Cuma'nın Birincisi Artık Pazartesi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,792
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanal D'de anasayfaya alta bu ibare eklenmiş. Daha önce dikkat etmemiştim, yoktu sanırım. Medyada gelen başarılı olamadı gün değiştiriyor şeklindeki yorumların yanlışlığını göstermek için eklemişler gibi geldi bana ama yine de bilemedim. :)

İddialı bir başlık olmuş totalde birinci değildi oysaki ayrıca pazartesi çok güçlü yapımlar var bakalım ne olacak son durum. :)

Sormazlar mı adama "Madem 1. idi neden gününü değiştiriyorsun?" :)

latife yapmislar pazartesi acun yerle yaksan edecek :D

- - - Ekleme - - -

latife yapmislar pazartesi acun yerle yaksan edecek :D

Bu seferde Cumanın 1. olmaktan çok uzak bir noktaya gelmeyecek mi? Pazartesi de çok bir şey beklemesin Kanal D :)
Bir bir günde 3 tane 10 alan yapımlar gördük :) En basiti 3 tane 7yi aşan dizi.

Yalan Dünya Pazartesi Cuma aldığı oranları korusun Kanal D için yeterli. Önemli olan birincilik değil. 4 reytingle birinci olacağıma, 7 reytingle ikinci olurum daha iyi :):)

- - - Ekleme - - -

Arka Sokaklar'a hiç reklam yapmıyor. :)
Pazartesi akşamından itibaren onu da yapacak. Yalan Dünyanın reklam aralarında bol-bol. :) Yalan Dünya için kalan gün azdı, o yüzden onu erkenden yapıyor. Arka Sokaklara daha 1 hafta var :)

Hadi ya boşa konu açtık desene. :D

Bu sloganı tvde de kullansalarmış iyiymiş. Çünkü internette okuduğum bilinçsiz kişilerin yorumları hep tutmadı o yüzden günü değişiyor şeklinde. :):)
Önceden önlem alındı demekki. Ama bahsettiğin bilinçsiz insanlar zaten internette fazla takılmayan insanlardır. Bu yüzden bu yazı pek işe yaramayabilir. Tv`de kullanılmalıydı bence de haklısın. Ama o zaman da "A/B`de birinci, totalde birinci değil ki. Önemli olan totaldir" yorumunu yapan kişiler olacaktır - takas gibi :D

Önceden önlem alındı demekki. Ama bahsettiğin bilinçsiz insanlar zaten internette fazla takılmayan insanlardır. Bu yüzden bu yazı pek işe yaramayabilir. Tv`de kullanılmalıydı bence de haklısın. Ama o zaman da "A/B`de birinci, totalde birinci değil ki. Önemli olan totaldir" yorumunu yapan kişiler olacaktır - takas gibi :D

Yalan Dünya'nın kitlesi A/B kitlesi. Total seyircisinin ne dediğinin pek bir önemi olmasa gerek. :)

Bir bir günde 3 tane 10 alan yapımlar gördük :) En basiti 3 tane 7yi aşan dizi.

Yalan Dünya Pazartesi Cuma aldığı oranları korusun Kanal D için yeterli. Önemli olan birincilik değil. 4 reytingle birinci olacağıma, 7 reytingle ikinci olurum daha iyi :):)

O zaman kendilerini 365 günün şu kadarı 1. olduk diye övmemeliler :)
Dediğin şeye katılıyorum (7 reytingle 2. olmak daha iyi konusunda) Ama verdiğin örnekteki gibi olmayacak malesef. Yd Totalde 5 alıyordu Abde 9 diyelim. Pazartesi en fazla Totalde 4 Abde 6.5 alır :)

O zaman kendilerini 365 günün şu kadarı 1. olduk diye övmemeliler :)
Dediğin şeye katılıyorum (7 reytingle 2. olmak daha iyi konusunda) Ama verdiğin örnekteki gibi olmayacak malesef. Yd Totalde 5 alıyordu Abde 9 diyelim. Pazartesi en fazla Totalde 4 Abde 6.5 alır :)
Buna emin olamayız. İlk ben de öylü düşünüyordum. Topladığımız zaman en çok reyting alan yapımlar Pazartesi. Eğer bu zorlu günde 3 tane yapım 10 alabildiyse, pek hala yine alabilir elbette :)

365 günün 308`ni birinci kapatmak bir rekordu. Zaten bunu fazla vurgulamamıştılar. Başka kanallar olsa şimdi harıl-harıl reklam yapıyorlardı bunu. Ama Kanal D sadece Kelebeğ`e röpörtaj vermişti bunu :)

Buna emin olamayız. İlk ben de öylü düşünüyordum. Topladığımız zaman en çok reyting alan yapımlar Pazartesi. Eğer bu zorlu günde 3 tane yapım 10 alabildiyse, pek hala yine alabilir elbette :)

365 günün 308`ni birinci kapatmak bir rekordu. Zaten bunu fazla vurgulamamıştılar. Başka kanallar olsa şimdi harıl-harıl reklam yapıyorlardı bunu. Ama Kanal D sadece Kelebeğ`e röpörtaj vermişti bunu :)

Ben Ydnin Cuma günü aldığı oranları Pazartesiye aktarabileceğini düşünmüyorum. Totalde ve Abde düşüş yaşayacaktır. Ama eski Pazartesine oranla daha iyi olur. (Eski Cuma da yeni Cumaya oranla daha iyi olur elbette) :)