ama her fragmanıda izliyon yala bunlarla bizim karşımıza gelmesin özetle yarışamaz bu ne![]()
vadi 20 özet 10 beren 5
![]()
![]()
ama her fragmanıda izliyon yala bunlarla bizim karşımıza gelmesin özetle yarışamaz bu ne![]()
vadi 20 özet 10 beren 5
![]()
![]()
la bunlarla bizim karşımıza gelmesin özetle yarışamaz bu ne![]()
vadi 20 özet 10 beren 5
![]()
![]()
neden 10 yıldır var? Çünkü adamlar hala bi dizi tutturabilmiş değiller..onlarda biktilar polatin saçmalıklarindan@xemrexx geçenlerde bi videolu anket yapmişti.Orda kumarhane baskını diye bir videolari var..İşte taa o zamanlar ölmeyerekten saçmalama sinyallerini vermişler
![]()
la bunlarla bizim karşımıza gelmesin özetle yarışamaz bu ne![]()
vadi 20 özet 10 beren 5
![]()
![]()
ama her fragmanıda izliyon yasen bizden de meraklandın diziye
![]()
la nelerle karşınıza gelelim la
4 yıl boyu çekmediğiniz çile kalmadı la)
sonunda atv size şutu çekti kapı dışarı etti
tnt ya dua edin aç bırakmadı vadiyi tnt sayesinde üç beş kuruş elinize geçti)
yine beren geliyor
yine kaderiniz kötü atv iki ay sonra kapı dışarı eder vadiyiartık tnt de yok hapı yuttunuz
)
la nelerle karşınıza gelelim la
4 yıl boyu çekmediğiniz çile kalmadı la)
sonunda atv size şutu çekti kapı dışarı etti
tnt ya dua edin aç bırakmadı vadiyi tnt sayesinde üç beş kuruş elinize geçti)
yine beren geliyor
yine kaderiniz kötü atv iki ay sonra kapı dışarı eder vadiyiartık tnt de yok hapı yuttunuz
)
takas gene coşmuş hollywood yıldızlarını oynadığuı tek dizi cumhurbaşkanının oynadığı tek dizi diyerekten![]()
la onu bunu bırakın harkülade dizi aşk- ı muhteşemin 4.bölümü çıktı bu bölümde elizabeth hiakayesi nasıl doğmuş onu anlatıyoz![]()
dünyada buna örnek çok be gülümrauf denktaş bu dizide rol aldı sharon stone andy garcia varsa örneği göster kardeş amerikada suriyede ırakta çekim yaptı bu dizi dizi
yine atlar vardır dizide bülen bu sefer at buluyor kendisine)
dünyada buna örnek çok be gülümtürkiyede de mesela van damme sınav filminde oynadı
- - - Ekleme - - -
kolat kalandar karekteri geliyor çükübikse rakip olacak gibi![]()
pöfff ben ne diyom sen nediyon yavdiziden bahsediyorum adam film örneği veriyo
dünyada neyin örneği var cumhurbaşkanının mı
harbi cumhurbaşkanı bile oynamış oha be
![]()
tabi yaramaz amerika oyuncuları zaten mantığına hayranım yav![]()
yanlız o örnek türkiye dışında işe yaramaz be gülüm![]()
sen kendini tatmin edersin ancak kurtlar vadisi türk televizyonlarının en büyük yapımıdır 10.yılında dahi en çok izlenen dizidir
[/SIZE]
4 sinema filmi gişe rekoru internetin 1 numarası en çok hayranı olan dizi en çok fenomen çıkarın yıldız çıkaran dizi hollwood yıldızlarının oynadığı tek dizi cumhurbaşkanının bir dizide oynadığı ilk ve tek dizi sineması rekor kıran ilk ve tek dizi 90 dakiklaık dizilerin başlangıcı özet olayını çıkaran ilk dizi karakterlerinin ölümünde cenazesi kılınan helvası yenen gazetelere başsağlığı ilanları verilen show v telefonları kitlenen ilk ve tek dizi en çok konuşulan dizi halkın göz bebeği ülke gerçeği önceden olayları bilebilen ilk ve tek dizi 10 yıldır yayınlandığı kanalın en çok izlenen dizisi 10.yılında farkla 1.olabilen müthiş bölümler izletebilen tek dizi müzikleri en iyi en süper dizi
KURTLAR VADİSİ TÜRK TV TARİHİNDE EŞİ BENZERİ OLMAYAN EN BÜYÜK YAPIM BU BİR GERÇEK.
yok bebişim ben cumhurbaşkanını kastettim![]()
kolat kalenderi budayacaklarmış)
çükübiks elinde makas kolatı içeri aldı)
türkiye de imkansızı başardı dünyada görmedim hiç örnek ver bakim