Beren'in Popülerliği 20 Dakika'nın Gizemi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
9cafe__20101127_tuba-ve-beren-arasindaki-gerilim-yine-artti_k.jpg

Türkiye'nin en güzel ve en başarılı iki kadını Beren Saat ve Tuba Büyüküstün çok yakın bir zamanda ekranlardaki yerlerini alacaklar şimdiden iki güzel yıldızın dizileri kıyaslanmaya başlandı bile Beren Saat hem Aşkı Memnu'daki performansı hemde Kenan Doğulu ile olan ilişkisi ile popülerliğini arttırarak devam ediyor.Kuşkusuz bu popülerlik Saat'in dizisi İntikam'a önemli bir katkı sağlayacak dizinin en büyük eksisi D Yapımın yapmış olduğu anlaşma gereği Revenge'in haklarını elinde bulunan Disney'in kurallarından çıkamayacak olması yani Revenge'de ne işlenirse İntikam'dada konu aynen işlenecek buda işin gizeminin heycanının düşmesine neden olacak.20 Dakika ise sağlam bir senarist ekibi ile yola çıkıyor.Tuba Büyüküstün'ünde azımsanmayacak bir fan kitlesi var ve 1,5 yıldır hasretle Tuba'nın yolunu gözlüyorlar.20 Dakika'da amerikan Kaçış Planı filminden esinlenecek ama olaylar filmle birebir gitmeyecek film daha çok Russel Crow üzerine kuruluydu bayan oyuncunun sahneleri ve etkisi çok azdı.Dizide ise bu durum iki oyuncu arasında pay edilecek hapishene sahneleride olacak.Gerek Ezel gerekse Uçurum'da sürekli sürprizleri ile şaşırtan Kerem Deren bu hikayedede şaşırtmaya devam edecektir.Dizinin ilk tanıtımı kimilerine göre sigorta reklamlarını anımsatsada sonraki tanıtımları ile bir merak uyandırığı kesin bakalım iki yıldızın dizileri nasıl ilerleyecek ve hangi dizi daha çok kitleye ulaşacak

Filmin sonu belli ama dizi hala devam ediyor sonunu bilen yok o yüzden pek katılmıyorum önceden bilineceğine. :) Orijinallerine göre farklılıklar olacaktır iki dizide de mutlaka.

fanatik tuba fanlarının güya tarafsızlık altında taraflı yorumlarından oluşan boş bir konu :))

berenin popülerliğini kenanla yaşadığı ilişkide arayanların dizi kalitesinden bahsetmeleri komik olur

tuba kim berenin yanında berene rakip olması bir yana berenin çırağı olamaz boşuna tubayı berenle rakip yapıp yıldızını parlatmaya çalışmayın tuba berenin yanında minik kalır :))

ben ne beren nede tuba hayranıyım ama her ikiside başarılıdır.ve başarılarını ispatlamışlardır.eğer yukarıda yazılan yazı doğru isr intikam dizisinin gizemliliği azalır.revenge deki gibi birebir olaylar kopalanırsa işi zor olur .hayırlısı diyelim bakıp görelim

tarafsız yazıları severim taraflı yazılardan nefret ederim:)

yukardaki yorumu yazan arkadaşa şunu sormak isterdim bereni anlatırken aşk-ı menudaki popülerliği ve kenanla çıkmasıyla yıldızı parlayan beren demiş ..

beren ilk dizisisnden tut son iki dizisine kadar zirvenin en tepesinde yer aldı 28 reytinglik rekorlarla kendini ispat etmiş değerli bir sanatçı berenin berenin kenandan faydalanması değil kenanın berenin yıldız olmasından faydalandığını her aklı yetecek durumdaki insan çok rahat anlar beren kimseye ihtiyaç duymadan haketti emek verdi yıldız oldu yeteneğiyle güzelliğiyle bir efsane haline geldi kenan gibi parazitler anca onun starlığından faydalanır..

