Star Tv'de "Devrim!"

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
284
"Revolution" (Devrim) Şimdi de Star Tv'de!

Amerikan NBC kanalında bu sezon yayına başlayan "Revolution" Devrim adıyla türkçe dublajlı olarak Star Tv'de yayınlanacak.

- NBC'de şu ana kadar dizinin 10 bölümü yayınlandı ve dizi sezon arası verdi.
- 25 Mart 2013'ten itibaren yeni bölümleriyle NBC'de yayınlanmaya devam edecek.
- Dizi pazar günleri 22.00'da Cnbc-e'de orijinal altyazılı olarak yayınlanıyordu.

Elektriğin olmadığı bir dünyada soluk kesen macera!
Tüm dünyada elektrik tamamen gitse neler olurdu? Milisler, masumlar ve gizli bilim adamları... Sürekleyici ve esrarengiz bir hikaye.

"Devrim" cumartesi geceleri 00.30'da 1 Erkek 1 Kadın'dan hemen sonra!

Fragman için tıklayın!

51vA5xYegjL._SX500_.jpg

Star'da altyazılı yayınlamazlar ulusal kanal sonuçta. Altyazılısı Cnbc-e'de ve internette var zaten. :D

Yıllardır şu teknolojiyi getiremediler. İsteyen dublajlı izlesin isteyen altyazılı. Herkesin kumandasında var herhalde bu ayar ama uygulamada yok. Ya dublaj olacak ya altyazı ikisi birden hiçbir kanalda yok...

Yıllardır şu teknolojiyi getiremediler. İsteyen dublajlı izlesin isteyen altyazılı. Herkesin kumandasında var herhalde bu ayar ama uygulamada yok. Ya dublaj olacak ya altyazı ikisi birden hiçbir kanalda yok...

e2'de var. Ama e2'de de doğru düzgün bir şey yok. :D

Son düzenleme:
tv2 ,trt hd ,tv 8 tv de alt yazı yok ama ikinci dil seçenegi var

Hangi yayınlarda var mesela? Ben hiç görmedim. :)

Jay Leno ve Conan'da vardı denk gelmiştim. Ama son zamanlarda türkçe dublaj veya orijinal denk geliyorum dizilerde falan.

- - - Ekleme - - -

Bu arada benim kastettiğim alt yazı veya orijinaldi. Sen faklı bir şeyden bahsetmişsin pardon. :D Altyazı veya türkçe dublaj ben de görmedim. :D

Son düzenleme: