Kazanmak İçin 1 Dakika Yayından Mı Kaldırıldı?

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Bu sezon Zuhal Topal'ın sunuculuğuyla ekrana gelen Kazanmak İçin 1 Dakika yayından mı kaldırıldı?

Yarışma Kanal D'nin web sitesinin programlar kısmından kaldırıldı. Yayın tarihi olan Salı akşamı Kayıp Şehir yayınlandı. Ve son olarak Kanal D'nin yeni yarışması Şans Kapıda'nın yayın tarihi 18 Aralık Salı olarak belirlendi.

Kazanmak İçin 1 Dakika'nın akıbeti ne olacak merak konusu.

2012111413421337.jpg

Bence Ertem Şener daha iyi sunuyordu...Adam TV8 ile anlaşti diye yolu gösterdiler ama Beyaz TV'de de program yapıyor (galiba)...Nedne sorun ettiler ki onuda anlamadım..K1D öyle fenomenlik bi yarişmada değildi ki yuzun eskimesin ekranlarda şartı aransın...

zuhal topal iyi oyuncudur ama iyi sunucu değildir :)

demiştim ama kime diyorum sakalımız yokki lafımız geçsin :))

Bence Ertem Şener daha iyi sunuyordu...Adam TV8 ile anlaşti diye yolu gösterdiler ama Beyaz TV'de de program yapıyor (galiba)...Nedne sorun ettiler ki onuda anlamadım..K1D öyle fenomenlik bi yarişmada değildi ki yuzun eskimesin ekranlarda şartı aransın...

doğan gurubu kararı kendilerini terk edenlerle asla bıdaha calısmazlar . okan bayulgenın adı anılmaz . geçen yıl okanı kesmek için hep cumartesiye yalan dünyayı koyarlardı

- - - Ekleme - - -

ayrıca yarışma kötü zuhal topal ne yapsın

doğan gurubu kararı kendilerini terk edenlerle asla bıdaha calısmazlar . okan bayulgenın adı anılmaz . geçen yıl okanı kesmek için hep cumartesiye yalan dünyayı koyarlardı

Beyaz star'a geçmişti o zamanlar doğan'a bile ait deildi Beyaz'ı niye geri aldilar o vakit? Okan Bayulgen'e başari dilekleri çiceği yollamişti TV8'deki ilk programında...Yalan olmasın o mu yollamişti Beyaz mı yollamişti yoksa İrfan Şahin miydi hatırlayamadım ama Kanal D'dendi...