26 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yalan Dünya müthiş oranlar almış. Bravo. Ben demiştim bu hamle işe yarayacak diye. Yalan Dünyaya reklamsız diyenler öyle bilip bilmeden konuşuyor. Herzamanki reklam düzeninde yayınlandı. İzlemeden konuşmayalım

- - - Ekleme - - -

Dün söylediğim gibi endgame'in tahminleri yine tutmadı. Ben en az 7 alır derken çok uçuk bi rakam diyordu. Tahminim tuttu. Total 5-6 arası alır diyordum bazıları 2-3 diyordu, A/B'de en az 7-8 diyordum, 9 çıktı.

Yalan Dünya son günlerde totalde atağa geçmişti. Genellikle Cuma 4 alıyordu totalde. Bu zorlu günde 5'i geçmiş, hala kılıf uydurmağa çalışanlar var

[TABLE="class: cms_table, width: 630"]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]BUYUK RISK FINAL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]26.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:50:27[/TD]
[TD="align: center"]19:54:53[/TD]
[TD="align: center"]6,49[/TD]
[TD="align: center"]18,87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

büyük risk basarısı göz dolduruyor haftaya karadayıyı bile geçer

büyük risk yeni bölüm'leri ile star'da

[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]BUYUK RISK FINAL[/TD]
[TD="align: center"]19:50:27[/TD]
[TD="align: center"]19:54:53[/TD]
[TD="align: center"]6,49[/TD]
[TD="align: center"]18,87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

büyük risk basarısı göz dolduruyor haftaya karadayıyı bile geçer

büyük risk yeni bölüm'leri ile star'da

Evet, özellikle son 4 dakikası göz doldurmakla kalmıyor, birde listeyi boşa dolduruyor

[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]BENI AFFET[/TD]
[TD="align: center"]17:18:06[/TD]
[TD="align: center"]18:20:50[/TD]
[TD="align: center"]4,53[/TD]
[TD="align: center"]19,02[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Beni Affet Süperdi Kemal Çocugun Bahardan Oldugunu ögrendi Feridenin ayakkabısının topugu kırıldı o cüneyt yeni ayakkabı aldı feride cüneyte geri verdi kemal sikayetci olmaktna vazgeçti umut serbest kaldı

Beni Affet Yeni Bölüm 17:15 Star'da

bize artık pazartesi diyolardi :d reklamsız pazartesi ve :D dagilan bir yalan dünya :d :d :d

Dağılan mı? Haluklaşma ilerliyor.
Reklamsız olduğunu nasıl anladım? İzledin mi yoksa? Ama eğer izlemiş olsaydım aynı reklam düzeninde devam ettiğini bilirdin.
Yalan Dünya A/B'de şu an muhteşem haric Starın bütün dizilerinin toplamından fazla almış :d

Dağılan mı? Haluklaşma ilerliyor.
Reklamsız olduğunu nasıl anladım? İzledin mi yoksa? Ama eğer izlemiş olsaydım aynı reklam düzeninde devam ettiğini bilirdin.
Yalan Dünya A/B'de şu an muhteşem haric Starın bütün dizilerinin toplamından fazla almış :d

star 4 dizisi var h.rolü bitti :)

sen yalan dünyayi tüm dizileriyle kıyasliyosun muhtesemde kanald tüm dizilerinin oranlarından fazla aliyor :d :d hemde hem total hem ab de :d :d :d :d

kanal d hamlesi tutmadi :d :d

ayrica star programlari kanal d ye fark atiyor yetenek o ses falan :d :d

star 4 dizisi var h.rolü bitti :)

sen yalan dünyayi tüm dizileriyle kıyasliyosun muhtesemde kanald tüm dizilerinin oranlarından fazla aliyor :d :d

ayrica star programlari kanal d ye fark atiyor yetenek o ses falan :d :d
Yine Star Star Oooo Star diyorsun, anladım. Kısaca böyle konuşsan keşke

Hayır, onu demiyorum. Eğer Yalan Dünya dağılmışsa o zaman Starın dizileri ne yapmış bi sorsan keşke kendine

O Ses Türkiye iki grubtada rahat bir şekilde zirvede yer almayı başarmış. Kim gelirse gelsin Programı hiç etkilemiyor, eger bu performansı canlı yayına geçincede devam ettirirse daha uzun yıllar Star Tv de yayınlanır.

Karadayı nın Total oranlarında önemli bir değişiklik olmamış ama AB de Yalan Dünya nın gelişi ile gecen haftaya göre 2 Reyting kaybederek kötü etkilenmiş ama yinede iki grubtada 8 Reytingi görerek başarılı bir gün geçirmiş.

Yalan Dünya herkesi ters köşe yaptı. Dizi Cuma gününe göre daha iyi gitti diyebiliriz. Dizi Total de 5 Reytingi geçerek 5. Olurken AB de güçlü rakiplerine rağmen 9 Reytingi görerek Karadayı yı geçmiş.

Arka Sokaklar ın cuma ya taşınması ilr Yer Gök Aşk Total de yükselmiş ama AB de hala 3 Reytingle yerinde sayıyor.

Yine Star Star Oooo Star diyorsun, anladım. Kısaca böyle konuşsan keşke

Hayır, onu demiyorum. Eğer Yalan Dünya dağılmışsa o zaman Starın dizileri ne yapmış bi sorsan keşke kendine

dila hanım iyi gidiyor :D isler gücler yayında kalıcak büyük risk mükemmel acun adeta ayaklariyla eziyor rakiplerini sampiyonlar ligi maçlari gecicde olsa yayinlandigi gün 1.ci veya 2.ci oluyor

stardan son derece memnunum :D yalan dünya dagilmis dedigim sizi kızdırmak için oldugu kesin sen yalan dünya 1.ci olur demistin olamadi :) bizim tahminlerimiz tutmadi 6 7 bekliyodu 9 aldi :) en azından karadayiyi geçti ona bisiy diyen yok :d

Yalan Dünya O Ses'ten çalar Karadayı aradan sıyrılır diyorlardı ama tam tersi Karadayı arada kaynamış. :D:D Karadayı severlerden özür dilerim ama buna gerçekten gülünür. :D

Yalan Dünya cuma günü ile aynı oranlar almış. Yalan Dünya'nın her yerde alacağı bu anlaşılan ne uzayacak ne kısalacak. Haftaya özetli ne yapacak bakalım?

O Ses, Arka Sokakların gidişiyle bir oh çekmiş galiba. a/b'de ilk 2 yine. Ne oluyor o programda yahu!

Son düzenleme:
dila hanım iyi gidiyor :D isler gücler yayında kalıcak büyük risk mükemmel acun adeta ayaklariyla eziyor rakiplerini sampiyonlar ligi maçlari gecicde olsa yayinlandigi gün 1.ci veya 2.ci oluyor

stardan son derece memnunum :D yalan dünya dagilmis dedigim sizi kızdırmak için oldugu kesin sen yalan dünya 1.ci olur demistin olamadi :) bizim tahminlerimiz tutmadi 6 7 bekliyodu 9 aldi :) en azından karadayiyi geçti ona bisiy diyen yok :d
Lütfen senden rica ediyorum, benim Yalan Dünya Pazartesi birinci olacak dediğin mesajımı bana göster sana Yemin Ederim forumu terk edeceğim ve senden özür dileyeceğim.

Ama eğer o mesajımı bulmazsan forumu terk etmene gerek yok, sadece bi özür dilesen yeter. Çünkü, yalan söyledin.

8 BUYUK RISK STAR TV 26.11.2012 19:22:10 19:50:27 5,16 15,93

Büyük Risk'im uçmuş, helâl olsun helâl!

Lütfen senden rica ediyorum, benim Yalan Dünya Pazartesi birinci olacak dediğin mesajımı bana göster sana Yemin Ederim forumu terk edeceğim ve senden özür dileyeceğim.

Ama eğer o mesajımı bulmazsan forumu terk etmene gerek yok, sadece bi özür dilesen yeter. Çünkü, yalan söyledin.

ima ettin

simdi tabloya bakarsak yalan dünya arka sokaklara göre 2 poan totalde düsük almis yani 600x2 1.milyon 200 bin kisi daha az izlemis

ab oranlarina bakarsak arka sokaklar 3 desek 9-3:5 5 poan yukarda yer almis dün sık reklama girmedi revan bn zap yaptim sürekli noluyo ne bitio yarismacilar performansi bitncew

matamatiksel olarak suan için kanald planı tutu bence en azından pazartesi karlı kapattı ama cuma günü büyük bir sok yasiyabilir totalde zirveye oynar ab ise ilk 5 dısında kalabilir buda bir ihtimal :)

Yalan Dünya gelecek açısından hiç ümit vaad etmiyor, cuma günü bu şekilde reklamsız ve iyi bölümle yayınlansaydı 11'i görebilirdi, Kanal D de pişman olmuştur, haftaya özetli ve tam reklamlı 6-7 aldığını görünce cumaya alırlar...

Lordly'e katılıyorum, O Ses rahatladı biraz, Arka Sokaklar'ın ben 1-2 ay içinde zirveyi alacağından emindim, dizi düşse de 7 alabiliyordu, zirve de 10'du. O Ses düellolara girince düşecekti, Karadayı da sezon sonuna düşer diye düşünüyorum senaristleri nedeniyle, şu an zirveden çok uzak kaldılar Yalan Dünya ile...

2 hafta içinde iki dizinin eski yerine dönme ihtimaline yeşil ışık yakıyorum, Arka Sokaklar cuma zirveyi alır ama pazartesi daha çok işe yarıyor, cuma günü Yalan Dünya bile zirveyi alabilirdi. :)

- - - Ekleme - - -

8 BUYUK RISK STAR TV 26.11.2012 19:22:10 19:50:27 5,16 15,93

Büyük Risk'im uçmuş, helâl olsun helâl!

Uzun kısmını dikkate alman güzel, bazıları gibi son dakikalarını göstermiyorsun. :)

Star PT'de artınca insanlar kanala ısındılar, çok kötü olan gündüz kuşağı yavaş yavaş toparlanıyor, özellikle de PT'ye yakın saatleri...

ima ettin

simdi tabloya bakarsak yalan dünya arka sokaklara göre 2 poan totalde düsük almis yani 600x2 1.milyon 200 bin kisi daha az izlemis

ab oranlarina bakarsak arka sokaklar 3 desek 9-3:5 5 poan yukarda yer almis dün sık reklama girmedi revan bn zap yaptim sürekli noluyo ne bitio yarismacilar performansi bitncew

matamatiksel olarak suan için kanald planı tutu bence en azından pazartesi karlı kapattı ama cuma günü büyük bir sok yasiyabilir totalde zirveye oynar ab ise ilk 5 dısında kalabilir buda bir ihtimal :)

Konuyu değiştirme lütfen.

Tamam o zaman ima ettiğim mesajı göster bana. Gösteremezsin çünkü, öyle bir mesaj yok. Yalan Dünya benim için neyse O Ses Türkiyede o. İkisi de en sevdiğim yapımlardan biri. Mesajı bulamadığın sürece de özür dilemen gerekir

Reklam konusuna gelirsek emin ol 6+6 reklam düzeniydi, bir de erken bitti. Bu daha kötü. Zaman ileriledikce reyting artıyor bu da Yalan Dünya için artı olurdu ki, bunu gelecek hafta göreceğiz

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya gelecek açısından hiç ümit vaad etmiyor, cuma günü bu şekilde reklamsız ve iyi bölümle yayınlansaydı 11'i görebilirdi, Kanal D de pişman olmuştur, haftaya özetli ve tam reklamlı 6-7 aldığını görünce cumaya alırlar...

Lordly'e katılıyorum, O Ses rahatladı biraz, Arka Sokaklar'ın ben 1-2 ay içinde zirveyi alacağından emindim, dizi düşse de 7 alabiliyordu, zirve de 10'du. O Ses düellolara girince düşecekti, Karadayı da sezon sonuna düşer diye düşünüyorum senaristleri nedeniyle, şu an zirveden çok uzak kaldılar Yalan Dünya ile...

