Ustura Kemal Yayından Kaldırıldı!

adam4 behzat trtçocuk a transfer olacakmış ama trtçocuk behzat o reytinglerle biz de bile oynayamaz demiş :d :d

:d
yazdıgın cümle bi oku ne kadar mantıksız bi cümle oldugunu görecen.türkçe hocan kimdi senin ya :d

:d
yazdıgın cümle bi oku ne kadar mantıksız bi cümle oldugunu görecen.türkçe hocan kimdi senin ya :d

behzatı trt çocuk bile almaz diyom o kadar ki berbat kalitesiz bi dizi :d adam koca bölümü bi koltukta içkiyle bitirmiş bu kadar berbatını görmemiştim rezalet :d

- - - Ekleme - - -

nerdeyse okuyanların tamamı anladığı için özel açıklama yapamıcam :d

bak bu oldu yazmayı öğren artık :d

Kalite sıfırdı ama Salı günü gayet iyi gidiyordu. Ama eninde sonunda düşecekti zaten. (Salı Biü geldiğinden dolayı)

Emeği Geçenler'e Teşekkürler
Show Tv yi Ocak Ayına Kadar İzlemeyeceğim :)
41 Dizisi Oda

ben bu haberi kaçırmışım istavrite olanlar olmuş :))

istavrite dizi demeye bin şahit lazımdı zaten dizinin bitmesi güzel haber..

pepeeyle karşılaştıranlar olmuş pepee daha kaliteliydi bundan bir cacık olmazdı ama show tv ye yakışıyordu show da böyle dandik dizi çok darısı pis yedililerin başına :))

behzatı trt çocuk bile almaz diyom o kadar ki berbat kalitesiz bi dizi :d adam koca bölümü bi koltukta içkiyle bitirmiş bu kadar berbatını görmemiştim rezalet :d

- - - Ekleme - - -

bak bu oldu yazmayı öğren artık :d

Bende diyorumki Star zaten Behzat'ı veremz hiç bir kanala.
Birde dizi senaristinin bi lafı vardı.
''Bu adma oturuyor ama nasıl oturuyor içiyor ama neden içiyor.
Sizde oturgunuz yerden program yapıyorsunuz ''

Bende diyorumki Star zaten Behzat'ı veremz hiç bir kanala.
Birde dizi senaristinin bi lafı vardı.
''Bu adma oturuyor ama nasıl oturuyor içiyor ama neden içiyor.
Sizde oturgunuz yerden program yapıyorsunuz ''

bırak bu işleri boş boş oturuyo içki içiyo o kadar trt çocukta bile oynayamaz kaliteden nasip almamış berbat dizi