legolas9900
Favori Üye
Wow Wow Wow Muhteşem Tek Kelimeyle Tam Bir İntikam Alıcı !
Sakin olmak lazim
Wow Wow Wow Muhteşem Tek Kelimeyle Tam Bir İntikam Alıcı !
Evet hamurunda Emily'lik var Süper olmuş.....Öbür Fragmanda eklense..jartiyerine silah sıkıştırıyor
20 dakika bunu 500 e katlar 10 la çarpar
Kanal D'de onu izle o daha iyi bundanöle fragmanı mı var berenin nerde hemen ekleyin
Beren Saat'te bir değişiklik farkettim sanki bir büyüme farkettim bir yerlerinde bilmiyorum sadece bana mı öyle geldi
Eyvallah persembenin yüksek ihtimal oldugunu herkes biliyo
Persembe yüksek ihtimal.
Aldiği reytingler göğüsünü kabartmiş tabikide o buyuk ondanBeren Saat'te bir değişiklik farkettim sanki bir büyüme farkettim bir yerlerinde bilmiyorum sadece bana mı öyle geldi
Eyvallah persembenin yüksek ihtimal oldugunu herkes biliyo
Youtube a yükleyen beyazsoy bunada berenin basarisi diyosan cok gülerim bence bu beyazsoy un basarisiBen açacaktım Offf
Mobilleyim, bilgisayarı açıp konuyu açayım dedim, daha yeni çıkmış, youtubeda olmaz dedim. Hemen yüklemişler. Beren'in başarısı
Beyazsoy'un başarısı demek daha doğru olur.Ben açacaktım Offf
Mobilleyim, bilgisayarı açıp konuyu açayım dedim, daha yeni çıkmış, youtubeda olmaz dedim. Hemen yüklemişler. Beren'in başarısı
Vadi ezer bunu bu nedir yaabartmalara bak vadiyi ezer falan yazında güleriz sonra hadi revan
- - - Ekleme - - -
fragmanlar berbat klasik beren saat oyuncu diyolar ya buna helal olsun hep aynı tol hep aynı fragman tek fark agb yok