MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

Türk popu standartlarına göre (ki benim hiç hoşlanmadığım standartlar onlar) daha yukarıda hoş bir şarkı. Ama diğerlerinin durumuna göre yeri ne olur şu anda kestiremiyorum, şimdi dinlemeye başladım sayın kabadayı, ama açık olmak gerekise işi zor.

Son düzenleme:
oylarımı gönderdim çok zorlu bir haftaydı 3 şarkı hariç 12 şarkıyıda beğendim yanı 4 puanda verdiğim dahil 12 şarkıyıda beğendim adece 3 şarkı aşırı şekilde zayıf kalmıştı
bu 3 şarkıcıdan 1 tanesi en azından çeyrek finali hedefleyen iddalı bir şarkıcıdan birisi yanı bu haftada iddalı hedefi olan birisi elenebilir tüm şarkıcılara detaylı yorumumu yatmadan yapmaya çalısıcam artık rahat konuşabiliriz ama kimseyi kırmadan tabikide başarılar herkese detaylı yorumum bu gece gelir :A:A:A
Çiğdem detaylı yorumda yap. :D

oylarımı gönderdim çok zorlu bir haftaydı 3 şarkı hariç 12 şarkıyıda beğendim yanı 4 puanda verdiğim dahil 12 şarkıyıda beğendim adece 3 şarkı aşırı şekilde zayıf kalmıştı
bu 3 şarkıcıdan 1 tanesi en azından çeyrek finali hedefleyen iddalı bir şarkıcıdan birisi yanı bu haftada iddalı hedefi olan birisi elenebilir tüm şarkıcılara detaylı yorumumu yatmadan yapmaya çalısıcam artık rahat konuşabiliriz ama kimseyi kırmadan tabikide başarılar herkese detaylı yorumum bu gece gelir :A:A:A

Ne kadar çirkefleştin bir anda diğer haftalar herkes iyi bu hafta 3 tane çok zayıf :A

Ben bunu Ceceli söylüyo sanıyodum. Ki Ceceli girene kadar hala öyle sanmıştım. :D
Bu şarkıda Ceceli'nin (aslında Ravi'nin) sesi çok çocuksu geliyodu hep, ama Ceceli cidden daha iyiymiş. Ama şarkının büyük kısmını Ceceli söylemediği için ona göre değerlendirmek gerek.
Ses dışında beğenmediğim yer yok. Ses de gayet iyi aslında, her neyse. Yukarılarda olur sözünü verebilirim sanırım. :)

Ben bunu Ceceli söylüyo sanıyodum. Ki Ceceli girene kadar hala öyle sanmıştım. :D
Bu şarkıda Ceceli'nin (aslında Ravi'nin) sesi çok çocuksu geliyodu hep, ama Ceceli cidden daha iyiymiş. Ama şarkının büyük kısmını Ceceli söylemediği için ona göre değerlendirmek gerek.
Ses dışında beğenmediğim yer yok. Ses de gayet iyi aslında, her neyse. Yukarılarda olur sözünü verebilirim sanırım. :)

Bu hafta herkese yukarılarda olur diyon :F

şarkının nakaratı çok iyimiş ya:)

Bu hafta herkese yukarılarda olur diyon :F
Henüz 3 yorum yaptım, germe ortalığı. Şimdi bi şey dicem, herkes üzülecek. :T:

Şarkı genel olarak olsa da sözleri pek hoşuma gitmedi. Keşke daha iyi sözlere sahip olsaydı, bu hafta işi zor olabilir maalesef. Ortalarda kalır listemde de..

