Aref Yeniden Yetenek Sizsiniz'de!

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
159
Yetenek Sizsiniz'in yarın akşam ki yeni bölümüne Aref tekrar konuk olarak geliyor. Acun yine reytingi garantiledi diyebiliriz. Yetenek Sizsiniz yarın 20.00'da Star'da.

Nurullah'ı istiyoruz :) birde bizim okuldan biri katıldı yarışmaya ama ne zaman çekim yapılacak belli değil

- - - Ekleme - - -

Nurullah'ı istiyoruz :) birde bizim okuldan biri katıldı yarışmaya ama ne zaman çekim yapılacak belli değil

Reytingleri arttırmak için doğru hamle yapıyor yoksa aksi halde pazar günü harici pek iyi reytingler aldığını söyleyemeyiz eskisine göre :)

Reytingleri arttırmak için doğru hamle yapıyor yoksa aksi halde pazar günü harici pek iyi reytingler aldığını söyleyemeyiz eskisine göre :)

pek ıyı mı kendını kandırma o ses 3 reytıng daha fazla alıo yst ılk ıkıyı kapatıo ve sureklı artıyor gecen seneden helal olsun ! Bılıp bılmeden konusma mukemmel otesı gıdıyor ve her hafta artıyor ezıp gecıyor :d

Arkadaşlar geçen seneye göre kan kaybettiğini hepimiz biliyoruz kim ne derse desin.Bir program için burada tartışmaya da girmeyeceğim zaten girmem de böyle gereksiz bir sebepten.Mahoni sadece senden ricam benimle biraz daha üslubuna uygun konuşmandır başka bir şey demeyeceğim :)

Sen reytingleri gerçekten takip ediyor musun. :D

acunun sürekli yükselmesi ve ezip geçmesini kıskanıo :d :d :d

acunu kıskanan çok ama acun olan yok acun tek :d

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar geçen seneye göre kan kaybettiğini hepimiz biliyoruz kim ne derse desin.Bir program için burada tartışmaya da girmeyeceğim zaten girmem de böyle gereksiz bir sebepten.Mahoni sadece senden ricam benimle biraz daha üslubuna uygun konuşmandır başka bir şey demeyeceğim :)

bılıp bilmeden konusmıcaksın ! O ses 3 poan yukarda yst aynı gıdıo !

Birincisi Acun'u izlemiyorum ama izlemediğim gibi kıskandığımda kesinlikle yoktur çünkü Cumartesi Pazar izlediğim hiçbir yapım yok bu bir :) Diğer husus Acun'u kıskanan biri olsam Pazartesi günleri O Ses Türkiyeyi izlemezdim bu da iki :) Başka soru var mı?

Birincisi Acun'u izlemiyorum ama izlemediğim gibi kıskandığımda kesinlikle yoktur çünkü Cumartesi Pazar izlediğim hiçbir yapım yok bu bir :) Diğer husus Acun'u kıskanan biri olsam Pazartesi günleri O Ses Türkiyeyi izlemezdim bu da iki :) Başka soru var mı?

reytınglerı takıp etmıosan o ses 3 reytıng arttıgını ve ye yst cumartesı pazar ezıp gectıgını gorurdun :D

Neyse ya kusura bakmayın yanlış bir yorum yaptıysam ama bu benim düşüncemdir iyi ya da kötü saygı duymalısınız.Ben istediğiniz zaman tartışmaya girebileceğiniz ya da laf atabileceğiniz biri değilim sevgili Mahoni.Usluba önem verdiğim gibi kesinlikle dizi ya da bir program için kimseyi kırmadım bu zamana kadar.Benim için konu kapanmıştır.Saygılar,selamlar :)

Acun yine yaptı yapacağını. Aref reyting getirecek bir hamle. Yine müthiş bir gösteri yapacaktır. :)