2 hafta içinde iki dizinin eski yerine dönme ihtimaline yeşil ışık yakıyorum, Arka Sokaklar cuma zirveyi alır ama pazartesi daha çok işe yarıyor, cuma günü Yalan Dünya bile zirveyi alabilirdi. :)

- - - Ekleme - - -

Uzun kısmını dikkate alman güzel, bazıları gibi son dakikalarını göstermiyorsun. :)

Star PT'de artınca insanlar kanala ısındılar, çok kötü olan gündüz kuşağı yavaş yavaş toparlanıyor, özellikle de PT'ye yakın saatleri...

Endgame kusura bakma ama tahminin tutmadı hala kılıf buluyorsun. Totalde 2,5 A/B'de 5,5 alır demiştin. Reklamsız da değildi. Haftaya 23.00e kadar devam edince o zaman iyice yükselir

7'yi aşamaz tahminimi dizinin tam reklamlı yayınlanması üzerine kurmuştum, iki reklamla geçiştirileceğinden haberim yoktu, reklamsız 9 alan, reklamlı 7 alır maksimum, yanlış bir tahmin yok aslında...

Yabi ben 5,5 olarak düşünüyordum, ona göre biraz hatalı...

Konuyu değiştirme lütfen.

Tamam o zaman ima ettiğim mesajı göster bana. Gösteremezsin çünkü, öyle bir mesaj yok. Yalan Dünya benim için neyse O Ses Türkiyede o. İkisi de en sevdiğim yapımlardan biri. Mesajı bulamadığın sürece de özür dilemen gerekir

Reklam konusuna gelirsek emin ol 6+6 reklam düzeniydi, bir de erken bitti. Bu daha kötü. Zaman ileriledikce reyting artıyor bu da Yalan Dünya için artı olurdu ki, bunu gelecek hafta göreceğiz

bakalım özet yaracakmı o ses türkiyenin taktigi belli 21:45 en çok merak edilen kisi geliyor ve arkasındaki 3 yarısmaci baştaki ve sondaki yarismacılara göre çok çok iddali oluyor yani bir çeşit taktik

o ses bölmeden 15 dakika reklam veriyor yani böldügü süre arasında 6 dakika kalıyor reklamdan çıktıktan 6 dakika içinde yükseliyor

yani yarismanin avantajı fazla özeti kısa tutuyor acun artık

7'yi aşamaz tahminimi dizinin tam reklamlı yayınlanması üzerine kurmuştum, iki reklamla geçiştirileceğinden haberim yoktu, reklamsız 9 alan, reklamlı 7 alır maksimum, yanlış bir tahmin yok aslında...

Yabi ben 5,5 olarak düşünüyordum, ona göre biraz hatalı...

Yalan Dünya reklamsız mı yayınlandı?

Endgame kusura bakma ama tahminin tutmadı hala kılıf buluyorsun. Totalde 2,5 A/B'de 5,5 alır demiştin. Reklamsız da değildi. Haftaya 23.00e kadar devam edince o zaman iyice yükselir

20:25 gibi ilk 6 dakikalık reklam, bir de finalde 12 dakikalık blok reklam...

Normalde 4 kez 6 akikalık reklam alınıyor, hele PT'yi kaplayacaksa 6 kez reklama griecek...

O Ses'e de dokunmamış bile, O Ses'i TNS'de kimse tutamıyor, TNS'yi hala çözemedik, YST'yi sevmiyor mesela, O Ses'i seviyor. :)

20:25 gibi ilk 6 dakikalık reklam, bir de finalde 12 dakikalık blok reklam...

Normalde 4 kez 6 akikalık reklam alınıyor, hele PT'yi kaplayacaksa 6 kez reklama griecek...

O Ses'e de dokunmamış bile, O Ses'i TNS'de kimse tutamıyor, TNS'yi hala çözemedik, YST'yi sevmiyor mesela, O Ses'i seviyor. :)

yeteneksizsiniz de seviyor her cumartesi pazar zirvede açık ara :D