kayıp şehir özetmişimdi yeni bölümmü artı vadi yeni bölüm başlıyo kanal d düşer vadi emanetçi oyları yeni bölüm başlayınca diğer kanallardan alacaktır..furkan resmi gazeteden sunuma geçti..
- - - Ekleme - - -
bravo kayıp şehir zirveyi dağıtacak bu gidişle
böcük möcük doldurup kakalıyolar millete işte
- - - Ekleme - - -
ben de ellerimle helvasını ararım ne kadar büyük bir sevgi
kayıp şehir özetmişimdi yeni bölümmü artı vadi yeni bölüm başlıyo kanal d düşer vadi emanetçi oyları yeni bölüm başlayınca diğer kanallardan alacaktır..
kayıp şehir özetmişimdi yeni bölümmü artı vadi yeni bölüm başlıyo kanal d düşer vadi emanetçi oyları yeni bölüm başlayınca diğer kanallardan alacaktır..
misafirlerii çıkarken bnm için tek tek öpHay ben şansıma tüküreyim eve misafir geldi seyredemiyom vadiyi netten canlı izleyim dedim takılıyo tam zamanını buldular 😡
Kayip sehre bak
star bu gece sermayeden yiyor...muhteşemin depoladığı benzini yakmaya başlar birazdan....mahoni nerlerde bi yorum görsek..
Hay ben şansıma tüküreyim eve misafir geldi seyredemiyom vadiyi netten canlı izleyim dedim takılıyo tam zamanını buldular 😡
ben irmik severim