Bir Zamanlar Osmanlı Yayından Kaldırıldı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldin yakup uzun süredir yokturn gelişinle güzel bir haberle geldin :)

saçmalıklar dizisi kıyam yayından kaldırılıyormuş trt nin yalan üzerine kurulu sipariş dizisi osmanlı kıyama tepik atmışlar :))

Evet oyle bi bos haftadaydim ki , saat 5 lere kadar torumlasirdim:) neyse buyun enerjimi depoladim sali gunu patlama yapicam :)

İlk sezon reytinglerinde başarılıydı, A/B'de ilk 10'a giriyordu genellikle. 2. sezon takviyeler seyirciyi hoşnut etmemiş olacak ki oranları düştü ve 40. sıralara kadar geriledi.

Bitmesi doğru karar gibi gözüküyor.

Ama bence bitmedi, reyting kurdunun uydurma haberi. :):)

Takas var ya 😀d:d Kanka bana laf atıyo bak girdiğin her konuya girip laf atarım dikkat :)

- - - Ekleme - - -

Takas var ya 😀d:d Kanka bana laf atıyo bak girdiğin her konuya girip laf atarım dikkat :)

İlk sezon reytinglerinde başarılıydı, A/B'de ilk 10'a giriyordu genellikle. 2. sezon takviyeler seyirciyi hoşnut etmemiş olacak ki oranları düştü ve 40. sıralara kadar geriledi.

Bitmesi doğru karar gibi gözüküyor.

Ama bence bitmedi, reyting kurdunun uydurma haberi. :):)

ik sezon dediğin 10-12 bölüm :D zaten 5.-6. bölümden sonra çöktü dizi :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
ee oynaş yapmazsanız biter tabi :d frikik yok bişey yok tabi izlenmez :d

hadi oynaşmadınız bari suriyeye dalsaydınızda birkaç yüz kişi öldüreydiniz yine en azından totoş reytingleriniz fırlardı :))

ne oynaş var nede parlak poliş var? izlenirmi dizi :))

- - - Ekleme - - -

hadi oynaşmadınız bari suriyeye dalsaydınızda birkaç yüz kişi öldüreydiniz yine en azından totoş reytingleriniz fırlardı :))

ne oynaş var nede parlak poliş var? izlenirmi dizi :))

2.Sezonda izlenmemesinin tek nedeni yeni sezona 1 ay geç bşlamasıdır ! izleyici diziyi bile unutmuşken,yeni dizi çekmiş gbi tanıtıp yayına sürdüler,şhsen izlemiyordum !

2.Sezonda izlenmemesinin tek nedeni yeni sezona 1 ay geç bşlamasıdır ! izleyici diziyi bile unutmuşken,yeni dizi çekmiş gbi tanıtıp yayına sürdüler,şhsen izlemiyordum !

izleseydin dizinin neden fiyasko olduğunu çok rahat anlardın vahap ..

dizi belli bir kesime ait bir rüyayı anlatıyordu :))

tarihle tek alakası ismindeki osmanlı kelimesiydi :)