Sıla Nerede İmza Günü Verecek?

Prncss..

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
295
Puanı
305
Geçtiğimiz günlerde "Vaveyla" adlı albümü ile sevenlerinin beğenisini bir kez daha kazanmayı başaran Sıla konser ve imza günleriyle de sevenleriyle sık sık buluşmaya devam ediyor. Albümüyle kısa sürede büyük bir başarı elde eden Sıla İzmir'de imza gününe katılacak.

İzmir Gaziemir'de bulunan Optimum Outlet Alışveriş Merkezinde 16 Aralık Pazar günü Saat: 16:00'da gerçekleşecek olan imza gününe çok sayıda kişinin gitmesi bekleniyor.

481418_510669418966723_38874327_n.jpg

Gidersen fotoğrafta çektirebilir misin mümkün olursa.Ayrıca onu çok seven büyük bir hayranının olduğunu da söyleyebilir misin :D

ne yok artık sanki başbakan yolda görse tanımayacak o kadar çok insan bulurum ki şaşarsın prenses :D

yok yok ismini falan biliyoruz tabi ama yolda görsem aha sıla diyemem çünkü hiç dinlemedim takip falan da etmiyorum çokta bişey kaybetmediğimi düşünmekteyim :d

yok yok ismini falan biliyoruz tabi ama yolda görsem aha sıla diyemem çünkü hiç dinlemedim takip falan da etmiyorum çokta bişey kaybetmediğimi düşünmekteyim :d
Bence kayıplardasın aç dinle 1 - 2 şarkısını sonra görüşlerini belirtirsin. :D

yok ya eksik kalsın boşver denizz19 un geçen video çektiği şarkı onunsa kalsın ben eksik kalmayı tercih ederim :d

Takas geçende sana öneride bulunmuştum Sılayı dinlemen için.Ben o şarkıyı söylerken farkındaysan müziksiz söylemiştim.Ve bir şarkıya sanatçının sesinden sonra duyguyu en çok katan ikinci şey müziktir.Müzik olmadığı zaman o duyguyu alamazsın.Nasıl ki bir dizi izlerken müzikler sahnelere duygu katıyorsa bir şarkı söylerken de müzik o denli önemlidir aslında.Bence bir iki şarkısını dinle ve daha sonra karar ver.Zaten duygularını gerçek anlamda yansıtabilen biriysen Sıla'nın şarkılarını beğenmeme gibi bir durumun yok denecek kadar az :)