Yargı Muhteşem Yüzyıl Hakkında Kararını Çoktan Vermiş

basbakanın gundem deıstırme cabası basbakanın ıtıbarını 0 ındırdı :d

Kardeşlerimiz, torunlarımız, dedemiz ve ninemiz (babaanne, anneanne) ikinci derece kan bağı olan akrabalarımızdır.

beyazsoy tuzağıma düştü eninde sonunda o cümleyi kullancağını biliyodum :d

- - - Ekleme - - -

nerde pekki kanuninin ninesi dedeesi torunu :d

kafamı yapıyon :))) torun diyor . senin büyük büyük dedenden bir arazi kalsa onun için dava açmayacagksın sanırım :)))))))))))

yaw emre kafa yapıyon yada hit kazanmak için bilmemeilikten mi geliyon anlamadım :))) dün osmanlı torunu tv ye çıktı aynen dedikleri eger süzeltmezlerse dava açacagız. bana avukatlardan teklif geldi davayı sizin açmanız gerekiyor dabva açın diye ama ben büyüklerime danışmadan bir karar veremem dedim. avukatlar yanlış biliyor sen dogru biliyon öyle mi :)))))))

tanımına bak 2.derecedden akrabası kalmış olabilir mi kanuninin :D heposi toprak olmuş gitmiş insanlar bir sonuç almaıcaklar sen hit almaya çalışıyon galiba haberlerin orasından burasından kesip birleştirip video ile farklılaştırıp özel haber diyon :d

yaw emre kafa yapıyon yada hit kazanmak için bilmemeilikten mi geliyon anlamadım :))) dün osmanlı torunu tv ye çıktı aynen dedikleri eger süzeltmezlerse dava açacagız. bana avukatlardan teklif geldi davayı sizin açmanız gerekiyor dabva açın diye ama ben büyüklerime danışmadan bir karar veremem dedim. avukatlar yanlış biliyor sen dogru biliyon öyle mi :)))))))

acsın ama ole bı ezılırkı yerın dıbıne sokar onu

tımur savcı muhtesem yuzyıl kımse basa çıkamaz

1. Normal bir vatandaşın şikatyci olmasi ayrı koskoca Başbakanın şikatci olması başka.

2. Bu habere göre Sayın Osmanoğlu şikayetci olsa işe yarar

1. Normal bir vatandaşın şikatyci olmasi ayrı koskoca Başbakanın şikatci olması başka.

2. Bu habere göre Sayın Osmanoğlu şikayetci olsa işe yarar

osmanoğlu kanuninin 3.derece yakını işe yaramaz :D koskoca başbakan kanun önünde eşit değilse vatandaşla sorun var demektir

yargı kararını vermiş zamanında... ülkemizde bağımsız yargı olsa ilk verilen karar değişmez derdik ama güdümlü yargı var. başbakanın siparişiyle dün akladıklarını bugün karalayabilirler hiç belli olmaz:)

cidden okuduğunu anlayamayan inalar mı olduk taflılıgımız bu kadar üst noktada mı. haberde takipsizlik karrı verdik çünkü ikinci derece akraba(kaç kuşaktan olursa farketmez torunları) ancak bu davayı açabilir . eger onlar açarsa davaya bakabiliriz diyor.. hala yanlış anlaşılıyor ya hayret :))))))))))

cidden okuduğunu anlayamayan inalar mı olduk taflılıgımız bu kadar üst noktada mı. haberde takipsizlik karrı verdik çünkü ikinci derece akraba(kaç kuşaktan olursa farketmez torunları) ancak bu davayı açabilir . eger onlar açarsa davaya bakabiliriz diyor.. hala yanlış anlaşılıyor ya hayret :))))))))))

şimdi birileri çıkar biz hürremle 18. kuşaktan ebem kuşağına geçiş yaparak akrabasıyız der davayı kazanır :))

açtıklarında görürürz :d