Son düzenleme:
@Amoureux Reverans'ı Nasıl buldun :)
Bi dur, bi dur. Her hafta daha dinlemeden sormak mı zorundasın? :D

Kanaldaş en iyisi biz yarışmayalım sen yarış tek. :A Haftanın açık ara favorisi. :D

Sizi yanıltmaya devam ederek "Ewey Way That I Can" diyorum. :D Umarım escdeki başarısı burdada olur. :)

@GunesinOglu @Ahmad @mrt-06 @EFE UYSAL @Çiğdem- @batuhankaralar @Reytinger @cookies @vadikızı @denizz19 @Bully @Yiğitt @sokak sanati @-potterhead- @tolgab @Maskeli Fedai @Felon @Tolstoyevski @OzaN @xemrexxx @Harunnn60 @ozgur2113 @hayret bi şey @berkann @Amoureux @Felon @HarzeM @gözlemci @Castei @BesaleT
Şu ana kadar hiç sözlerine dikkat etmediğimi fark ettim. :D
Tahmin ettiğimden daha güzel sözleri. Şarkı da güzel. Milli gururumuz olmasının da etkisiyle iyi bi şeyler veririm. :D

Tahmin ettiğimden daha güzel sözleri. Şarkı da güzel. Milli gururumuz olmasının da etkisiyle iyi bi şeyler veririm. :D

Benim şarkıyı biraz daha öne al.ss

Ayy ben oy kullandın sanarak sordum aman sormayız bi daha :A

Sözler güzel. Müzik de yakışmış. Sezen'in sesi dışında beğenmediğim yok. (Onu hiç beğenmiyorum zaten :D) Sonuç olarak, alışık olmadığın bir yorum: güzel, beğendim. :D
Yoo yine alışık olduğum bir yorum senin yorumlarını okuyunca aynen suratım şöyle oluyor;

:X > :D > :) > :T: > :( > :T

Yani velhasıl kelam önce mutlu edip sonra lafı yapıştırıyorsun. :A

Ayy ben oy kullandın sanarak sordum aman sormayız bi daha :A
Dinler dinlemez yorum yapıyorum, taze taze. Sonradan pişman olduğum oluyo ama böyle daha güzel. :D

Yoo yine alışık olduğum bir yorum senin yorumlarını okuyunca aynen suratım şöyle oluyor;

:X > :D > :) > :T: > :( > :T

Yani velhasıl kelam önce mutlu edip sonra lafı yapıştırıyorsun. :A
Bu kadar açık olumlu yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Ama bu mesajda da sonunda mutluluktan ağladığını varsayıyorum. Yani, Sezen'in sesinin harika olduğunu kast ederek üzülmemişsindir. :T:
Benden başka böyle duygular uyandıran yoktur sende sanırım. 🙄

öncelikle yine kendi zevkime göre oyladım 3 şarkı dışında geriye kalan 12 şarkıyıda beğendim
final puanına adaylar haftanın iyileri idare edenleri ve elenme riski olanları diye 4 gruba ayırıcam karışık şekilde yazıcam şarkıcıları🙂🙂🙂

final puanı adaylarım karışık şekilde sezen, katy, yalın sertab
@Harunnn60 @adımutlulukk @Bully @mrt-06

haftanın iyileri karışık şekilde ceceli, yıldız, tarkan, rihanna
@sokak sanati @EFE UYSAL @xemrexxx @Maskeli Fedai

haftanın idare edenleri karışık şekilde barış, sıla, seksendört, ahmet
@denizz19 @Yiğitt @ozgur2113 @-potterhead-

haftanın elenme adayları karışık şekilde göksel, şebnem, demet
@Ahmad @batuhankaralar @tolgab

öncelikle yine kendi zevkime göre oyladım 3 şarkı dışında geriye kalan 12 şarkıyıda beğendim
final puanına adaylar haftanın iyileri idare edenleri ve elenme riski olanları diye 4 gruba ayırıcam karışık şekilde yazıcam şarkıcıları🙂🙂🙂

elendi rahat rahat konuşuyor sıska :A

Detaylı yorum dediğin bumuydu.:F

Oylarımı yarın dinleyip yollarım bugün bayağı yoruldum güzel şarkılar var bu hafta gerçekten :) Benim şarkımda kendi açımdan iddialı final puanı alırım almam ama ilk 5 içerisinde görmek istediğim bir hafta bakalım :)