WesTxCoasT
Favori Üye
Her fırsatta yazdım sadece berenle olacak iş değil senaryo ekip ve kadro düzgün olmaz ise uekdan da kötü gider.
Her fırsatta yazdım sadece berenle olacak iş değil senaryo ekip ve kadro düzgün olmaz ise uekdan da kötü gider.
beren ocakta yağmur duasına çıktıkları gibi reyting duasına çıkacak.....Her fırsatta yazdım sadece berenle olacak iş değil senaryo ekip ve kadro düzgün olmaz ise uekdan da kötü gider.
senaryo tamama ekip d prodüksiyon tamam beren var ysnına iyi simler geldiş mi tamamdır
diğerlerinin aklı başka değilmiydi...Perşembe olur bence de. Vadiye aklı başında bir rakip çıksın bakalım Ortalık karışsın biraz
kanal d nin bu diziyi cumaya alması sürpriz olmaz..çünkü kanal d nin pusulası kaydı artık ne yapmaya çalıştığını en iyi reyting profersörleri bile zor çözer....bu karışıklıkta bu diziyi her geceye alır...zaten bu intikam dizisini fazla şişiriyorlar...ocakta bekledikleri reytingin yarısını ancak alacaklar zaten..kanal dnin tüm geceleri yangın yeri şuan....perşembe ye bu diziyi alması sadece totem...eski bozuk sistemde tutturduk yine tutturabilirmiyiz hesabı kardeş....
Türkçen berbat emre otur 0
Beren korkudan cuma olursa ozaman görüşeceğiz.
dila hanım varken berende kim oluyormuş perşembe olsun kurtlar vadisiyle yarışşın
günü beren mi belirliyor kanal d mi olayı berene mal etme
Türkçen berbat emre otur 0
Beren korkudan cuma olursa ozaman görüşeceğiz.