İlker Ayrık Ben Bilmem Eşim Bilir İle İlgili İddialara Yanıt Verdi !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259
"İhtiyacımız Yok !"

134137.jpg

TV8'de hafta içi her gün 13:30'da ekrana gelen "Böyle Bir Şey Var mı ?" programına katılan İlker Ayrık, Cengiz Semercioğlu'nun "Yarışmacıların cast ajansından getirildiği iddialarına ne diyorsun ?" sorusu üzerine;

"Onlara iddia değil, dedikodu diyelim, böyle bir şey yok. Yarışmaya 200 bin kadar başvuru oldu, ekip yarışmacı bulmak için Türkiye'nin her yerine Antep'e, Adana'ya gidiyor, neden böyle bir şeye ihtiyaç duyalım." dedi.

İlker Ayrık ayrıca Armağan Çağlayan'ın "Şahane Pazar'ın yarışmalarını kullanıyorlar." eleştirisine de esprili bir cevap verdi :

"Şahane Pazar'ın yarışmalarını izlemedim, aynısı olup olmadığını bilmiyorum. Aynısı ise de onların kendi buluşu mu, yoksa bir yerden mi almışlar. Bir yerden aldılarsa toptancımız aynı demektir."

Yarışma ile ilgili bazı merak edilenleri de paylaşan İlker Ayrık, oyunların 3 kişi tarafından yazılıp, geliştirilip, denendiğini, bir bölümün çekim süresinin oyunların durmumuna göre 14 saati bulduğunu söyledi...

* Program izlenip haber derlenmiştir, diyaloglar birebir aynı değildir.

En az 8, en çok 14 saat sürdüğünü söyledi, her oyunda 4 kez oyunların bozulup toparlandığını düşünürsek çok uçuk değil...

milllet dam bulamadıkları için ajanstan çagırıyorlar demiyor. ajanstan ve kendilerinin buldugu kişiler reklam kokan haraketler yapıyor yada aşırı güzel tipler oluyor ortalıgı karıştıyor.. bi kadın beni mini etekle düşün her yerim açıj yada benim aldattıgımı düşün gibi igrenç şeyler söyleyebilir mi eşine ortalıkta

milllet dam bulamadıkları için ajanstan çagırıyorlar demiyor. ajanstan ve kendilerinin buldugu kişiler reklam kokan haraketler yapıyor yada aşırı güzel tipler oluyor ortalıgı karıştıyor.. bi kadın beni mini etekle düşün her yerim açıj yada benim aldattıgımı düşün gibi igrenç şeyler söyleyebilir mi eşine ortalıkta

Bu da konuşuldu, "kimin ne söylediğine karışamayız, söz sahibine aittir" dedi...

Bu da konuşuldu, "kimin ne söylediğine karışamayız, söz sahibine aittir" dedi...

anlatamadım bu sözler kurmaca kendileri uyduruyor sırf haber olsun program diye yapılsın diye bu. sözleri klı başındaki hiç bir eş söylemez bunu söylersen eş gaza gelemz aksine yaptıgı işi bırakır :))))

Şahane Pazar'ın yarışmalarını izlemedim, aynısı olup olmadığını bilmiyorum. Aynısı ise de onların kendi buluşu mu, yoksa bir yerden mi almışlar. Bir yerden aldılarsa toptancımız aynı demektir."

lafı oturtmuş :))

toptancıları aynıdır :)

anlatamadım bu sözler kurmaca kendileri uyduruyor sırf haber olsun program diye yapılsın diye bu. sözleri klı başındaki hiç bir eş söylemez bunu söylersen eş gaza gelemz aksine yaptıgı işi bırakır :))))

İlker Ayrık'ın doğru söyleyip söylemediğine karışmıyorum ama samimi görünüyordu...

- - - Ekleme - - -

Şahane Pazar'ın yarışmalarını izlemedim, aynısı olup olmadığını bilmiyorum. Aynısı ise de onların kendi buluşu mu, yoksa bir yerden mi almışlar. Bir yerden aldılarsa toptancımız aynı demektir."

lafı oturtmuş :))

toptancıları aynıdır :)

Aslında o diyalog çok daha komikti, ben kısaltayım,özetleyeyim derken ciddi durdu biraz...

Ajanslardan olduğu kesin kimi yarışmacıların.
Beni çıplak düşün, yanımda başkasının olduğunu düşün dediği anda kocası kalkar o kadına ne diyorsun sen diye bir tepki verir.
Hahaha aşkım çok komiksin bak çok gaza geldim dur şimdi kazanalım yarışmayı demez. En azından bizim ülkemizde demez. :)
Yarışmaya çok başvuran vardır o doğrudur ama bu söylenenler yalansa o zaman en güzel ve kusura bakmayın bazen dengesizce konuşan çiftleri buluyorlar demektir. :)

Ajanslardan olduğu kesin kimi yarışmacıların.
Beni çıplak düşün, yanımda başkasının olduğunu düşün dediği anda kocası kalkar o kadına ne diyorsun sen diye bir tepki verir.
Hahaha aşkım çok komiksin bak çok gaza geldim dur şimdi kazanalım yarışmayı demez. En azından bizim ülkemizde demez. :)
Yarışmaya çok başvuran vardır o doğrudur ama bu söylenenler yalansa o zaman en güzel ve kusura bakmayın bazen dengesizce konuşan çiftleri buluyorlar demektir. :)

O her yarışmada öyledir zaten. Yarışmacı seçecekler ilginç kişiler bulmaya çalışırlar. :)

Acun'un da yarışmalarında özellikle Var mısın Yok musun döneminde yarışmacının ya bir ilginçliği vardı ya güzelliği, yakışıklılığı. :)

O her yarışmada öyledir zaten. Yarışmacı seçecekler ilginç kişiler bulmaya çalışırlar. :)

Acun'un da yarışmalarında özellikle Var mısın Yok musun döneminde yarışmacının ya bir ilginçliği vardı ya güzelliği, yakışıklılığı. :)
Kişilik olarak ilginç, deli dolu olanları bulsun tabi yoksa izleyici eğlenmez ama normal hayatta bir kadın kocasına böyle dese o adam gülümseyerek tepki vermez işin ilginçliği orada biraz. :)

belli zaten gerçekten berbat bi yarışma dip yapsından kurtulalım milleti kandırıyolar akıllarınca

Her geleni almamalari çok normal. Illa çilgin, delidolu, çiftler seçeceklerdir ki reyting alsin ve çok konusulsun.