bira dökülmesin diye kapak şart)
içmek içinde kapağı açmak şart![]()
zındık şeriata göre yasak bira pardon la kafa karıştı
bira dökülmesin diye kapak şart)
içmek içinde kapağı açmak şart![]()
zındık şeriata göre yasak bira pardon la kafa karıştı![]()
oho zina oranına falan girersek neyse .şeriatı kim karıştırıyor işe, dünyada en çok bira tüketimi suudi arabistandaymış
demekki şeriatın pekde bir etkili olduğu söylenemez![]()
oho zina oranına falan girersek neyse .sonuçta rtük trük olmuş diyorum
rtük bağımsız bir kurum olmadıkça trükte olur vrikte olur)
iktidardan beş muhalefetten 4 kişi maksat yeşillik olsun rtükün içinde siyasetin ne işi var ??
bağımsız bir kuruluş olmalı, üniversiteden seçilmiş, sadece kanunlara ve kurallara evrensel ilkelere göre karar veren hukukçulardan oluşmalı yoksa vrükleşmeye devam eder)
vışşşh ço kciddi birş ey dedi![]()
neyse diğer kurumlarda hep işin eğitimini almış ki,şiler var ucundan kıyıısndan da olsa
Ben destereden anlıyorum ki biz my nin o sahneleri kaldırılsın filan diyince beni akgenç zannettin galiba . Ben buna sadece gülerim
Kaldırılmasını istememin sebebi dizinin oynatılması emperyalist devletlerin işine gelir.
Ben destereden anlıyorum ki biz my nin o sahneleri kaldırılsın filan diyince beni akgenç zannettin galiba . Ben buna sadece gülerim
Kaldırılmasını istememin sebebi dizinin oynatılması emperyalist devletlerin işine gelir.
AynenEğer RTÜK OLMASA
Tvlerde afedersiniz sansürleyerek söylüyorum p*rn* yayınlayacaklar. bu durumu gelindi beyler..
Kısıtlansın tabi şiddet içerikle sahneler bi şey değil ama böyle sahneler kesinlikle yasaklanmalı
Eğer RTÜK OLMASA
Tvlerde afedersiniz sansürleyerek söylüyorum p*rn* yayınlayacaklar. bu durumu gelindi beyler..
Eğer RTÜK OLMASA
tv ile sinema bir mi çocuklarda tv izliyor.. zaten emre sadece sevişme sahneleri konusunu eleştirmiş. bir dizi yada isnema için sevişme sahnesinin hiç gerekliliği yok kapının arkasında seviştiğini gösterir olur biter niye ayrıntıya girilir ki amaç dizide ve sinemada hikaye anlatmak değilmi.. sebebp belli ucuza beleşe reyting almak.. eger illa sevişme izlemek isteniyorsa internet var doya doya izleyin. dizilerde sevişmeme istemek özgürlik değildir. çocukların psikolojiylle oynamaktır..
Yanılıyorsunuz bence. Dizinin içine empoze edilmiş birçok fikir var. Bu şekilde emperyalist devletlerin işine geliyor. Misal 1 : Tarihin çarpıtılarak gösterilmesi.
Bunun yanı sıra koskoca Türkiye başbakınının bu dizi olaylarına ve yargıya müdahale etmesine bende karşıyım.![]()
tv ile sinema bir mi çocuklarda tv izliyor.. zaten emre sadece sevişme sahneleri konusunu eleştirmiş. bir dizi yada isnema için sevişme sahnesinin hiç gerekliliği yok kapının arkasında seviştiğini gösterir olur biter niye ayrıntıya girilir ki amaç dizide ve sinemada hikaye anlatmak değilmi.. sebebp belli ucuza beleşe reyting almak.. eger illa sevişme izlemek isteniyorsa internet var doya doya izleyin. dizilerde sevişmeme istemek özgürlik değildir. çocukların psikolojiylle oynamaktır..