7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

yalnız sbt ile tns de tam bir uçurum var. sbt 2. olan kmoi tns de 11 . ilginç sonuçlar var. iki şirket arasında bu kadar oynama hayra alamet değil

Kayıtlara geçsin söyluyorum haftaya sbt kendini TNS'e göre kendini ayarlıcak..Huzur Sokağı sbt AB o kadar ucmuş..TNS öyle değil.Kaldı ki hastane olaylari filan belki reyting artar TNS'de ama SBT'de düşecektir..İşte ozaman sbt benim için anlamı 15'dklık zevk olcak :X

burada ki arkDaslar cıdden cem yılmaza rakipler. tayıp huzuru düşürmüş :)))))))) ne desem boş. sanırım 2 ay öncede tayıbe yalakalık olsun diye millet ıikiyordu :)))))))

neyse huzurun düşme nedeni çocukları bilem ikna etmeyen gercerci olmayan hikayesi .. yeni senaristler dızıyi öyle mahvetılerki tayıp de gelse kurtaramaz. huzur her hafta dusuyordu. insan sormaz mi tayıp konusmadan önce niye dusuyordu diye . sanırım. millet tayıbın my ye saglayacagini biliyordu diyecekler :))))))))

Keşke Star bölüp üçkağıtçılık yapmasa. Zaten oranları iyi. Bölerek kendi dizisi olan Dilayı 2. sıraya düşürmüş zaten A/B`de

ne ölebisiy yok .1 büyük risk hep birinci selçuk yöntem süper ab 5 yukarsi adam klas yakında 10 reytinge çıkacak büyük risk izliyoruz ab grubu hepsi büyük risk izliyor selçuk yontem mukemmel sunuculugu hep ilk 5de :D

Bak beyazsoy bana diyor yine yok ortalıklarda. Kanal D`nin yer değiştirdiği diziler 0.01 reyting düşse hemen eleştiri topuna tutar. Şimdi pek bi suskun :F

ne ölebisiy yok .1 büyük risk hep birinci selçuk yöntem süper ab 5 yukarsi adam klas yakında 10 reytinge çıkacak büyük risk izliyoruz ab grubu hepsi büyük risk izliyor selçuk yontem mukemmel sunuculugu hep ilk 5de :D
Aaaa haklısın yok öyle bir şey. Ne kadar da yanlış konuşmuşum. Star Büyük Riski bölüyor mu? Tabii ki bölümyor. Yine sen haklısın Kreys.

Bir azıcık nefes al Kreys
pjrsad9oh.png

Bak beyazsoy bana diyor yine yok ortalıklarda. Kanal D`nin yer değiştirdiği diziler 0.01 reyting düşse hemen eleştiri topuna tutar. Şimdi pek bi suskun :F

revan geçen hafta ben ne dedim ..işine geleni hatırlıyon işine geleni hatırlamıyon . kanal d nin tek tutan planı arka sokaklar olacak demedim mi hata geçen hafta perşembe yazdım bunu daha arka sokaklar piyasa da yok ken ... şimdi gelmiş ne diyon :)))))))

ben senin gibi taraf tutman ne görüyorsam onu yazarım daha 2 ay öncesinden hs nin senaryosunu bozdugunuda yazdım 10 gün öncesinden arka sokalara bu işin yapacağınıda yazan benim.

Tayyip şimdi Tns'ye gidiyordur ayar çekmeye. Haftaya Huzur Sokağı 7-8'e çıkacak. :d

Bu yorumum kayıt altına alınsın. :D

Son düzenleme:
Hayır, eğer sen sadece Tnsyi dikkate alır Sbtyi tınlamazsan aralarındaki reyting farkını da görmezsin. Resmi sonuçlar varken, neden gayri resmi bir şirketin sonuçlarını dikkate alıyorsun ki? :)

cıddıymıssin :)) sbt yi görmezsen nasıl kıyaslama yapacam yahuu :))) sen bana gözlerini kapa sorun kalmaz diyon :))))

revan geçen hafta ben ne dedim ..işine geleni hatırlıyon işine geleni hatırlamıyon . kanal d nin tek tutan planı arka sokaklar olacak demedim mi hata geçen hafta perşembe yazdım bunu daha arka sokaklar piyasa da yok ken ... şimdi gelmiş ne diyon :)))))))

ben senin gibi taraf tutman ne görüyorsam onu yazarım daha 2 ay öncesinden hs nin senaryosunu bozdugunuda yazdım 10 gün öncesinden arka sokalara bu işin yapacağınıda yazan benim.
Hep aynı taktik be beyazsoy. Ben geçen hafta şöyle yazdım, böyle söyledim. Nedense öyle söylediğini bi biz görmüyoruz. Sen öngörücüsün ya.

Reytinge görü yorumluyorsun sen herşeyi.

Kısacası bana bu numaralarla gelme :D

Artık Beyaz eski oranlarını alamıyor. Star Cuma gününe talk show yapsa tutar. Atvde Hayrettinin programı olacaktı, ve talk show yapacağını söylemişti. Gerçekten de ne oldu o yarışmaya?

cıdden burdaki arkadaşlar şaka gibiler :))) olayı tayıpbe bağlayıp iddiada bulunuyor ebe ... peki geçen hafta diye cokmedı asıl geçen hafta my ye isim vererek yuklenmedı mi .. tam komedisiniz yahuu :))))))

Tayyip şimdi Tns'ye gidiyordur ayar çekmeye. Haftaya Huzur Sokağı 7-8'e çıkacak. :d

Bu yorumum kayıt altına alınsın. :D

Ama Haftaya Bilal'in kızkardeşi ölecek :X Arabanın içinde vurulan kızı arabayla hastaneye götürecene arabadan kucağina aldı yola serdi kızı yardim feryat figani basiyordu...7-8 alırsa şimdilik buna yor :X

Ama Haftaya Bilal'in kızkardeşi ölecek :X Arabanın içinde vurulan kızı arabayla hastaneye götürecene arabadan kucağina aldı yola serdi kızı yardim feryat figani basiyordu...7-8 alırsa şimdilik buna yor :X

Tamamdır kendi performansı 8 reyting.

Tayyip'in ince ayarıyla 10'a fırlar o zaman. :d