Show TV'den 1 Milyon Ödüllü Yeni Kelime Yarışması FF Özel

Show Kesin bunu Cumartesi-Pazar yayınlayıp batırır. Akıllı olsa başka gün yayınlar. O eğlncelerin arasında kimse bunu izlemez. Salı yayınlasa daha iyi

Salı Yayınlanacak UK Boşa Cumartesi Geçmedi :)

Baska yarismalarda da mi böyle?

acunun yarışmalarında ödülü acun değil kanal veriyor acunun yarışmasına her katılan kişi 2 yıl sonra alacagız diyordu ekranlarda.. yani show tv her yarışmasında böyle yapıyor. diğer kanallarda büyük ihtimal para ödüllerinde bu taktiği kulannıyor

Umarim tutarda biraz toparlanir kanal..

- - - Ekleme - - -

Sali yayim yaparsa bastan batar.

acunun yarışmalarında ödülü acun değil kanal veriyor acunun yarışmasına her katılan kişi 2 yıl sonra alacagız diyordu ekranlarda.. yani show tv her yarışmasında böyle yapıyor. diğer kanallarda büyük ihtimal para ödüllerinde bu taktiği kulannıyor

Sanirim Sefa alamadi, bir zamanlar Saba'da öyle ima ediyordu

İnşALLAH Tutar

- - - Ekleme - - -

Kazananlar bu para ödülüne sahip olmayacaklardir bence. Show TV baskalarina para ödülü verecegine, kendin maddi problemlerine katkilarda bulunsun.
parça parça verilir heralde bir soru bilene hemen verceklermi 1 milyonu :D :d

Kazananlar bu para ödülüne sahip olmayacaklardir bence. Show TV baskalarina para ödülü verecegine, kendin maddi problemlerine katkilarda bulunsun.

O reyting için yapılmış bir şey. :)

Yoksa Show TV'nin o parayı vermesi imkansız, hele ki bu durumda. :)

Yarışmanın tutması zor bence, diğer yarışmaya göre hafta sonu ekranlara gelebilir. :)

O reyting için yapılmış bir şey. :)

Yoksa Show TV'nin o parayı vermesi imkansız, hele ki bu durumda. :)

Yarışmanın tutması zor bence, diğer yarışmaya göre hafta sonu ekranlara gelebilir. :)

hafta sonu gelmeyecek . hafta sonuna show tv cakma ben Bilmem Eşim biliri koyacak

Ben onu Pazartesi ve Perşembe ekranlara gelecek diye biliyordum. :)

dediğin gibi olabilir. yarışma tutarsa hafta içi hergün de olabilir
ama bu kelime yarışması
hafta sonuna gitmez ya 23 den sonra olur yada hayada haberler öncesi yada sonrası olabilir.

haber sonrası 21 kadar ondan sonra dizi başlar ozetıyle