"Karadağlar" ve "Veda" Hayranlarına Müjde !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Dostoyevski'nin "Karamazov Kardeşler" adlı romanından esinlenerek senaryosu yazılan, Show TV'de ekrana gelen 'Karadağlar' dizisi düşük reytingleri sebebiyle 40. bölümünde Final yapmıştı. Ancak dizinin hayranları Medyapım'a attığı mailler nedeniyle Karadağlar'ın devam etmesini istediklerini dile getirmişti.

Bu sezonda aynı şey Ayşe Kulin'in "Veda" adlı romanından esinlenerek yapılan ve aynı adla ekrana gelen dizisinde oldu. 8. bölümüyle oranları iyi olan ancak Kanal D`yi tatmin etmeyen reytingler alan ve yayından kaldırılan Veda dizisinin hayranları Kanal D ve Medyapım'a büyük bir tepki göstermişti.

Medyapım gelen bu istekler doğrultusunda yepyeni bir dönem dizisi çekmeye hazırlanıyor. 1800'lü yılların yeni 'Yaprak Dökümü' olma özelliği gösterecek olan drama için Medyapım hazırlık çalışmalarına başladı !

Dizi eş zamanlı olarak Çanakkale, Edirne ve Bursa gibi çeşitli yerlerde çekilerek ekrana gelecek.

Med yapım

emirin yolu hayal kırıklıgı

merhaba hayat hayal kırıklıgı

veda hayal kırıklıgı

gerisi yakında

Merakla bekliyorum. Yaprak Dökümü çok özel ve güzel bir projeydi :)

Dönem dizilerinden artık sıkıldı millet. Yani artık ara verilmeli, daha farklı işlere yönelmeliler. :)

Bende bir daha başlayacaklar sandım.Yeni dönem dizisi yerine daha kaliteli işler gerekli artık :)

birini bititrip birine başlamın ne anlamı var..Veda ya sahip çıkması gerekirdi...ve kitapla bire bir gitseydi...dizi bir süre sonra gerekli reyting alırdı...

Hatice Şendil ne alaka :)

43680v201106280431030595761.flv.jpg

hatice şendil karadağların en önemli rollerinden birindeydi!

- - - Ekleme - - -

karışmış araya :)

yok kardeşim karıştırmam ben birşeyi

43680v201106280431030595761.flv.jpg

hatice şendil karadağların en önemli rollerinden birindeydi!

- - - Ekleme - - -

yok kardeşim karıştırmam ben birşeyi

senin dediğini anladımda yalnız karadağlar devam edecek demiyor konuda... karadağlar ve vedanın bitmesini istemeyen seyircilere ona benzer yeni bir dizi yapacağız demişler yani aynı dizilerle alakası yok yani haticenin tekrar yeni dizide oynaması zorunlu değil?

senin dediğini anladımda yalnız karadağlar devam edecek demiyor konuda... karadağlar ve vedanın bitmesini istemeyen seyircilere ona benzer yeni bir dizi yapacağız demişler yani aynı dizilerle alakası yok yani haticenin tekrar yeni dizide oynaması zorunlu değil?

hıı tamam pardon kardeşim..

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking