Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'yı Buluşturan Dizi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'yı Buluşturan Yeni Dizi!

"Medyapım"ın Yeni Dizisi "Beyaz Sayfa"

"Medyapım"ın bu sezona damga vurması beklenen dizisi, "Beyaz Sayfa", "Emir`in Yolu" dizisinin devaç kararı ile gelecek sezona ertelenmişti!

"Fatih" dizisi ile ilgili Show Tv ile anlaşamayan "Medyapım" kanal ile bağlarını koparma noktasına geldi!

"Emir'in Yolu" Show TV Ve Medyapım'ın Son Dizisi !

Ocak ayında bitmesi planlanan
"Emir'in Yolu" dizisi`nin sezon sonuna kadar uzatıldığı öğrenildi. Bu dizi`nin bitmesinin ardından Medyapım bir daha Show Tv ile çalışmayacak!

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya`yı buluşturacak olan yeni dizi "Beyaz Sayfa" bu olaydan önce Show Tv`de ekrana gelecekti. Ancak Medyapım`ın bağları koparması nedeniyle dizi için başka kanallarla görüşüldüğü öğrenildi!

"Beyaz Sayfa" 2013-Eylül ayında ekrana gelecek!

-a-atay-Ulusoy-turkish-actors-and-actresses-29064648-365-429.jpg
serenay_20sarikaya_1245655250.jpg

Son düzenleme:
Atlayarak okumak zorundayım şu anda :D
Bağlarını koparma noktasına gelmiş, daha koparmamış ki :D
Aslında haberde "koparmış" yazıyordu, ancak ben hem kopya olmaması için, hem de hala "Emirin Yolu" devam ettiği için koparma noktasına geldiğini yazdım

"Koparmış" yazsaydım hem kopya olacaktı, hem de herkes soracaktı peki Emirin Yolu nasıl devam ediyor diye :)

Ocak ayında bitsin..Biraz Çağatayın yüzü dinlensin..Zaten yazın bodrumda çeşmede yine bi skandala imza atar yine vucut sergiler...Bu kadar erken düşmemliydi bu adam yahu..Yazık etti kendine..

Bence her haliyle yalan bir haber. Çünki hiç bir zaman bu kadar kesin konuşulmaz. Kanal zor durumd anlaşamamazlık gibi bir durum olmaz bence. Fatih dizisini değil show tv diğer kanallar bile almaya cesaret edemiyorlar. Medyapım kanalla arayı bozsaydı Emirin yolu dizisi için %30 indirim yapmazdı. Medyapım daha yayında ki dizileri reyting sorunu yaşarken Fatih dizisine kanal bulunamazken yeni bir dizi yapmaz heleki bu zamanda.