İntikam Tutar mı? Kaç Reyting Alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Evet, arkadaşlar. Benim icat ettiğim "Tahminleri Kimler Tutturmuş" Projesi devam ediyor. Bu konuda "İntikam Tutar mı? Kaç Reyting Alır?" sorusunu cevaplandırıp, tahminlerimizi yapalım. Amaç "İntikam" başladıktan sonra " Tahminleri kimler tutturmuş" konusu açıldığında yorumları topluca bu konudan almak.

Evet, tahminleri alalım. "İntikam Tutar mı?" Totalde ve A/B`de Kaç reyting alır?

Tam%20ekran%20yakalama%2004_12_2012%20122005.jpg

bu konular daha önce açıldı aynı konuyu 5500 kere açmaya gerek yok

Vadi bunu ezer geçer.En fazla bunun AB de 1.olma şansı var.Ama onu da ben pek mümkün görmüyorum.Çünkü Vadinin 10.sezonu ve mükemmel bir sezon olacak.Vadi hem totalde hem de ab de yer bunu

Tutar tabii ki... İntikam Ab grubunda zirvede olur, Total grubunda 2.olur. Ab 12-14 arası reytingler alır, Total 9-11 arası...

Son düzenleme:
Tabiki tutar ama çok büyük etki yaratır mı bilemem .

Total ; 7 AB ; 11-13 (totali düşük yazdım çünkü bu dizi çok senaryo değişimi yapamayacak maalesef o yüzden bizim ülkemizde pek dikkat çekemez)

Not; bu sadece bir tahmin . Dizi başladıktan sonra reytingi yüksek yada düşük olursa bu tahminin alıntı yapılıp bak sen şöyle demiştin gibi tartışmalara girmek istemiyorum :)

Dizi iyi sonuçlar alacağına eminim.Ab zirve şansı olabilir ama totalde büyük bir kapışma yaşanacağını nedense çok düşünmüyorum bir yandan.

- - - Ekleme - - -

Ama umarım güzel sonuçlar alır.

Vadi'nin 2 reytingini çalar nerden baksak Vadi 12 İntikam 9-11 civarı alır haftalıkta da muhteşem le intikam 2. lik için A/B'de 1. lik için yarışır.

Vadi'nin 2 reytingini çalar nerden baksak Vadi 12 İntikam 9-11 civarı alır haftalıkta da muhteşem le intikam 2. lik için A/B'de 1. lik için yarışır.

neyse taraflı ama yinede mantıklı bir açıklama geldi vadici bir arkadaş tarafından :))

- - - Ekleme - - -

Evet, arkadaşlar. Benim icat ettiğim "Tahminleri Kimler Tutturmuş" Projesi devam ediyor. Bu konuda "İntikam Tutar mı? Kaç Reyting Alır?" sorusunu cevaplandırıp, tahminlerimizi yapalım. Amaç "İntikam" başladıktan sonra " Tahminleri kimler tutturmuş" konusu açıldığında yorumları topluca bu konudan almak.

Evet, tahminleri alalım. "İntikam Tutar mı?" Totalde ve A/B`de Kaç reyting alır?

Tam%20ekran%20yakalama%2004_12_2012%20122005.jpg

alıntıyı berenin resminin hatrına yaptım çok güzel kız :))

ne diyorduk hah intikam ilk hafta total 15 ab 18 reyting alır ikinci hafta total 20 ab 25 reyting alır :))

neyse taraflı ama yinede mantıklı bir açıklama geldi vadici bir arkadaş tarafından :))

- - - Ekleme - - -

alıntıyı berenin resminin hatrına yaptım çok güzel kız :))

ne diyorduk hah intikam ilk hafta total 15 ab 18 reyting alır ikinci hafta total 20 ab 25 reyting alır :))

aga ben Vadiciyim ve tarafım vardır ama objektif olmak lazım senin gibi sallamıyorum. TNS'de 20 reyting alabilecek tek şey GS ya da FB'nin şampiyonlar ligindeki final maçı olur.

Ayrıca yaptığım yorumda tarfalı davrandığımı düşünmüyorum.

Tutacaktır. Total grubunda 7-8 reyting, AB grubunda ise 10-12 reyting alabilir. :)

Tabii bu tahminim ilk bölümü için geçerli olmayacaktır ama ilerleyen bölümlerde.. Senaryo ilerledikçe yani