Tuğba Melis Türk atv'nin "Krem" Dizisine Transfer Oldu!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Best Model of Turkey 2011 birincisi güzel manken Tuğba Melis Türk atv'nin sevilen dizisi "Krem"in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Tuğba Melis Türk daha önce atv'nin "Unutulmaz" dizisinde ve Show TV'nin "Adını Feriha Koydum" dizisinde oynamıştı.

Güzel manken dizide 'Şelale' karakterine hayat verecek ve diziye 16.bölümden itibaren katılacak.

35490_s.jpg

Yağmur karakterini canlandırmıştı yanlış hatırlamıyorsam Adını Feriha Koydum'da...

O kız cok uyuzdu yahu...Bi Ruya olamaz ♥ Ruya'yı bunlar kadrodan mı cıkarıyorlar :bağır: Valla dizinin yuzune bakmam attılar zaten gecenin körüne...

unutulmaz dizisini iyi bilirim de

tuğba melis türk orda hangi roldeydi onu çıkaramadım?

- - - Ekleme - - -

O kız cok uyuzdu yahu...Bi Ruya olamaz ♥ Ruya'yı bunlar kadrodan mı cıkarıyorlar :bağır: Valla dizinin yuzune bakmam attılar zaten gecenin körüne...

rüyanın tırnağı etmez tuba melis bilmemne, rüya çıkmaz diziden keklik gibi sekerek konuşmasına hayranım... rüyanın zaten kendisinede hayranım :)

rüyanın tırnağı etmez tuba melis bilmemne, rüya çıkmaz diziden keklik gibi sekerek konuşmasına hayranım... rüyanın zaten kendisinede hayranım :)

Ne bilim dunkü bölümü izlemedin mi? Kremi kullanmıcam etmicem deyip duruyordu Aslı (b) Ruya başka dizide AB'lik kadın rolunde olsun :X

Ne bilim dunkü bölümü izlemedin mi? Kremi kullanmıcam etmicem deyip duruyordu Aslı (b) Ruya başka dizide AB'lik kadın rolunde olsun :X

fazla dayanamaz aslı.... o kremi kullanacak, yoksa rüyanın güzelliğinden mahrum etmiş olur bizleri.. önümüzdeki hafta bir bahaneyle tekrar sürecektir kremi :)

Krem Dizisine Yeni Oyuncu!

Best Model of Turkey 2011 birincisi ve Best Model of the World 2012 ikincisi Tuğba Melis Türk,atv'de yayınlanmakta olan Krem dizisine transfer oldu.Diziye 16.bölümde dahil olacak olan Tuğba Melis Türk,dizide Şelale karakterine hayat verecek.Dizideki rolü ise Onur Adaman'ın eski sevgilisi rolü.

634910669692261876.jpg

rüya çıktımı ya :))

forumdash ın dedikleri çıkacak gibi rüya yeni fragmanda yok çok baktım rüya kayıplarda:)

rüya sız krem olmaz halkın sesini duyarlar rüyayı tekrar koyarlar diziye :)