29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Ama hamlelerinin tuttuğunu görüyoruz :) Yine güzel bir yerleştirme yapar. Monk eğer yeterince iddialıysa, zirve yarışına sokacaksa Cumartesi yayınlar. BBEB çok iyi aslında kanal olarak bence Kanal D'yi birinci yapıyor genellikle haftasonları. Monk için en uygun gün Cuma bence. Ama Arka Sokakların hatrı da büyük :D Eskiden olsa en azından Stata verirdi bazılarını şimdi yer yok :D

Bu arada şunu söylemeliyim ki, D Production: ÖBGZK, Yalan Dünya, Kayıp Şehir, BBEB falan gibi tutmayan tek yapım bile yapmadı bu sezon.

Eğer Monk ve İntikam da tutarsa, helal olaun derim. Zirve geçen defakı gibi bu defa da D Production'un olacak büyük ihtimalle

Aynen, D Productions'un başarısı bu sezon konuşuluyor..

vadi 13.93 ü almış..muhteşem bu hafta 12 yi göremedi...işin tuhafı vadi son haftaların en kötü bölümü....suriyeye kapanmış polat ne yapmaya çalıştığını bilmeyen karekterler....

Umutsuzları çok merak ediyorum! Ben umutsuz kayıpı abde geçer diordum 3. Olur diodum ama bilemiyorum...!!

vadi 13.93 ü almış..muhteşem bu hafta 12 yi göremedi...işin tuhafı vadi son haftaların en kötü bölümü....suriyeye kapanmış polat ne yapmaya çalıştığını bilmeyen karekterler....

muhteşem anlıklard 12, 70 leri gördü totalde iddiaya varmısın dünkü anlıklara bakalım :))

kayıp şehir sbt de 6,7 alacak gözüküyor tns de ise yaklaşık 5.36 bu reklmasız yayınlanmasını kala alırsak normal bir sonuç üstelik umutsuz ev kadınları için bekleyenler vardı haftaya daha da düşecektir. eger haftayada iyi sonuç alırsa kayıp şehir umutsuzda gidici olabilir kanal d umutsuzu bitirir :))))

nei göremedi :) varmısın iddasına maç olmasa 13 ü hep görüyor sbt gecen hafta 13:32 ortalamsi total ab 16:85

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.25 , 2) KANALD: 3.97 , 3) SHOW: 3.24 , 4) TRT1: 3.19 , 5) STAR: 2.3