Aşk-ı Muhteşem 1.Bölüm (+13)

son sözü mahoni söyler o zaman beginirse ozan bile karışamaz :))) yat kalk mahoniye dua et :J

emre-XXX hiç yakiştimi sama o sevişme sahnesindeki dialog :bağır: Resmen Akasya Durağinda bi adam vardi yatak uzeriden filan atlıyorlardi o sahnler canlandı gözümde sexten iğrendim sex hayatım bitti :( +18 bişiler yazsam mı(b) emeğine sağlık...CÜKÜ-biks çok orjınal bi isimmiş koptum orda harbiden :F:F

ilk 3 cümleyi okudum berbat ötesi my izleyen birinden de bu tarz dizi beklenirdi berbat

emre-XXX hiç yakiştimi sama o sevişme sahnesindeki dialog :bağır: Resmen Akasya Durağinda bi adam vardi yatak uzeriden filan atlıyorlardi o sahnler canlandı gözümde sexten iğrendim sex hayatım bitti :( +18 bişiler yazsam mı(b) emeğine sağlık...CÜKÜ-biks çok orjınal bi isimmiş koptum orda harbiden :F:F

sağol :D senn gibi hayal gücü olanlara dizi tehlikeli :d
çükübiks ismini geçen sene hoca yarışma yaparken bulmuşttuk hoca ingiliz olduğundan çakmadı durumu :d

son sahneler iyiymiş ilk başta bende şikayetçiydimdee son sahneler fikrimi değiştirdi. :D

ard niyet olmasın ama berbat olmuş . emre biraz daha emek harcasa dadam akıllı bişey çıkarabilirdi

en iyi snn anlaman lazım senn mesajlardan esinlenerek oluşturuldu :d

3. kelimeden sonra okumaya dayanamadım kusura bakma :))) okadar berbattı. :)) benim kelimeleri kulan kafa bul da içinde hafifi bir kurgu olsun zeka olsun. oldugu gibi kulanmışsın hiç kurgu yok hiç zeka yok

3. kelimeden sonra okumaya dayanamadım kusura bakma :))) okadar berbattı. :)) benim kelimeleri kulan kafa bul da içinde hafifi bir kurgu olsun zeka olsun. oldugu gibi kulanmışsın hiç kurgu yok hiç zeka yok

zeka olanalrı beğenen yok :d en iyi snn ibilmen lazım bunu da

Vay vay vay :D
Muhteşem olmuş. +18 yap da daha fazla erotik sahneler olsun :D

emre nin senaryoları sağlık açısından zararlı :)

fazla takip etmemek lazım emrenin konularını gül ağa sendromu başlıyor :)