Kanal D'ye Büyük Tepki

TNT, Star olayları vs. Doğan grubuna ait, Kanal D özelinde bakmak lazım işe...

Yalnız o konularda da söz söylemek isterim, TNT bildiğim kadarıyla zaten Doğan'daydı, yabancı ortağı vardı, şimdi tam Doğan oldu, kanal çok kötü durumda olduğu için önemli bir para verildiğini sanmıyorum.

Star' da Doğan grubuna kesilen rekor vergi cezaları nedeniyle mecburen satıldı, bunu bilmeyen yok herhalde, Milliyet de yine aynı nedenle elden çıkarıldı.

Yani grup çok kötü durumdan normale geçmek için satışlar yaptı, para kazanmadı pek.

Kanal D geçen yıl açık ara birinciydi, reklam gelirinin çok büyük bir kısmını alıyordu, şimdi ise 3'lüğe gerilemiş durumda, kanal ciddi zor durumda, o nedenle de tuhaf gün değişiklikleri vs. yapıyor, kar ettiği yok muhtemelen.

Kanalın geliri büyük oranda düştü, bu nedenle de zarar eden işlere tahammülü kalmadı, Kanıt, Şanslı Masa, Şebeke ve Kazanmak İçin 1 Dakika da yollanacak, Veda'ya özel muamele yok diye düşünüyorum.

kanal d farkla birinciydi şimdi ilk 3 ün arasında fark yok :D

Hangi gruba baktığına göre değişir. :D Yani artk Kanal D eşsiz değil, muadili hatta iyileri var, reklamverenin ilk tercih Kanal D değil.

geçen senelerde kanal d tüm gruplarda en kötü 2. di :D şimdi çok karışık fox un bile 3.lüğe yükseldiği gruplar var

VEDA dizisi için bi gece düzenlemişlerdi.O video internete düşmüştü.Arzum Onan'da vardi.Videoda kadınlar bile Arzum'a hastaydı resmen."cık cık cık ne kadar güzel ne kadar zarif ve kibar" 3-5 böyle söyluyorlardi.Arzum Onan'a bi kanal dizi teklifi götürse yine görsek.Gerçi erkeklerden cok o kadına kadınlar daha bi hasta :X Veda ile tek hatıram bu oldu :F

VEDA dizisi için bi gece düzenlemişlerdi.O video internete düşmüştü.Arzum Onan'da vardi.Videoda kadınlar bile Arzum'a hastaydı resmen."cık cık cık ne kadar güzel ne kadar zarif ve kibar" 3-5 böyle söyluyorlardi.Arzum Onan'a bi kanal dizi teklifi götürse yine görsek.Gerçi erkeklerden cok o kadına kadınlar daha bi hasta :X Veda ile tek hatıram bu oldu :F

arzum onan cumhuriyetin kuruluşundan bu yana seçilen tek güzeldir bence kadınları bilmemde bende arzuma hastayım :))

birde ilk güzel var keriman halismiydi neydi o da güzelmiş diğerleri dandik :)))

Arzum Onan'ı özledim ben de, uzun süredir ekranda yok, muhtemelen kendi kabul etmiyordur...

arzum onan cumhuriyetin kuruluşundan bu yana seçilen tek güzeldir bence kadınları bilmemde bende arzuma hastayım :))

birde ilk güzel var keriman halismiydi neydi o da güzelmiş diğerleri dandik :)))
En imrenilcek eş...Kolumda öyle bi eş olsun çocucklarimin anası evimin kadını olsun :F:F Güzel demek az biraz hafif kalıyor gerçi(b)

- - - Ekleme - - -

Arzum Onan'ı özledim ben de, uzun süredir ekranda yok, muhtemelen kendi kabul etmiyordur...
Kocası kıskanıyordur yaa..Öyle karim olsun bende izin vermezdim:F

En imrenilcek eş...Kolumda öyle bi eş olsun çocucklarimin anası evimin kadını olsun :F:F Güzel demek az biraz hafif kalıyor gerçi(b)

- - - Ekleme - - -

Kocası kıskanıyordur yaa..Öyle karim olsun bende izin vermezdim:F

ben diyorum onunla evlenen insanoğlu 1500 yıl rahat yaşar hemde ihtiyarlamadan :))

Yine konu dışı takılıyoruz, son zamanlarda her konu güzellik-çirkinlik'e gidiyor. :D

ben diyorum onunla evlenen insanoğlu 1500 yıl rahat yaşar hemde ihtiyarlamadan :))

Bi Marc Antohny birde Mehmet Aslantuğ'u kıskanırım:( Hayallerimin kadınlarini çaldilar...Neyse J.Lo'mda artık türk sayılır:F

- - - Ekleme - - -

Yine konu dışı takılıyoruz, son zamanlarda her konu güzellik-çirkinlik'e gidiyor. :D
Görsellik önemlidir...Ruh görselliğide önemlidir tabi ama neticede ruhlar aleminde yaşamıyoruz :X(recep ivedik 1-2-3)

Bi Marc Antohny birde Mehmet Aslantuğ'u kıskanırım:( Hayallerimin kadınlarini çaldilar...Neyse J.Lo'mda artık türk sayılır:F

- - - Ekleme - - -

Görsellik önemlidir...Ruh görselliğide önemlidir tabi ama neticede ruhlar aleminde yaşamıyoruz :X(recep ivedik 1-2-3)

yüz güzelliğinden aniden j.lo ya geçiş yaptığına göre safi yüz güzelliği kesmedi seni :))

- - - Ekleme - - -

desterev arsa konu içinde kalabilenenhelal olşsun :d

ayrıntılara iniyorum emre :))

ayrıntısız konumu olur :)

yüz güzelliğinden aniden j.lo ya geçiş yaptığına göre safi yüz güzelliği kesmedi seni :))

J.Lo'nun yuz güzelliği var hala kadın taş:X Thalia'da vardi ya la :X Rosalindam benim:F İnstgramda hala foto paylaşiyor gıdım gitmemiş güzelliğinden ♥

@endgame gene nereye geldi konu dicek:F:F

- - - Ekleme - - -

zaten forumdash bayağı aşağılara indi lopeze kadar ulaştı daha derinlerde bir fok yok inmem boşuna :))
Yahu yok yeni postıumda gene güzelliğe cıktım :F

J.Lo'nun yuz güzelliği var hala kadın taş:X Thalia'da vardi ya la :X Rosalindam benim:F İnstgramda hala foto paylaşiyor gıdım gitmemiş güzelliğinden ♥

@endgame gene nereye geldi konu dicek:F:F

konu doğruda başlık yanlış başlığı arzum onan nerdesin diye değiştirmek lazım :))

j.lo varsa tünel bile kazarım ne demişler aizmle şey eden duvarı yerle yeksan eder:d