Emir'in Yolu Tekrar Eski Saatine Alındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Show Tv İç Yapımlar tarafından hazırlanan yeni yarışma "Adam Asmaca"yı başlatan Show Tv, Çarşamba hariç hergün 20.00`ye bu programı koymuştu. Ancak program yayınlandığı 2 gün itibariyle bölünmesine rağmen çok kötü oranlar alarak gerilerde kalıyor.

Programı başlatırken bir tek en iyi dizisi "Pis Yedili"nin saatini oynatmayan Show Tv bu sefer de "Emir`in Yolu"na dokunmamaya karar verdi!

"Emirin Yolu" bu hafta yine eski saati olan 20.00`de yayınlanacak. Ardından ise "Adam Asmaca"nın tekrar bölümü yayınlanacak!

Kaynak: Show Tv Yayın Akışı ve "Emirin Yolu" dizisi fragmanı

RevaN / ÖzeL HabeR

guwcd.jpg

İşin cılkı çıktı.Dizi batacak iyice.

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokağının olmayışı diziye artı kazandırmayacak bence ama tabi belli de olmaz :)

istediği sattte yayınlansın ezilcek yine dizi zaten 1 ay sonra bite 2-3 bolum kaldı cekcekleri :)

show un ne yaptını show bile bilmiyor ?:)

emirin yolu kötü yol sonunda kötü yola düşecek

emre 57 nerelerde pt2 iyi gider diyordu

şimdide pt1 de kalması hoş olmuş diyecek

herşeyde mutluluk çıkarmak ne güzel polyanna sağolsun :))

Eski saatinde yayınlanması daha iyi oldu, çünkü dizi bu hafta oranlarını arttıracak eminim, en azından 22.15 de yayınlandığında herkes boşluktan izlenildiğini söyleyecekti şimdi öyle bir şey söyleyemeyecekler. İyi bir gelişme oldu. :) Tabii kötü yanı da var, Harem'i artık netten izlerim.

Huzur sokağı yok ya fırsattan istifade, birde bu dizi güya sezon sonuna kadar sürecek şaka gibi:smile:

Eski saatinde yayınlanması daha iyi oldu, çünkü dizi bu hafta oranlarını arttıracak eminim, en azından 22.15 de yayınlandığında herkes boşluktan izlenildiğini söyleyecekti şimdi öyle bir şey söyleyemeyecekler. İyi bir gelişme oldu. :) Tabii kötü yanı da var, Harem'i artık netten izlerim.

sende tıpkı emirin yolu gibisin ne söylediğin belli değil:smile:

Sahi fragmandan bir şey anladın mı sen ben anlayamadım! güneş tekneden kendini atmamışmıydı, hangi arada bu denizden çıkıpda eve gitti saçlarını yıkadı birde üstüne fön çekti buna karşı hala emirin saçları ıslaktı bu kızda doğa üstü güç mü var ne:smile:

- - - Ekleme - - -

istediği sattte yayınlansın ezilcek yine dizi zaten 1 ay sonra bite 2-3 bolum kaldı cekcekleri :)

emre57 2 sezon daha sürecek diyor ama:smile:

Saat değişimi olsa bile diziye hiçbir yararı olmayacaktı zaten bu şekilde de olmayacak.Huzur Sokağı izleyicisi nasıl bir dağılım gösterecek bakalım.Dizinin sonunun yakın olmasını temenni ediyorum.O saatte Adını Feriha Koydum'un eski bölümleri yayınlansa Emir'in Yolundan daha iyi reytingler alacağı kesin :D

sende tıpkı emirin yolu gibisin ne söylediğin belli değil:smile:

Sahi fragmandan bir şey anladın mı sen ben anlayamadım! güneş tekneden kendini atmamışmıydı, hangi arada bu denizden çıkıpda eve gitti saçlarını yıkadı birde üstüne fön çekti buna karşı hala emirin saçları ıslaktı bu kızda doğa üstü güç mü var ne:smile:

- - - Ekleme - - -

emre57 2 sezon daha sürecek diyor ama:smile:
1.kuşak 2.kuşak fark yapmaz. ::) Dizi her kategoride uçacak bu hafta. :)

Can ve Emir'in sahnelerini çoğaltsalar dizi zirvede olacak ama kızı attılar bir kenara dizide gören varsa bana özel mesaj atsın. Geçen hafta yoktu anlaşılan bu hafta da olmayacak... :cloud:

Zeynep Çamcı'nın dizide olması diziye ek bir getiri yapmıyor Emre kendimizi kandırmayalım.Dizi bir tek yeni sezonda yayınlandığında 9 reyting almıştı o da herkesin merak ettiği şeyler vardı bu yüzdendi.Daha sonra reytingler her hafta düştü.Hatta Adını Feriha Koydum yazısı kaldırılınca daha da düştü dizi.

Zeynep Çamcı'nın sahneleri olduğunda dizi 4 alıyordu bak geçen hafta yoktu 3 aldı, ondan önceki hafta da yoktu 3 aldı. Bu dizinin 4 reyting almasının sebebi bizler Zeynep Çamcı fanı sayesinde. Kıskanmayalım... :X