Star Tv Salı Akşamlarını Almaya Kararlı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
20dakika400_2415067450bde24142651.jpg

Tanıtımları ile tıklanma rekoru kıran sezonun merakla beklenen iddalı dizilerinden 20 Dakika'nın yayın tarihi belli oldu.Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrolünde olduğu 20 Dakika 25 Aralık Salı akşamı Star Tv'de başlıyor.Dizinin daha önce perşembe akşamları yayınlanması gündeme gelmişdi.Star Tv bu kararı ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim İçin Üzülme dizilerinin hakimiyetine son vermekte kararlı olduğunu gösterdi

En geç üçüncü bölümünde 20 Dakika zirveyi alır :)
Tek sezonluk bir dizi olacak olması dizinin kalitesini arttıracak

valla aranızda en cok ben sevınmışimdir salı günleri çoookkkkkkkk canım sıkılıyordu

20 dakika geldiginde benim için üzülme ya gün değistirir yada yayından kaldırılır

malum 20 dakika ay yapım ezip geçiçek :d :d

Ah Şu Adam Yerine Murat Yıldırım Olaydı Kesin İzlerdim :)

İşde bu yorumuna %100 katılıyorum.Asi'deki uyumları hala aklımda ama bu dizideki Ali karakteri başlarda saf elinden fazla bir iş gelmeyen pasif bir tip o yüzden Murat o role uymazdı.Zaten karakterde böyle ezik bir tip olmasaydı Ay Yapım'da İlker konusunda ısrarcı olmazdı diye düşünüyorum

Salı akşamı bu diziyi kesinlikle izleyeceğim. İyi reyting alır ama malesef zirveyi alamaz bence

zirve kesin özeti ikinciligi alir ab de ilk ikiyi kapatır bu dizi kesin ve net ay yapımın en iyi dizisi