Ayfer Tunç yazdıgı diziler aliye felan binbirgece baya reyting almıştı sanırım binbirgece özellikle baya popüler oldu inşallh bizim diziyide ucurcaktır hayırlısı ama bu ocakta başlıyan diziyle ikisini bir yazmaya kalkarsa işin içinden cıkamıyabilir..
zülküfü diziyi batırcaklarından korktukları için aldılar yerinden kesin
Seninde bu diziye garezin var heralde ? asıl bu fragmanla millet ne olcak diye merak edip izler baya karışık fragman bu hafta 1 ci olur DİLA HANIMBence Düşecek Ve Fragman Berbat Gerçekten Bu Hafta Dibi Boylar
Seninde bu diziye garezin var heralde ? asıl bu fragmanla millet ne olcak diye merak edip izler baya karışık fragman bu hafta 1 ci olur DİLA HANIM
2 saatlik filmden sezonluk dizi yapmaya calısıyorlar sonra da konu bulamıyorlar.
Nefret ediyorum böyle yapımcılardan.
Gold film en olmadık gitsin Fox'la dizi yapsın buyuk kanallara gelmesin...Hangi dizisi tutmuş? Hanımın çiftliği demeyin bana lütfen..Oda tutmuyordu bence ilk bölümler haricinde olmadı ilk sezon diyelim.2.sezon muhakkak düşmüştür ama agb işte bozuk denekcileri sayesinde kanal D iyi ekmek yedi....
olsun kötü değil dila hanım iyi bir filmdi diziside iyi gidiyor şimdilik...eskiden oyunların filmi yapılırdı ama artık yeni moda eski kült filmlerin dizisini yapmak tutar mı tutmaz mı orası karışık...ama dila hanım şimdiden baya izleyici elde etti....gerisi artık senaristin hayal dünyasına becerisine kalmış
Bende ilk bölümleri izledim bi Güllünün dayak saneleri filan iyiydi.. Yoksa dizi harbiden izlenilcek bi tarafı yoktu...Reytingler bozuk olmasaydı inan çoktan kalkardi o dizi.Yada 1 sezonluk projeydi derlerdi.hanımın çiftliği muhteşem bir diziydi başrolüyle değil yardımcı karakterleriyle süpürdü reytingleri hanımın çiftliğine laf yok çatacaksan akasya durağına çat )
Olmuyor işte kardeş, aynı şeyi Suskunlar da yaptı, gittiler 2 saatlik filmden 2 sezonluk dizi yapmaya kalktılar, işte sonuç erken final.