Ali Ayşe'yi Seviyor Ne Zaman Başlıyor ?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Ali Ayşe'yi Seviyorun Nezaman Yayınlanacak?Diziden İlk Görüntüler Yayınlandı. FF Özel

Saba Tümer'e konuk olan Hakan Yılmaz Show TV'de yayınlanacak olan 'Ali Ayşey'yi Seviyor' Dizisinin ocak ayının 2. haftasında yayınlanacağını aynı zamanda dizinin hikayesinin Kendisine ve aynı zamanda Dizinin yönetmeni Olan Bora Onura ait olduğunu belirti

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bugün Saba Tümere Katılan Hakan Yılmaz, dizinin Ocak ayının 2.haftasında izleyiciyle buluşacğnı söyledi !

pek tutacak gibi gözükmüyor hakanla nur ertuk hiç yakısmıs mi yahuu

klasık beyazsoy yorumu dızıyı elestırecek bsy bulamayınca oyuncuları elestırmıs yakısmıyo dıye bırsuru dızı çifti var bırbırıne yakısmayan :)

klasık beyazsoy yorumu dızıyı elestırecek bsy bulamayınca oyuncuları elestırmıs yakısmıyo dıye bırsuru dızı çifti var bırbırıne yakısmayan :)

uyumsuzların kaçı tutuyor ki . dizi aşk dizisi. aşk dizilerinde uyum önemlidir. seyirci ekran başında hakikaten bende olsam aşık olurdum diyecek

nur erkul var dizide beyler dizi tutmaz. tutsada bil erken biter örnek ay tutulması :))))))

nur erkul varsa tutar başka türlü tutmaz

nur erkulun tutmayan tek dizisi var ay tutulması o da diğer cırtlak kızın sebep olduğu bir durum nur erkul şeker gibi her ihtimalle tutar :)

nur erkulun tutan bir dizisini yazar mı biri. .. ayrıca kızın hiç bir dizisi(bulutlar ötesi kılıç günü ay tutulması) tutmama nedeni büyük ihtimal destere izlemesi yüzünden olabilir :)))))))))))

nur erkulun tutan bir dizisini yazar mı biri. .. ayrıca kızın hiç bir dizisi(bulutlar ötesi kılıç günü ay tutulması) tutmama nedeni büyük ihtimal destere izlemesi yüzünden olabilir :)))))))))))

kılıç günü ve ay tutulmasının bitme nedeni benim nur erkul suçsuz, o dizileri izlemiştim :)

ama diğer dizilerden haberim yok ?

ay tutulmsına baltayı naz elmas vurmuştur

kılıç günü ise çok malca bir senaryoya sahipti başrol karakter fuzuli bir kişilikti nur erkulun şansızlığı berbat oyuncularla oynaması hele bir intikama geçseydi sen görürdün nurun yaydığı ışığı :)