bu gece stara normalden minnacık daha fazla bakayım dedim internet açılmadı..yeni yorumumun adı .ladtop mahoniye karşı........
cuma şehirli dizilerin( kayıp şehir, esir şehrin göz yaşları) mekanıydı şimdi millet şehirden sokaga taşındı )))) sokaklı başka dizi varmı cuma da sokaklı dizilerde boşluk varda ))))
bu gecenin showunu kanaltürk yapmış..hemen el atıyorum ne var diye....20:45 - 21:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.77 , 2) ATV: 5.63 , 3) STAR: 3.73 , 4) SHOW: 3.72 , 5) KNLTRK: 2.67
yakup ff de akraba olduk.... e vadinin yeni yönetmeniyle öbgç nin yönetmeni karı-kocaymış...kvp ile öbgç ...reyting soyağacındankardeş oldu yani...
bu gecenin showunu kanaltürk yapmış..hemen el atıyorum ne var diye....
onur tan diloşu batırdı...ama vadiyi çıkaracak....tnt de iyiydi şimdide iyi...aga onur tan geri döndü fark ettiniz mi alican a nolmuş yav iyiydi o
atv fani takos
onur tan diloşu batırdı...ama vadiyi çıkaracak....tnt de iyiydi şimdide iyi...
ar 7 de kaldı eğer yeni bölümse bu oranları hs geçer söylim dereyi görmeden paçayı sıvayan arkadaşlar dikkatli olsunlar hüsran yaşamasınlar sonra sakin olun özellikle yakup sen
internet bir türlü açılmıyor...3 kez girdim 3 ündede virüs saldı makine....ama azmettim bulacağım kanalı...ne var bilmiyorum ama anormal bir program varki böyle yükselmiş...
Ne varmış?
Sikayet etmeyi sevmemmi... Sen siteye girmeyeli pek bi mulayim olmussunhakaret etmeden cevap yazamıyon mu kardeş beni suöça teşvik etme oyunlara gelmem şikayet etmeyi sevmim ama sende ceza istiyon be gülüm yapacak bişey yok vadi ezdi geçti rahat ol atv de salı 1.oldu maçla ee