Türkiye'de TV Özgürlüğü Kısıtlanıyor-RTÜK

eğer senın tarıh bılgın muhteşm yüzyıl dizisi gibiyse vay senın tarih hocana ne dıyeyım .

RTUK en çok Kurtlar Vadisine ceza kesmiş en çok bu dizinin yayin ozgurluğune karişmiş. Hatda bir versiyonunu bile yayindan kaldirmiş. Onu neden yazmamişsin?

eğer senın tarıh bılgın muhteşm yüzyıl dizisi gibiyse vay senın tarih hocana ne dıyeyım .

merak etme gerçekle kurguyu asyırt edecek zeka seviyem var başkalarıyla karıştırma

- - - Ekleme - - -

RTUK en çok Kurtlar Vadisine ceza kesmiş en çok bu dizinin yayin ozgurluğune karişmiş. Hatda bir versiyonunu bile yayindan kaldirmiş. Onu neden yazmamişsin?

kafa kesme sahnesi bu sahnelerin yanında çok daha fazla ceza hakeder kılıçla adam kesme de ikisinin kulavarı konudaki olaylarla
siyasete bulaşmış biri diziydi vadininki bu konuyla lakası yok

demek alakası yok terörün siyasetle ne alakası var siyaset üstü bır konu ogünlerde kvt yapılan haksızlıktan dolayı cok üzüntü duymuştum ama kusura bakmayın siz konu vadi olunca gebersın bıtsın yayından kaldırılması ıcın dua bıle etmışsınızdır .şimdi sıra size gelınce yandı gülüm keten helvam havasındasınız.kendıne yapılmasını ıstemedıgını başkasına yapma .dün bize bugün size mantığı cok yanlış bır mantık ben my lı seyretmem hiçte haz almam ama asla kaldırılması taraftarı deılım .çünkü geçmişte ben yaşadım bugün sen yaşama .herkes istediği diziyi seyretmekte hürdür.kimse bu başbakanda olsa buna müdahale etme hakkı yoktur elınde kumanda ıstedıgını seyret.eğer bu konuya bu bakış açısıyla bakarsak hepimiz için iyi olur.bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla haraket edersek birgün sıra bizede gelır

ne laka teörü izlemiştim izlediğm şey kaldıreılsın diyye niye beddua edeyim ama siyasete girdi diyorum o yüzden kaldırılması doğru ya yapımcı çıkıp biz siyasi olaylara anlatıcaz kurgu yapomıcaz diyecek ya da kurgu diyip siyasete grmeyecek kendilşeri senaryo yazacak

kardeş kvt seyrettim dıyorsun orada anlatılan konuların neresınde sıyaset vardı terör örgütünün otobüsleri basıp asker aramaları orada yatırım yapan mühandislerı dışarı çıkarıp taramaları yalan mı yada buzun üstünde doğum yapan anayı doktoru öldürdükleri yalan mı askerlıgını doğuda yapanlar bu olayları ıyı bılır bende agrıda yaptım yedek subay olarak.teskeremızı aldık o zaman agrıya ucak yoktu erzurum üzerinden ucakla ıstanbula gıdılıyordu.karayoluyla erzuruma gıderken bızı salmadılar konvoyla gıtmemız gerektıgını söyledıler nıye acaba .eğer karayoluyla gıdersenız keklık gıbı avlanırsınız .çünkü 100 m ilerden bıle asker oldugunuz anlasılıyor.demem şu kı ogün vadıde anlatılanlarla bizim ogünkı yaşadıklarımızla örtüşüyor .yanı bunlar salt gerçekler.şunu dersen anlarım ogünkı şartlarda rahatsız oldular 2007 seçimlerıne 2 yada 3 ay vardı ogünlerde şehit cenazelerı artmıştı.milliyetçilik akımı artmasın diye dizi yayından kaldırıldı.pusu başladı daha çok terörün üstüne gıttıler .ama hala yayında sence o günden bu güne ne değişti.doğruları anlatmak ne zamandan berı sıyasete gırmek oldu

kardeş kvt seyrettim dıyorsun orada anlatılan konuların neresınde sıyaset vardı terör örgütünün otobüsleri basıp asker aramaları orada yatırım yapan mühandislerı dışarı çıkarıp taramaları yalan mı yada buzun üstünde doğum yapan anayı doktoru öldürdükleri yalan mı askerlıgını doğuda yapanlar bu olayları ıyı bılır bende agrıda yaptım yedek subay olarak.teskeremızı aldık o zaman agrıya ucak yoktu erzurum üzerinden ucakla ıstanbula gıdılıyordu.karayoluyla erzuruma gıderken bızı salmadılar konvoyla gıtmemız gerektıgını söyledıler nıye acaba .eğer karayoluyla gıdersenız keklık gıbı avlanırsınız .çünkü 100 m ilerden bıle asker oldugunuz anlasılıyor.demem şu kı ogün vadıde anlatılanlarla bizim ogünkı yaşadıklarımızla örtüşüyor .yanı bunlar salt gerçekler.şunu dersen anlarım ogünkı şartlarda rahatsız oldular 2007 seçimlerıne 2 yada 3 ay vardı ogünlerde şehit cenazelerı artmıştı.milliyetçilik akımı artmasın diye dizi yayından kaldırıldı.pusu başladı daha çok terörün üstüne gıttıler .ama hala yayında sence o günden bu güne ne değişti.doğruları anlatmak ne zamandan berı sıyasete gırmek oldu

Terör kaldırırldı Vadi başbakancı oldu bu kadar basit.

allah allah bu kadar basit yani sen çözmüşsün meseleyı tebrık ederım

Tbikide çözdüm vadinin en iyi dizisi terör oda bi bölüm sürdü zaten.bu ülkede neyi dorğu anlatsan önüne geçip barut koyarlar.
mesela MY başbakan diyo ya hani ecdadımızı kötülüyo diye.Ecdadımız kötüymüs diye düsünmüyo ama.

bence burada ecdad konusunu açma sen ecdadından memnun olmayabılırsın.ama ecdadıyla övünen çok kişi vardır.
bu konu çok su götürür.yerıde bura deıldır kanımca.