Huzur Sokağı'nın Yayınlanmama Nedeni!

Huzur Sokağının sonu yakındır bence dizi iyice düşüşte ve bu yayınlanmayış daha da kötü etkileyecektir.

ben hs izlediğim kadar idğer di,zileride izlerim 5 dakikayı geçmemek kaydıyla:) dila ne durumda emirin senaryosı nerde bilirim üçününde izlememm mümkün değil hele bu dizileri izlemeyede gerek yok fragmana bakıp ne durumda oldugunu anlayabilirsiniz :)))ama bazı arkadaşlar bu dizileri izliyor :))))))

diğer dizilerin gidişatı hakkında benimde haberim var ama ilk bölümünü izledikten sonra her hafta bunlara 5 dakikamı ayırıp ziyan etmek istemiyorum zamanı:)

dilayı izliyorum konudaki eksiklikleride söyledim bu eksikler tamamlanınca cumanın en kaliteli dizisi olacağınıda söyledim

geçen hafta izledikten sonra reytingler gelmeden bu bölüm diğerlerine göre mükemmel olmuşda dedim onun için benden yana bir hata yok :)

ama koçanın sağı solu belli gidişatı belli o dizi düzelmez hala umutla diziyi izleyenlere ne demek lazım :))

Sanki oyle bi bolum cekiyolarki... Bide yetistirememislermis :d tabi bizlere oyle bi bolum cekiyolarki... :d :d

ayar verecekler ne yetişmemesi şu an diziler içinde tek yetişememe ihtimali olan kurtlar vadisidir çünkü inanılmaz sahneler var diğer diziler külahıma anlatsın bunları

huzur sokağı ve dila hanımın izleyici kitlesi aynı yani biri olmazsa diğeri bence baya yükselir bu hafta huzurn olmayışıyla dila 8 reytingide geçebilir.

huzur sokagi ile dılanın izleyicisi ortak değil dıla ile emirin izleyicisi ortak 10 reytinge çıkar diyenlere revan haftaya afise eder demiş olayım :))))))))

başka ne işiniz varda yetişmiyor :) yalandan sölemişler senaryoyu düzeltmek için kesin

huzur sokagi ile dılanın izleyicisi ortak değil dıla ile emirin izleyicisi ortak 10 reytinge çıkar diyenlere revan haftaya afise eder demiş olayım :))))))))

emiride saat 22:30 a almışlar yine koçandan faydalanamayacak emir, nolacakki şimdi istemedende olsa diloşu izleyecekler :)

- - - Ekleme - - -

Gelecek bölümlerinde oranlarini yükseltecektir :)

umarım gelecek bölümlerde ekranda hiç görmeyiz koçanı :)