tuba niye yıldız sorarım size tubanın hangi başarılı işleri var tubanın hangi dizisi rekor kırdı çok izlendi tubanın hangi konuda yıldız olduğunu berenle yarışacağını iddia ediyorsunuz mantığınız nasıl çalışıyor ben tubanın vasat dizileri haricinde pek bir başarısını göremiyorum hatta o dizilerin izlenme sebebide tubadan çok yanındaki kadrodur..

tubanın boş popülerliği paris hiltonun popülerliğine benziyor hayatta hiçbir yeteneği olmayan sadece güzelliği ve magazin haberlerine konu olan insanların berene rakip gibi gösterilmesi ve berenin başarısınında mantık dışı haberlerle köreltilmesi vijdanınızı hiç sızlatmıyormu ???

Ben ikisini de pek sevmem.
Ama Beren Saat, Tuba'yı rating anlamında her türlü geçer..

Yahu herkesin yaptığı şey Beren'i veya Tuba'yı yorumlamak. Biraz da dizilere bakar mısınız lütfen?

İntikam'ın adı bile gel beni izle diyor. Bizim türk hanımları oturur tv'nin başına, entrikaları izler. Bu su götürmez bir gerçek... Ve domestik ev hanımlarımızın reytingi de boldur yani. :D

20 Dakika ise tipik entel işlerden. Fragmanlar soğuk, kadro soğuk. Kim izleyecek diziyi? Erkekler desen değil, kadınlar desen değil. Genç desen belki. Dizinin beni izle diyen bir yanı yok Türk halkı için. Bu tür dizilerin Türkiye'deki reytingi üç beş. :D Tabi bu yorumumda biraz da ön yargı var. Dizinin ilk bölümünü izledikten sonra net yorumumu yapacağım.

Diziler hakkındaki yorumlarım ne Berenle ne de Tuba ile ilgili. Tuba İntikam'ın, Beren de 20 Dakika'nın başrolü olsaydı yine aynı yorumları yapardım.

Berendir Tubadır bu boş işleri bırakalım da biraz dizileri yorumlayalım...

Son düzenleme:
20 dakika behzat gibi sözlük dizisi olursa şaşırmam
20 dakikanın sonu baştan belli zaten
intikam bir yerden sonra senariste kalacak orjinaline çok hızlı yetişir bizde 1 bölüm onlarda 4 bölüme geliyor uzunluk olarak

20 dakikanın filmini izledim çok güzel filmdir .. dizinin şansı ise ilker aksumdur dizinin şansızlığı tubanın oynamasıdır

beren in dizisi ise orjinali gibi muhteşem olur dizinin şansı berenin kendisidir nejat işler de kaliteye kalite katar sadece

iki diziyide izleyeceğim ikisinede başarı diliyorum

ama bu iki dizinin aynı zamanda yayınlanmasını fırsat bilip tubayı beren seviyesine yükseltme çabaları boş işlerdir gereksiz işlerdir berenin olduğu yerde tubanın ismi dahi geçmez ..

Selamlar olsun Arkadaşlar....Destere arkadaşın yorumunu okuyunca şaşırdım..Beren ne gibi büyük işler yapmış ki....anlamadım ::))) Tuba da Berende dizisi oyuncusu aralarında bir fark yoktur....Bereni överken başkasını yerin dibine geçirmek aşırı fanatiklik ....zararlı bir durum...ayrıca İntikanın çok başarılı olacağını sanmıyorum...orjinalini izledim o diziyi bizim toplumumuza uyarlamaları çokkk zor...bir kaç bölüm sonra sıkacaktır seyirciyi....aşırıda pahalı bir yapım olduğu için sonu pek hayırlı olamaycak gibi....::))))

Selamlar olsun Arkadaşlar....Destere arkadaşın yorumunu okuyunca şaşırdım..Beren ne gibi büyük işler yapmış ki....anlamadım ::))) Tuba da Berende dizisi oyuncusu aralarında bir fark yoktur....Bereni överken başkasını yerin dibine geçirmek aşırı fanatiklik ....zararlı bir durum...ayrıca İntikanın çok başarılı olacağını sanmıyorum...orjinalini izledim o diziyi bizim toplumumuza uyarlamaları çokkk zor...bir kaç bölüm sonra sıkacaktır seyirciyi....aşırıda pahalı bir yapım olduğu için sonu pek hayırlı olamaycak gibi....::))))

haluk derdim ama fox yok yazıda imladan da bişi çıkmadı en iyisi mahoni konuya gel kimmiş ortaya çıkar reyiz :d
tuba adanalı giğbi 2.sınıf diziye geçilmiş daha nolsun :D

Yahu herkesin yaptığı şey Beren'i veya Tuba'yı yorumlamak. Biraz da dizilere bakar mısınız lütfen?

İntikam'ın adı bile gel beni izle diyor. Bizim türk hanımları oturur tv'nin başına, entrikaları izler. Bu su götürmez bir gerçek... Ve domestik ev hanımlarımızın reytingi de boldur yani. :D

20 Dakika ise tipik entel işlerden. Fragmanlar soğuk, kadro soğuk. Kim izleyecek diziyi? Erkekler desen değil, kadınlar desen değil. Genç desen belki. Dizinin beni izle diyen bir yanı yok Türk halkı için. Bu tür dizilerin Türkiye'deki reytingi üç beş. :D Tabi bu yorumumda biraz da ön yargı var. Dizinin ilk bölümünü izledikten sonra net yorumumu yapacağım.

Diziler hakkındaki yorumlarım ne Berenle ne de Tuba ile ilgili. Tuba İntikam'ın, Beren de 20 Dakika'nın başrolü olsaydı yine aynı yorumları yapardım.

Berendir Tubadır bu boş işleri bırakalım da biraz dizileri yorumlayalım...

Tuba Nın Her Dizisi tutmustur

Tuba Çok Rahat 20 Dakika Dizisiyle Berene Fark Atıcaktır Beren Kadar Soguk oyuncu yok İntikam Kadrosu Çok Soguk

Tuba Sıcak Kanlı Biri Ekib Süper Ay Yapım İmzalı Olması'da Süper Süper Bir Yapım Sirketi Simdiye Kadar Yaptıgı İslerin En İyisi

20 Dakika Olacak Kenan'dan Çok daha büyük Oyuncu tuba büyüküstün reytinglerde bereni yerle yeksan eder

Tuba Dizisi Rekor Kıracaktır

Beren İse Batacaktır Kesin Ve Net berenin batısını seyredecegiz

- - - Ekleme - - -

20 dakikanın filmini izledim çok güzel filmdir .. dizinin şansı ise ilker aksumdur dizinin şansızlığı tubanın oynamasıdır

beren in dizisi ise orjinali gibi muhteşem olur dizinin şansı berenin kendisidir nejat işler de kaliteye kalite katar sadece

iki diziyide izleyeceğim ikisinede başarı diliyorum

ama bu iki dizinin aynı zamanda yayınlanmasını fırsat bilip tubayı beren seviyesine yükseltme çabaları boş işlerdir gereksiz işlerdir berenin olduğu yerde tubanın ismi dahi geçmez ..

tuba en çok sevilen kadın oyuncudur

beren saat gibi soguk biri değil ve en çok izlenilen kadın oyuncu tubadır

beren gibi soguk bir insan bu sene tns de vadinin özetini geçemicektir

destere sürekli reytingleri dile getirmesi galatasaraylıların ama bizim Uefa kupamız var geyiğine döndü iyice..Öncelikle bu haber geçen hafta sonu yurt gazetesinde yer almış bir haberdi.Bende görünce eklemek istedim.Revenge'in yapımcısı Disney dizi ile aynı gideceksiniz şartını dizi ilk gündeme geldiğinde beren saatin fan sayfasında da yazılmışdı hemde berenden en doğru haberleri getiren sitenin admini tarafından neyse
gelelim reyting konusuna evet Beren'in yer aldığı Aşkı Memnu ve Fatmagül reyting bakımından çok iyi gitti ama iki dizininde işlediği konu itibari ile her türlü izlenecek işlerdi.Ayrıca Fatmagül'ün reyting oranları aşkı memnuya oranla daha düşüktü :) Tuba'nın dizileri reyting rekorları kırmadı ama çok kaliteli işler oldu çok büyük kesimlere ulaşdı.Ortadoğuda türk dizi furyasını başlatan dizilerin başında gelen Ihlamurlar Altında'nın başrol oyuncusunun Tuba olduğunu unutmasın kimse ve bir diğer sıkan geyik Tuba sadece güzel o yüzden gündemde el insaf Türkiye'de o kadar güzel oyuncular var ki genç pırıl pırıl su gibi kızlar ama neden bir Tuba Büyüküstün olamıyorlar.Tuba Büyüküstün'den çirkin oldukları için mi yada güzel olmadıkları için mi tabiki hayır.Tuba Büyüküstün çok güzel bir kadın güzelliğine laf edemeyenler güzelliğini çekemeyenler kızın oyunculuğuna sarıyorlar birde dillerine dolamışlar hep aynı rolleri oynuyor diye pardonda Beren'in intikam'daki rolü ile Bihter arasında ne fark var yada Aşka Sürgün'deki ezik Zilan ile Fatmagül arasında tek fark Zilan'ın tecavüze uğramamış olması
Tuba'nın tek şansızlığı karakter anlamında fazla iddaalı olmayan rolleri canlandırmamış olması bence bazı arkadaşlar buna takılmasın aksine sevinsin kız iddasız rolleri ile bile bu kadar konuşuluyor bu kadar gündemde kalabiliyorsa birde iddaalı bir rolde olduğunu düşünsenize o zaman ne beren nede bir başka oyuncunun esamesi bile okunmazdı herhelde :D
Tuba Büyüküstün'ün müthiş bir ekran ışığı var kamera Tuba'yı çok seviyor ve bizlerde onu izlemeyi :)

Son düzenleme:
dream uçtu zilanla fatmagülü bir etti bir idoğulu biri egeli tek ortak yönelr iistemedikleri evlilikler ve sonradan aşık olmalrı
bihterle emily arası zaten uçurum bihtein bir ailesi var emilynin yok bihter aşkı için plan kuruyor emily intikam için bihter adnan olmasa parası yok emily çok zengin emily silah kullanma yakın dövüş konularında iyi bihter güzellik

dream uçtu zilanla fatmagülü bir etti bir idoğulu biri egeli tek ortak yönelr iistemedikleri evlilikler ve sonradan aşık olmalrı
bihterle emily arası zaten uçurum bihtein bir ailesi var emilynin yok bihter aşkı için plan kuruyor emily intikam için bihter adnan olmasa parası yok emily çok zengin emily silah kullanma yakın dövüş konularında iyi bihter güzellik

Evet gerçekten Zilan ve Fatmagül arasında büyük farklar varmış şehirleri farklı ben nasıl atladım bunu :F
Zilan'da Fatmagül'de ezik tiplerdi ailelerinin baskılarına boyun eğen tipler
Bihter'de Adnan'la annesinden babasının intikamını almak için evlenmişdi Adnan'a aşık olduğu için değil :)

Evet gerçekten Zilan ve Fatmagül arasında büyük farklar varmış şehirleri farklı ben nasıl atladım bunu :F
Zilan'da Fatmagül'de ezik tiplerdi ailelerinin baskılarına boyun eğen tipler
Bihter'de Adnan'la annesinden babasının intikamını almak için evlenmişdi Adnan'a aşık olduğu için değil :)

senn mantığa göre tüm intikamalr ayın :D ayrıca fatmagül tüm dizi boyunca tek olay üzerniden gitti suçluların cezasını bulmazıs zilan ın konusdu apayrı
aşk olmadığı adamla işi bitince boşannırdı büyük aşak duymasa da onun şefjkatine muhtaçtı buna gerçek hayatta örnekte var ali taran -ayşe özyılmazel gibi hatu nadamın beyaz saçlarına vurulmadı heralde
tubanın ilk büyük çıkışını hatırlıyorum çemberimde gül oya da kaçtığı çocukla sevişmişti gerçek babası tepki falan koymuştuı

senn mantığa göre tüm intikamalr ayın :D ayrıca fatmagül tüm dizi boyunca tek olay üzerniden gitti suçluların cezasını bulmazıs zilan ın konusdu apayrı
aşk olmadığı adamla işi bitince boşannırdı büyük aşak duymasa da onun şefjkatine muhtaçtı buna gerçek hayatta örnekte var ali taran -ayşe özyılmazel gibi hatu nadamın beyaz saçlarına vurulmadı heralde
tubanın ilk büyük çıkışını hatırlıyorum çemberimde gül oya da kaçtığı çocukla sevişmişti gerçek babası tepki falan koymuştuı

