bereni izleyin gözünüz bayram etsin polat sizi kötü etkilemiş
işte bu dünya güzeli kız parlak polatınızı çöpe atacak, ocağa az kaldı
Moderatörün son düzenlenenleri:
bu zevki ben tatmak istiyorum takas yılın potunu kırdı berenin dizisi revengeden uyarlanma demekki tuba da hem 20 dakikadan hem revengeden araklamış![]()
Bu nasıl bir cümle Tuba nasıl araklamış olabilir.![]()
fragmanlar cok kotu![]()
polat cilalar bu bereni parlatır başka güne postalar demedi demeyin![]()
ben o fragmanı izleyince 20 dakkanın fragmanını anımsaattı yanlışım varsa düzeltin![]()
önce polatı esat cilalayıp parlatacak sonra parlak polatı beren çöp tenekesine atacak orda oynaşıp durur artık)
takas demiş okusana mesajını beren tubya özenmiş diye fragmanalrda berninki revenge ile birebir aynı fragman demk ki tuba da revengeye özenmiş takas mantığına göre![]()
berenı yerle yeksan edıcek vadı![]()
![]()
Berencik kim ki EFSANEYİ Geçecek ya![]()
20 Dakika tanıtımı ayarında yani iki dizinin tanıtımındada geçmişden görüntüler var ilk olarak 20 Dakika'nın bu tarzda tanıtımı çıktığı için İntikam'ın 20 Dakika'dan esinlediğini yazmış yani ben böyle anladım
bereni hezimete uğratacak polat mematinin intikamını alırken arada bereni de götürür kargaşada beren de gidecek desene haha![]()
20 Dakika tanıtımı ayarında yani iki dizinin tanıtımındada geçmişden görüntüler var ilk olarak 20 Dakika'nın bu tarzda tanıtımı çıktığı için İntikam'ın 20 Dakika'dan esinlediğini yazmış yani ben böyle anladım