Dila hanım dizisinin senaristi DEĞISTI

monsion15

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
176
Puanı
144
Twitterden aciklama yapan necip memili ve faruk turgut..

12.bolumde senaristin degistigini acikladi...

Aa umarım iyi olur bu durum. Bu hafta 11. bölüm yayınlanacak.

Demek ki yeni senaristi haftaya izleyeceğiz. :)

demekki eski senarist dizinin tüm konusu harcadı yapımcıda kızgınlıktan deliye döndü :)))) 12 bölümde bakalım senariste yazacak bişey bulabilecek mi :)))))

Fks14 senarist değişir derken bir şey biliyormuş galiba, o zaman ona gülmüştü bazı arkadaşlarımız. :)

Dizinin senaryosu Zülküf Yücel'e aitti. Kendisi daha önce de Kötü Yol dizisini yazmisti. Anlasilan Gold Film artik Zülküf Yücel'le beraber çalismayacak.

- - - Ekleme - - -

Fks14 senarist değişir derken bir şey biliyormuş galiba, o zaman ona gülmüştü bazı arkadaşlarımız. :)

Evet, çünkü Gold Film'le beraber Kötü Yol dizisinde çalisan usta oyuncu Ali Erkazan Twitter'da Zülküf Yücel'e agir hakaretlerde bulunmustu. Gold Film sahibi Faruk Turgut da artik bu yaptigi hatayi anlayip Zülküf Yücel'le yollari kesmisler.

Necip Memili twitter'da yazdı:

"Bizim yeni senarist tam bir edebiyatçı. Kadın karakterlerin ayağı yere basmıyor, önce onları düzeltelim demiş. 🙂 Kızlara hoppa mı diyor acaba. 🙂"

:D:D

- - - Ekleme - - -

Yeni senarist iyi olacak İnşallah. Dilacıyız. :D

keşke başta düzgün bir senaristle anlaşsalardı adam yeteneksizin biri zirveye oynyacak dizileri katletti..

Yeni senarist baştan olsaydı destere'nin dediği gibi belki 10 alma ihtimali olabilirdi ama şuandan itibaren 10 reyting çok zor...

- - - Ekleme - - -

Yeni senaristin işini haftaya göreceğiz.

Bu haftaki bölüm Zülküf Yücel'in. Dizi yine düşecek. :D

Yeni senarist baştan olsaydı destere'nin dediği gibi belki 10 alma ihtimali olabilirdi ama şuandan itibaren 10 reyting çok zor...

- - - Ekleme - - -

Yeni senaristin işini haftaya göreceğiz.

Bu haftaki bölüm Zülküf Yücel'in. Dizi yine düşecek. :D

dizi artcak aga gecen hafta zülfü yazdi bidaha artcak yeni senaristle kanatlanip ucacak :D

ben değişen senaristleri futbol takımlarının antranör değiştirmesine baglıyom ilk haftalar biraz iyi gidiyor sonra tekrar düşüyor diziler. :))) çok az senarist diziyi kurtarbiliyor. öyle yarıdan diziye girip diziyi kurtarmak çok zordur.. ilk senarist tamamen çatıyı kuruyor herşeyi düşünüyor. ama yeni gelen bu çatıyı anlaması çok zor oluyor ve genelde karakterler değişiyor. örnek huzur sokagı. huzur sokagında neler neler değişti dizide karakterler okadar çok değişti ki ben bile takip edemiyorum bu karakter neydi ne oldu diye :)))))

ben değişen senaristleri futbol takımlarının antranör değiştirmesine baglıyom ilk haftalar biraz iyi gidiyor sonra tekrar düşüyor diziler. :))) çok az senarist diziyi kurtarbiliyor. öyle yarıdan diziye girip diziyi kurtarmak çok zordur.. ilk senarist tamamen çatıyı kuruyor herşeyi düşünüyor. ama yeni gelen bu çatıyı anlaması çok zor oluyor ve genelde karakterler değişiyor. örnek huzur sokagı. huzur sokagında neler neler değişti dizide karakterler okadar çok değişti ki ben bile takip edemiyorum bu karakter neydi ne oldu diye :)))))

Huzur sokagi'nin senaristi Kanal D'nin Veda dizisini yazmisti ama maalesef dizi bitti.

haftaya nasıl oranlar alıcak bnce düşer eğer senarist kötüyse :D bnce düşecek :D