FF Yeni Reyiz Kim Olsun?

FF Yeni Reyiz Kim Olsun?

• mahoni

Oy: 4 13.8%
  • Warlords

Oy: 11 37.9%
  • S.G.A.T

Oy: 4 13.8%
  • destere

Oy: 10 34.5%

• Kullanılan toplam oy
    29

Aga beni okulda şurada burada geçen yok güldürme Allah aşkına seni mi geçemicem ya:D
:d :d
aga ben şu ana kadar hiçbir koşu yarışını ve teke tek futbol maçıyla tek vuruş maçını kaybetmedim yapma gözünü sevim :D

- - - Ekleme - - -

Aga beni okulda şurada burada geçen yok güldürme Allah aşkına seni mi geçemicem ya:D
aga ben şu ana kadar hiçbir koşu yarışını ve teke tek futbol maçıyla tek vuruş maçını kaybetmedim yapma gözünü sevim :D

- - - Ekleme - - -

Aga sanki ben kaybettim:dAga araba yolda 350 km hızla gidiyor onu bile geçiyorum düşün artık gerisini:D

aga ben şaka yapmıyom he hiçbir teke tek futbol mçaını ve koşu yarışını kaybetmedim bir de tek vurşu vardır kaleden kaleye onda beni yenen yok :D en iyi yaptığım şeylerdir bunlar kim gelirse gelsin iddaalıyım :D

aga ben şaka yapmıyom he hiçbir teke tek futbol mçaını ve koşu yarışını kaybetmedim bir de tek vurşu vardır kaleden kaleye onda beni yenen yok :D en iyi yaptığım şeylerdir bunlar kim gelirse gelsin iddaalıyım :D
Bende şaka yapmıyorum.Ama şu araba olayını biraz fazla abarttım:D Aga bende kim gelirse gelsin iddaalıyım.Yakında beni dünya koşu şampiyonu olarak görebilirsiniz:D