"Emir'in Yolu" Ne Olursa Olsun Sezon Sonuna Kadar Devam Edecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Medyapım`ın geçen sezon bitmesi planlanan ancak bir sezon daha devam kararı alan, en iddialı dizilerinden "Adını Feriha Koydum", Hazal Kaya`nın diziden ayrılmasıyla birlikte, isim değiştirip "Emir'in Yolu" ile Emir`in Feriha`nın ölümünden sonra yaşadığı hikaye`yi anlatıyordu. Geçen sezonki reytinglerini arayan dizi düşüşe geçmişti. Geçen Cuma aldığı reytingler kafalarda soru işareti yarattı. "Acaba dizi ocak ayında biter mi?". Ancak Dizi`nin Ne olursa olsun sezon sonuna kadar devam edeceği öğrenildi!

"Emir'in Yolu" Sezon Sonuna kadar her Cuma Yeni Bölümüyle Show Tv`de!

Emirin-yolu.jpg

Ya bu Show FOX a özeniyo. Diziyi geçen hafta 21.30 da başlattı reytingler ondan düştü yarın umarım eski saatinde yayınlanır...

Sanmam sahsen. Selin Boronkay'da böyle açiklamalar yapmisti ama reytingler çok çok basarili degil maalesef.

Böyle açıklamalara çok güvenmemek lazım. Reytingler düşerse her şey değişebilir. :)

- - - Ekleme - - -

Böyle açıklamalara çok güvenmemek lazım. Reytingler düşerse her şey değişebilir. :)

ne olursa olsun derken içi doldurulmalı sözlerin şimdi yanlış anlayan çıkar falan filan :))

bu haberle birlikte nasılda rahatladım bilemezzsin revan :))

emir biter diye ödüm kopuyordu :))

dalğa geçecek dizi azaldıkça espri yeteneğimi kaybediyorum onun için bitmesini istemem :))

demek mayaların 21 aralık cuma günü kıyamet kopacak demelerinin bir sebebi varmış :)))))))))))))) yoksa emir bitmeyecek :))))

Ne yani ilk 100'e giremezse devam mı edecek ? Tabii ki bitecek.

Eğer reytingler bu civarda giderse yayından kaldırılma ihtimali yüksek sezon ortasında. :)

Ne yani ilk 100'e giremezse devam mı edecek ? Tabii ki bitecek.

Eğer reytingler bu civarda giderse yayından kaldırılma ihtimali yüksek sezon ortasında. :)

show demiş emir namusumuzdur isterse ilk bine görmesin show ailesi olarak sadece biz izleriz yinede kaldırmayız yayından :)