Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga beni okulda şurada burada geçen yok güldürme Allah aşkına seni mi geçemicem yaaga sen 15 metre önümde başla 100 metre içinde geçerim seni![]()
Aga beni okulda şurada burada geçen yok güldürme Allah aşkına seni mi geçemicem yaaga sen 15 metre önümde başla 100 metre içinde geçerim seni![]()
iyi iyi kimseye söyleme aga sakın bakTamam aga uygulamaya başladım
yok la susturursun bu bi gerçek
Yok la 2 cümle sürdürmem bileSeni bulacam olm misali
![]()
Söylemem aga zateniyi iyi kimseye söyleme aga sakın bak
yok la susturursun bu bi gerçek![]()
ah siz vadiciler herkesi yeniyosunuz, geçiyosunuz.
Aga ben usain boltu geçerim seni mi geçemicem![]()
Aga beni okulda şurada burada geçen yok güldürme Allah aşkına seni mi geçemicem ya![]()
Aga beni okulda şurada burada geçen yok güldürme Allah aşkına seni mi geçemicem ya![]()
Kendime olsa he der geçerim ama Vadicilere laf yok
ah siz vadiciler herkesi yeniyosunuz, geçiyosunuz.![]()
İşte burda önemli olan yenilen ve geçilen olmamak. Hadi yenildin diyelim, en kısa zamanda kontra atak yapmak
ah siz vadiciler herkesi yeniyosunuz, geçiyosunuz.![]()
Aga sanki ben kaybettim![]()
aga ben şu ana kadar hiçbir koşu yarışını ve teke tek futbol maçıyla tek vuruş maçını kaybetmedim yapma gözünü sevim
- - - Ekleme - - -
![]()
aga ben şu ana kadar hiçbir koşu yarışını ve teke tek futbol maçıyla tek vuruş maçını kaybetmedim yapma gözünü sevim![]()
Aga sanki ben kaybettimAga araba yolda 350 km hızla gidiyor onu bile geçiyorum düşün artık gerisini
![]()
Bende şaka yapmıyorum.Ama şu araba olayını biraz fazla abarttımaga ben şaka yapmıyom he hiçbir teke tek futbol mçaını ve koşu yarışını kaybetmedim bir de tek vurşu vardır kaleden kaleye onda beni yenen yoken iyi yaptığım şeylerdir bunlar kim gelirse gelsin iddaalıyım
![]()
O zamana kadar ölmez sağ kalırsak görürürz İnşallah ama ben atletizm istemiyorum futbol iyidirtamam aga tv ye çıkınca haber ver izleyelim![]()
Hüseyin ne ya![]()