Fatih Dizisi Başlamadan Rafa Kaldırıldı !

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634894319799009294.jpg

Fetih 1453 filmi gişede rekor kırdı. Bu filmin devamı niteliğindeki Fatih dizisi içinde büyük hazırlıklar yapıldı.

Ancak Show TV'nin ekonomik sorunları nedeniyle dizinin çekimleri bir türlü başlayamadı. Medyapım , Fatih dizisi için müthiş bir plato hazırladı ve yaklaşık 8 milyon dolar para harcadı . Fakat Show TV'nin mali sorunları dizinin rafa kalkmasına neden oldu.

Star TV , Muhteşem Yüzyıl nedeniyle diziye mesafeli . Kanal D , yüksek bütçeli dizi istemiyor. Atv ise para ödemelerinde sorun yaşıyor . İşte bu durumda büyük kanalların sahiplenemediği dizi projesi şimdilik rafa kalktı.

Son düzenleme:
Aslında şaşırtıcı olmadı. Bu kadar zaman hep ertelenmesi buna işaretti. :)

- - - Ekleme - - -

Aslında şaşırtıcı olmadı. Bu kadar zaman hep ertelenmesi buna işaretti. :)

Bence FOX alabilir.. FOX icin cok guzel bir sans olabilir

Her kanalın mazareti farklı.

Armağan Çağlayan artis artis konuşuyordu, başlatsın işte Show'da. :D

vikipedia.com 2013 star yaziyor güncellenmemis olabilir yüksek maliyet habere göre star muhtesem yüzyıl oldugu içi sıcak bakmıyormus atv bütce konusunda sıkıntısı var kanald yüksek maliyetli dizi yapmiyor fox la star kaliyor geriye fox alabilir alsa iyi olur fakat foxun bu maliyete ewt diyecegini sanmiyorum Film ahım şahım gitmesse 7 ve altında alırsa hiç kalkısmaz kimse .

Fox olsa hem kanal için iyi olur hemde o kadar masraf yapmışlar dizi için iyi olur ama Fox bu maaliyette olan bir projeyi alır mı bilmiyorum.

vikipedia.com 2013 star yaziyor güncellenmemis olabilir yüksek maliyet habere göre star muhtesem yüzyıl oldugu içi sıcak bakmıyormus atv bütce konusunda sıkıntısı var kanald yüksek maliyetli dizi yapmiyor fox la star kaliyor geriye fox alabilir alsa iyi olur fakat foxun bu maliyete ewt diyecegini sanmiyorum Film ahım şahım gitmesse 7 ve altında alırsa hiç kalkısmaz kimse .

Wikipedia sitesinden mi bahsediyorsun? Orayı görmezden gel istersen, orada isteyen herkes bilgileri güncelleyebiliyor.

Forum İstatistikleri

Konular
173,091
Üyeler
8,483
Son Üye
justking