Türkiye'nin 24 Saat Yayın Yapan Yemek Kanalı Açılıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
FOX İnternational Channels tarafından 12.12.2012 tarihinde Türkiye'nin 24 saat yayın yapan yemek kanalı "24 Kitchen" yayına başlıyor!

Kanal, 12 Aralık'tan itibaren D-Smart ve Teledünya'dan yayın yapacak.

Kanalın 3 farklı Prime Time kuşağı olacak. Gündüz kuşağında, akşam yemeğine hazırlık programları. Akşamüstü, çalışan izleyiciler için pratik yemek tarifleri. Gece, yeni yerlerin, mekanların ve lezzetlerin keşfedildiği programlar yayınlanacak.

24 Kitchen TV, 12.12.2012'de yayına başlıyor!

12.12.12%2B24%2BKitchen.png

Digiturk varken orda Home TV vardi...Rachel diye bi kadın vardi o kadının programını kesinlikle bunlarda vermeliler...10 dk'da yemek yapıyordu..her yemekte illa bi parçada olsa bacon kullanırdı:X bi adam daha vardi şef onun adını unuttum o adam daha resturant işleri yapıyordu.Pastalar filan...Gelsin gelsin eksiklik vardi.Ben severim böyle kanallari:X

Digiturk varken orda Home TV vardi...Rachel diye bi kadın vardi o kadının programını kesinlikle bunlarda vermeliler...10 dk'da yemek yapıyordu..her yemekte illa bi parçada olsa bacon kullanırdı:X bi adam daha vardi şef onun adını unuttum o adam daha resturant işleri yapıyordu.Pastalar filan...Gelsin gelsin eksiklik vardi.Ben severim böyle kanallari:X

türkçemiydi proğram yoksa sadece yemeklerimi seyrediyordun :)