29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Yahu ben dalaşmak için mi yazdım onuda sen gittin benim dediğimin aynısını tam tersini yazıyorsun(b) Ben görünen tabloyu izah etmek için yazdım..KVP'ye laf çakmadım..Başka bi konuyu izah ederken neden KVP'ye çatayım...Çattiğimda zaten öyle tek cumlelık yer almaz KVP...KVP'yi tek cumlede geçtiği için kucumsediğin için eyw...Boşa atar yapma!!!
bende ab ye atar yapıyom zaten senle de yorumunlada alakası yok...önceki yorumun başına yazmak gerekiyodu pardon.....

Kayıp Şehir mükemmel gitmiş yeni saatinde. Boşluk dizisi olmadığını ispat etmiş. Bravo

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da zirvede. Ancak geçen haftaya göre düşüş söz konusu

Umutsuz EV Kadınlar Yeni Saatinde uçmuş. Bravo. Gelecek haftalarda 8 reytingi görebilir A/B`de.

Boşluk dizisi kelimeleri ortadan kalkar umarım. Çünkü, UEK`nın aldığını keşke Veda da alsaydı boşluk olduğu için

Bu arada karşılaştırmalı Tabloyu sınavlarım yüzünden aksatıyorum ama en kısa zamanda tekrar aktif hale getirmeye çalışacağım :)

Hos geldin takas aga özlettin kendini

hoşbulduk aga bende sizi özledim vadi paramparça yapmış :D

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir mükemmel gitmiş yeni saatinde. Boşluk dizisi olmadığını ispat etmiş. Bravo

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da zirvede.
Ancak geçen haftaya göre düşüş söz konusu

Umutsuz EV Kadınlar Yeni Saatinde uçmuş. Bravo. Gelecek haftalarda 8 reytingi görebilir A/B`de.

Boşluk dizisi kelimeleri ortadan kalkar umarım. Çünkü, UEK`nın aldığını keşke Veda da alsaydı boşluk olduğu için

Bu arada karşılaştırmalı Tabloyu sınavlarım yüzünden aksatıyorum ama en kısa zamanda tekrar aktif hale getirmeye çalışacağım :)

Kayıp Şehir ve UEK yeni saatlerinde adeta süper gitmişler. Zaten Kanal D'den de bu beklenirdi..

KVP ise atv'de mükemmel gitmeye devam ediyor. Fakat biraz düşüş söz konusu da var [&:]
Allah ını seven düşüşü göstersin bana 12.84 ten 13.57 e çıkmak düşüş mü oluyo :d hele revan vadinin kanal d yi ezmesinden sonra ne yapacağını şaşırmış düştü falan diyerek kendini avutuyo :d :d

- - - Ekleme - - -

forumdash ve hayalleri vadi bereni parçalar ezer geçer sen sıkma canını vadi rakipsiz açık ara Türkiye nin en fazla izlenen dizisi kabullen artık beren i de ezecek :d