Muhteşem Yüzyıl 2013'te Yayından Kaldırılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Star TV'de ekrana gelen ve yapimini Tims Productions'un üstlendigi "Muhtesem Yüzyil" dizisi basbakan tarafindan sert bir dile elestirilmisti.

AKP Milletvekili Oktay Saral bir televizyon programinda "Muhtesem Yüzyil 2013'te yayindan kaldirilacak" gibi samimi açiklamalarda bulundu.

Bu kararin MHP tarafindan da desteklendigi ögrenildi.

muhtesem_yuzyil1.jpg

zaten dizi 2013 sonu final yapacak.. yasa boşuna çıkmış olacak :)))) gerçi bu yasanın çıkacağını sanmıyorum

bu nasıl bir yasaklama şeklidir kendi haline bıraktık dizi nasıl olsa yakında bir gelecekte final yapacaktır deseler daha mantıklı :)

yasakçı zihniyet yasaklamayı bile beceremiyor eline yüzüne bulaştırdı kılıf arıyor ..

demekki özgürlüklere engel olmak sanıldığı kadar kolay değil adamı böyle süzme şekere çevirirler :)

Saten benim bildigime göre Haziran 2013 de dizi final yapacakti.

Bu arad ben MY yi ne kadar sevmesemde Dizilerin yayindan kaldirilmasina karsiyim. Bu yanlis Kurtlar Vadisi izleyicisine yapilmisti...

- - - Ekleme - - -

Haaa birde KVT yayindan kaldirilirken, dogru yapiliyor cünkü cocuklar kötü etkileniyor, fasistlik yapiyorlar diyenler bugün özgür medya cigliklari atiyor bunu anlamakta zor

Bu arad ben MY yi ne kadar sevmesemde Dizilerin yayindan kaldirilmasina karsiyim. Bu yanlis Kurtlar Vadisi izleyicisine yapilmisti...

- - - Ekleme - - -

Haaa birde KVT yayindan kaldirilirken, dogru yapiliyor cünkü cocuklar kötü etkileniyor, fasistlik yapiyorlar diyenler bugün özgür medya cigliklari atiyor bunu anlamakta zor

hiçbisiy olmaz aga açık ve net :)

fezleke hazırlasa nolcak :))))

dizinin ismini değistirler yine devam ederler

Rtük zaten takipsizlik Kararı Verdi :))))

basbakana protestolar çogalmaya basladi basladigi isi bitiremesse basbakan kesin yara alacak m.yüzyıl üzerinden oy alma pesinde :))

kaldırılmalı acilen ecdadımız bu değil reyting uğruna böyle gösterilemez

- - - Ekleme - - -

THY uçak içi eğlence sistemi planetten çıkarmış yani my dizisi Türk Hava Yoları uçaklarında izlenemeyecek :d

şimdi haberlerde gördüm

kaldırılmalı acilen ecdadımız bu değil reyting uğruna böyle gösterilemez

- - - Ekleme - - -

THY uçak içi eğlence sistemi planetten çıkarmış yani my dizisi Türk Hava Yoları uçaklarında izlenemeyecek :d

şimdi haberlerde gördüm

iyi demekki artık ucaga kimse binmicek :d :d

:d aga thy dünyanın 1 numarası barça nın manunun sponsoru messi kobe 1 numara thy helal olsun my ye geçit yok artık yakında tv den de izlenemeyecek :d
başbakanımıza helal adam müthiş :D oy oranı %50 den %80 e çıkar kesin :D

Aha İntikam'a yeni gün belli oldu Çarşamba olsun rahat etsin [:'(]

:d aga thy dünyanın 1 numarası barça nın manunun sponsoru messi kobe 1 numara thy helal olsun my ye geçit yok artık yakında tv den de izlenemeyecek :d

başbakanımıza helal adam müthiş :D oy oranı %50 den %80 e çıkar kesin :D

bu tür konulara itibar etmiyom her çarsamba izlerim kafama silah dayasalar yine izlerim :)

engel olabilecek bisiy yok kaldıkı rtük son noktayi koydu zaten hala my reklamı yapiyor akp kılıcdaroglu chp bu ise karsı yabancı gazatede olay su sekilde yorumlanmıs muhtesem yalakalık yalakalık yaptıklari kesin neyse yorum kasmaya gerek yok

her çarsamba izlemeye devam edecegim .... star tv fragman yayınlandı youtube çıkınca foruma eklicem kıskananlar ÇATLASIN o kadar

- - - Ekleme - - -

Ocak 2014te bitecek galiba :)
Böyle bir şey olamaz. Kanal pes etse bile yapımcı pes etmez.