi canım adamlar doğaçlama dizi çekiyorlarAllah aşkına perşembe günkü bölümden birşey anlayan var mı ne senaryo ne diyalog gram birşey yok Bu sezon ne anlatıyor onu bile anlamadım son 3 yıldır iyi olan oyuncuları kullanamıyoruz bile
seni bu kategoriden ayırabilirim başkan da her iddiasını varım vadi bugün atv de olsaydı +10 reyting alacaktı konuşulan şeylerde çok farklı olacaktıBeni burada bilen bilir asla ve asla reytinglere göre eleştiri yapmam eğer kendi Adıma bu bölümlerden tatmin olsaydım sonuna kadar savunurdum
Bende @takas gibi siyah ekran olsun üstünde vadi yazsın 2 saat o ekrana bakarım burada en büyük sorun sen ve diğer arkadaşlar bütün izleyenleri kendimiz gibi değerlendirmeniz .) bir çoğu pamuk ipliğine bağlı . sana defalarca dedim benim etrafımda bir tane bile izleyen kalmadı inanıyorum sizinde azalmıştır . Ve en kötüsü ne biliyor musun bu kötü gidişten zerre rahatsız değiller . İnsan bir hamle yapar ama tunne onlar da kaderlerine razı eli kolu bağlı bir şekilde iplerinin çekileceği günün bekliyorlar hissi veriyor bize . Çok enteresan inan aklım aklımıyor bu kadar mı kör olurlarkatılmıyorum başkan hem de hiç yaptığınız muamele çok yanlış
nasıl senaryo yok nasıl diyalog yok eee hadi sen vefakarsın ne olursa olsun bitene kadar izleyeceksin 3 senedir bu insanlar neyi izliyor nasıl izliyor neden izliyor
sana kesinlikle katılmıyorum 97.bölümde biten bişey yok pusunun iskender ölene kadar ki tüm bölümlerinin eski vadiden seviye olarak bir farkı yoktur hatta aksiyon yönünden dahaŞuanda bile aramızda Raci-Necati kutuplaşması başlamış. Pusuyu ilahlaştırmayın Türk tarihinin en iyi dizisi 97.bölümde bitti, Pusu jenerasyonunun son 3-4 sezonundan beri de çerezlik sayılmayacak bölümler izliyoruz. Şuan nasıl biz Arka Sokaklar 10 yıldır yayında diye dalga geçsek de Pusu da aynı durumda 2-3 yıldır senaryosuz şekilde yayınlanmasına rağmen 300 bölümü geçecek gibi duruyor.
Bence eğer yapılamıyorsa her şey tadında bırakılmalı seyirci kardeş çekişmesinin arasında bırakılmamalıdır. Benim öngörüm Necati'nin bu işi bol bütçeli Hollywood kalitesini aratmayacak bir sinema filmiyle bitirmesidir ve işi yazımsal açıdan işin ehli olan Bahadır-Raci ikilisine bırakmasıdır. Yoksa bölüm başı 1,5 milyon lira sezonluk da ortalama 45 milyon lira alıp da önümüze görsel açıdan 5 kuruş kalitesi olmayan, işi senaryo yazma olmayan kişilerin yazdığı bölümler konulacaksa buradaki 1-2 kişi dışında eskilerin hatrına duran herkes gider. Ama paraya kıyılıp efsane yeniden diriltilirse önünde duran sadece fırtınadan kalan toz olur!
başkan adamlar öyle düşünmüyor senin bakış açın farklı onlar böyle bir tehlike görse herhalde bir arayış içinde olurlar en azından daha farklı yöntemler denerler ama bildikleri gibi devam ediyorlar demek ki bir sıkıntı görmüyorlarBende @takas gibi siyah ekran olsun üstünde vadi yazsın 2 saat o ekrana bakarım burada en büyük sorun sen ve diğer arkadaşlar bütün izleyenleri kendimiz gibi değerlendirmeniz .) bir çoğu pamuk ipliğine bağlı . sana defalarca dedim benim etrafımda bir tane bile izleyen kalmadı inanıyorum sizinde azalmıştır . Ve en kötüsü ne biliyor musun bu kötü gidişten zerre rahatsız değiller . İnsan bir hamle yapar ama tunne onlar da kaderlerine razı eli kolu bağlı bir şekilde iplerinin çekileceği günün bekliyorlar hissi veriyor bize . Çok enteresan inan aklım aklımıyor bu kadar mı kör olurlar