24 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Dur dur yarın akşam evlendikleri ilk gecede aynı bakişlarin 2 katını atarlar :F:F

- - - Ekleme - - -

Salı akşamı pardon:X

son bölümde dram tavan yaptı ahsun bütün kozunu kullanmış gibi dizinin finali pek parlak olmadı hele o anne karakteri koşturarak nikahı basmaya gidiyor ya orda film koptu gereksiz bir sahneydi gelecek adına ımutlu değilim biüden çok hızlı harcadı malzemeyi :))

- - - Ekleme - - -

Nikah masasında da bakışmaktan evet diyemedi Niyazi :D

bakışmayı normal karşılıyorumda annenin oraya kadar taksiyle takip olayı normal üstü :))

Komşuları doldurdu kızı evde kaldıya :D

o kısımları izledimde normal işleyişe aykırı hareketler sezdim orda :))

tamam köylüler arasında dedikodu çok olur istememezlik olur dolduruşa getiren kadının kızını niyaziya yamama girişimide olur ama daha cenazenin acısı tazeyken hiçbir kötü niyet bu kadar kötüye çalışmaz kötülükte bile bir sınır olmalı normal hayatta :))

son bölümde dram tavan yaptı ahsun bütün kozunu kullanmış gibi dizinin finali pek parlak olmadı hele o anne karakteri koşturarak nikahı basmaya gidiyor ya orda film koptu gereksiz bir sahneydi gelecek adına ımutlu değilim biüden çok hızlı harcadı malzemeyi :))
bakışmayı normal karşılıyorumda annenin oraya kadar taksiyle takip olayı normal üstü :))

Bencede malzeme kalmadı ellelerinde düğün sahnesiyle sezonu tamamlarlar heralde.2.sezonda diip yapar(b)

Nikah masasında da bakışmaktan evet diyemedi Niyazi :D

Alla Allah yaa(b) bana normal bakıyor gibi geliyor yada ben aşk-ı meşk-i unutmuşum :F:F

- - - Ekleme - - -

o kısımları izledimde normal işleyişe aykırı hareketler sezdim orda :))

tamam köylüler arasında dedikodu çok olur istememezlik olur dolduruşa getiren kadının kızını niyaziya yamama girişimide olur ama daha cenazenin acısı tazeyken hiçbir kötü niyet bu kadar kötüye çalışmaz kötülükte bile bir sınır olmalı normal hayatta :))
Evlat acısı herşeyi yaptırır :( O kadın o kız evdeyken hep oğlunu hatırlamıcak mı? Kız gencecik oğlanın sebebi oldu yahu...Ben bile gıcığım kıza:X

Bencede malzeme kalmadı ellelerinde düğün sahnesiyle sezonu tamamlarlar heralde.2.sezonda diip yapar(b)

Alla Allah yaa(b) bana normal bakıyor gibi geliyor yada ben aşk-ı meşk-i unutmuşum :F:F

ben niyazinin bakışlarından çok o dizide zengin moruk şahinin genç karısı baharın bakışlarına vuruldum niyaziyi kaçırmışım aradan :))

- - - Ekleme - - -

Evlat acısı herşeyi yaptırır :( O kadın o kız evdeyken hep oğlunu hatırlamıcak mı? Kız gencecik oğlanın sebebi oldu yahu...Ben bile gıcığım kıza:X

evlat acısı mantığı yok etmez ama şimdi orda bir mantıksızlık var demezlermi kadına sen bugün kovalayıp engel olursun yarın başka bir şehirde nikah kıyarlarsa teyyareylemi gidip engel olacaksın :))

ben niyazinin bakışlarından çok o dizide zengin moruk şahinin genç karısı baharın bakışlarına vuruldum niyaziyi kaçırmışım aradan :))
Hee yaa...O kızı ben en son Son Osmanlıda sari saçliydi galiba öyle izlemiştim hiç beğenmemiştim.Burda gayet doğal hoş bi kız olmuş.Dizinin açık ara en güzzeli:X

nerde kalmıştık:))

deminki sohbet burda ilerlermi darksaal sen bizi buraya attın gazı kaçmış kolaya döndü muhabbetimiz :))

evlat acısı mantığı yok etmez ama şimdi orda bir mantıksızlık var demezlermi kadına sen bugün kovalayıp engel olursun yarın başka bir şehirde nikah kıyarlarsa teyyareylemi gidip engel olacaksın :))
Aynı şehirdeyse bence makul acın cok buyukse herşey yapılır.Başka şehirde olsaydı Mahsun o kadınıda kalp krizinden 3.bölümde 3.kişiyde yollardi tahtalı köye :X

----ekleme----

Allahtan son cumlemi kopyaladım :X

Komşuları doldurdu kızı evde kaldıya :D

bu mesaj her yöne çekilebilir ama ben art niyetli olmadığım için anlatmak istediğin şekilde anlayacağım :)))))

- - - Ekleme - - -

buğra senin şu mesajından sonra olayla bağlarım koptu hala gülüyorum offf :)))

enseme vurdu :)))