Beren'in Popülerliği 20 Dakika'nın Gizemi

Millet dizi yapıp para kazanacak, biz de burada bir-birimize düşeceğiz. Bence herkes kendine bi çeki düzen versin. Kurgu bunlar. Oyuncular bile bu kadar önemsemiyorlar dizilerini. Parası verilmedi mi, tak diye ayrılıyorlar diziden.

Onların kazancının 1 kuruşu bile size gelmiyorken, neden kendinizi paralıyorsunuz?

Haklısın da Daha 10 dk Önce Sende Tartışıyordun :)

neymiş efendim bana kızmışta diziden soğumuş ben böyle bişey ne gördüm ne duydum :d babama kızacam vadi izlemicem öyle bişey bu da :d ilginç bi yaklaşım suskun farkı :D

Hala kimse anlamadı değil mi?

Yeminle diziler umurumda değil. Ben takas falan ezecek dediği için cevap verdim. Yani tamam Vadiyi seviyor olabilir ama diğer dizileri sırf bu yüzden ezmesi gerekmez. Ben o bir az olaun karşısındakini anlasın diye yapıyorsum ama nafile

Ayrıca önceki mesajımda "biz" dediö, yani kendimi de hesaba kattım

- - - Ekleme - - -

Hala kimse anlamadı değil mi?

Yeminle diziler umurumda değil. Ben takas falan ezecek dediği için cevap verdim. Yani tamam Vadiyi seviyor olabilir ama diğer dizileri sırf bu yüzden ezmesi gerekmez. Ben o bir az olaun karşısındakini anlasın diye yapıyorsum ama nafile

Ayrıca önceki mesajımda "biz" dedim, yani kendimi de hesaba kattım

Ayrıca ben hiçbir zaman fazla ileri gitmedim tartışma konusunda

ya revan bırak bu işleri kanal d dizileri için yaptıklarını görüyoz bırakın şu şirin görünme işlerini

karakter kıyaslamaısı böyle mi yapılır yuh be emre: sen dizileri kıyaslamışsın. karakter özelikleri. fetan. masum agresif somurtkan. bbasına düşkün domestik, fevri, tiki, g,b, yapılır..

fragmanda anklaşıldıgı üzere emily ile bihter birbirine çok yakın tek emily silah kulanıyor ve daha koplike plan yapıyor. bunun dışında hemen hemen aynı

açıkladım ya beyazsoy bihter in ailesi var aşk için plan yapıyor slah kullanmıyor dövüşmüyor babası terör suçlusu değil duygularını uzun süre gizleyemiyor ve en önemlisi kocasını aldatan kadın damgası intikamda bunlaruın hiçbiri yok aynı diyosan senn bileerğin iş
tubanın rolleri hep masum kız rolleriydi çok iyi oyunculuk isteyen biş iyoktu berennkiler bihter karakteri başkası olsa ne kadar tutardı belli olmaz yasemin karakteri lise öğrencisi oalrak başlasdı annanne olacakken bitit

ya bi düzgün okuyun be bana şirin mi görüncen yazıyom Allah Allah millete şirin görencen ya

- - - Ekleme - - -

ilk önce bi oku anla sonra yorum yap komik olma komedi :d

- - - Ekleme - - -

başım ağrıdı beynim sallanıyo resmen helal olsun bana herşeyi deyin ama kibirlik üstünlük gibi iftiralar atmayın ölürümde kibirli olmam hayattaki en dikkat ettiğim şey başım ağrıdı resmen

destere istediğin saçma örneği ver kendini küçük düşürüyosun tuba ve parisi kıyaslayarak ıhlamurlar altında hani tuba yüzünden batmışdı şimdide tuba gelince diziyi bıraktım diyosun senin diziyi bırakmanla dizi bitmedi zaten 70 küsür süren bir dizi oldu ı.a daha ne kadar sürmesini bekliyordun

küçük düşmekten korkmuyorum öyle bir korkun varsa kendin düşün saygılı davran küçük düşme ama dersenki her türlü eleştiri serbest o zaman istediğin konuyu aç bende özgürce eleştirimi yapayım ..

herkes hayal dünyasında geçenleri konu diye açabilir özgürce ama eleştiriyede tahammül edeceksin ya da konu açmayacaksın ..:)

- - - Ekleme - - -

Bence Beren Daha Ön Planda Olur :)

tubayı star diye yutturmak için berenin isminden yararlanıyorlar başka türlü tubayı kimse takip etmez bari beren isminide katalımda tubaya reyting toplayalım taraftarı uyanık arkadaşlar var

boşa kürek çekiyorlar... altınla çamur karşılaştırılamaz :))

tubayı star diye yutturmak için berenin isminden yararlanıyorlar başka türlü tubayı kimse takip etmez bari beren isminide katalımda tubaya reyting toplayalım taraftarı uyanık arkadaşlar var

boşa kürek çekiyorlar... altınla çamur karşılaştırılamaz :))

tuba bereni yerle yeksan eder bi kafa çakar beren iki seksen yerlerde

tuba bereni reytinglerde ezecegi gibi her dalda ezecek asıl beren tuba üzerinden rant saglamaya çalısıyor ama fayda etmez tuba bereni yerle yeksan eder :d :d :d

tuba ezip geçer hepsini

eleştiriye gelemeyenler gün gibi ortada çocukça beren tubayı ezer beren şöyle beren böyle kimse şunu unutmasın beren yokken tuba vardı.tuba hem kişiliği hemde oyunculuğu ile çok farklı çok başka yerde

eleştiriye gelemeyenler gün gibi ortada çocukça beren tubayı ezer beren şöyle beren böyle kimse şunu unutmasın beren yokken tuba vardı.tuba hem kişiliği hemde oyunculuğu ile çok farklı çok başka yerde

o nasıl oldu ikisini arasında ço kyaş farkı yo kaynı senelrede çıktılar gibi :D kişik ne alaka=?

ay yapımın en çok izlenen dizisi geliyor 20 dakika gelmesiyle rüzgarla ucusacak tuba ezip geçmeye geliyor

:d :d

Vadici'yim ama Beren kim Tuba kim Beren ezer geçer üstüne 3 kat asfalt atar. Üstünde şehirler arası otobüs geçirtir.

Son düzenleme: