Kurtlar Vadisi Terör ün Kaldırılmasına Aşaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte halkın birr kesmini hedef alırsa dizi böle olur :D

rtük ün siteleri ve telefonları kitlendi ama bazı güçler izin vermedi

Kurtlar Vadisi Pusu Bu sezon bitsin, gelecek sezon Kurtlar Vadisi RTÜK başlasın :F :F Bu gidişle o da olacak :F

merak etme her şekilde beren ezilecek vadi duble ezecek :d

show korktu hükümetle arasini bozmak istemedi. ama şefkat tepe, tek türkiye ,sakarya fırata hükümetten ses gelmedi. bence açık ara çifte standart uyguladı hükümet. kimse de bunu çıkıp soylemedi

takas kardeş niye kendini yırtıyorsun kı anlamazlar ogünkü konjüktür bu dizinin yayınlanmasına izin vermedi.sana soruyorum şuandaki pusuda terör olaylarına daha geniş yer verildi.sence o günle bu günler arasında ne fark var .sadece 2007 dekı terör olayları ve onun sonuçları.2 ay sonrakı seçimler.inan o günlerde tüm türkiye meydanlara inse dizimizi geri istiyoruz dese ogünkü şartlarda yayınlanması imkansızdı.olay bundan ibaret.kimseyede anketlerde %90 çıkıyordu dıye dıl dökmene gerek yok zaten ogünkü şartlarda reytinglerının 22 olması herşeyi anlatıyor

malesef aga 22 reytingle başladı dizi ama dediklerin aynen öyle %90 da olsa o günkü şartlar izin vermedi diyecek söz yok

- - - Ekleme - - -

aynen pusuda terör çok geniş şekilde var ama ben nolursa olsun kurtlar vadisi terör konsepti tekrar çıksın diyorum

ne demek kardeşim senin gibi müthiş bir insanla aynı forumda bulunmak şereftir bizim için

- - - Ekleme - - -

dalga mı geçiyon doğru karar diyo vadi düşmanlığı neler dedirtiyo yazık

Evert bana göre doğru karar.KVP'nin durması hataBence tüm dandik sallamasyon senaryolu diziler temizlenmeli.
Mafyaları kötü gösteriyolar ya :d

doğru diyon içki içenleri iyi gösterip içkiyi güzel göstermiyo :d senin hayatta görüp görebileceğin en kaliteli dizidir vadi behzatı tek bi sözle siler süpürür :D

doğru diyon içki içenleri iyi gösterip içkiyi güzel göstermiyo :d senin hayatta görüp görebileceğin en kaliteli dizidir vadi behzatı tek bi sözle siler süpürür :D

Evet rajon kesmiyoruz kafa kesiyoruz gibi bi sözle demi.
Behzat'ında manyak bi küfürü vardı rajonla ilgili ama direk mahkemeye verirler şimdi beni boşver :A

ona gerek yok leylanın tek sözü de yeter behzat yok gibi gözüküyo bize takan yok :d

Neyse sonunda doğru yolu buldun tamam ya Behzat daha kaliteli Vadiyi parçalar ya tamma anladım Behzat daha kaliteli.
Zaten 5 puan ceza yedim :d

emre terörün yayınlandığı zaman pkk ile ilgili şeyler gösterilmiyordu o yüzden yasaklandı şuan pkk olayıgenel bişey haline geldi nere baksan var o yüzden şuan yasak değil o dönemle bu dönem bir değil anlayacan hem bide kv nin çok izlenmesini biliyorlar polatın arap ülkelerini hatta dünyayı nasıl etkilediğini sende iyi biliyorsun terörde ondan kokrtular zaten ama işe yaramadı pusuda terörün konuları işleniyor 1 2 yıldır

Vadi farkı muhteşemi karıştırmış emrex yine boş işler müdürü kendisi sağolsun vadi 10.yıldır ayakta hala konuşuyor. :d