O zaman Tuba'nın canlandırdığı size göre AYNI olan rollerde birbirinden farklı işinize gelince farklı işinize gelince aynı oluyorsa onu bilemem Aşka Sürgün'dede ana konu töreyi bitirip herkesin rahat yaşaması mecburi evliliğin son bulmasıydı ama sonunda aşık oldular evlilikleri devam etti.Fatmagül'dede fatmagül tecavüz sonrası yengesinin baskısı ile Kerim ile evlendi boşanmayı dört gözle bekliyordu ama sonra onlarda aşık oldu.Ne kadar farklı roller dimi :D

O zaman Tuba'nın canlandırdığı size göre AYNI olan rollerde birbirinden farklı işinize gelince farklı işinize gelince aynı oluyorsa onu bilemem Aşka Sürgün'dede ana konu töreyi bitirip herkesin rahat yaşaması mecburi evliliğin son bulmasıydı ama sonunda aşık oldular evlilikleri devam etti.Fatmagül'dede fatmagül tecavüz sonrası yengesinin baskısı ile Kerim ile evlendi boşanmayı dört gözle bekliyordu ama sonra onlarda aşık oldu.Ne kadar farklı roller dimi :D

fgsn beren üzerine kurulu aşka sürgün beren ön planda değildi ayrıca senaryoları böle özetleyemezsin aşka sürgünde çok faklı olaylar vardı vkaç kardeşti masum o dizide hepsini hikayesi vardı
tuba hep masum kız rolündeydi asi-ıj-hlamurlar altında hep zengin kız gönülçelen de de zengin oluyor sonradan frollerin farkı yok fazla berenin ilk diziisi başrolün kardeşiydi
ikinci aşka sürgün töre kurbanı ama fatmagül gibi uysal değil bu konuda
hatırla sevgili de lise öğrencisi olarak başladı annaanne olarak bitiriyordu :d
aşk ı memnu da kötü kadındı ama çok sevildi
fatmagülde iyi kadındı masum köylü

fgsn beren üzerine kurulu aşka sürgün beren ön planda değildi ayrıca senaryoları böle özetleyemezsin aşka sürgünde çok faklı olaylar vardı vkaç kardeşti masum o dizide hepsini hikayesi vardı
tuba hep masum kız rolündeydi asi-ıj-hlamurlar altında hep zengin kız gönülçelen de de zengin oluyor sonradan frollerin farkı yok fazla berenin ilk diziisi başrolün kardeşiydi
ikinci aşka sürgün töre kurbanı ama fatmagül gibi uysal değil bu konuda
hatırla sevgili de lise öğrencisi olarak başladı annaanne olarak bitiriyordu :d
aşk ı memnu da kötü kadındı ama çok sevildi
fatmagülde iyi kadındı masum köylü

Eğer karakter analizi yapacak olursak Yasemin,Zilan,Fatmagül hepsi iyi kızlardı.Bir tek Bihter fettan bir karakterdi genele vurursak Berende çoğunluk olarak hep aynı rollerde oynamış senin mantığına göre :D
Tuba'nın canlandırdığı Zarife,Filiz,Asi,Hasret hepsinin ortak noktası iyi olmaları ama karakter olarak birbirinden farklılıkları vardı.Zarife masum ailesinin sözünden çıkmayan bir kızdı.Filiz aşkı bulana kadar kendini beğenmiş zengin bir kızdı.Asi babasına çok düşkün topraklarına bağlı gururlu bir kızdı.