24 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Show TV geçen yıl %12 izlenme oranlarındayken bu yıl %6.50 düştü.Resmen yarıya yarıya kayıp var.Bu seyirciyi geri almak yıllar alabilir.

Show Tv cidden bu sene çok kötü. Bence acilen yepyeni iddialı projeler lazım

show tv acun tv yi acun gitti sadece tvsi kaldı kanalın :))) durum normal :))))

Çabuk unutuyon bazı şeyleri dest kupada play ofda az hüsran yaşamadınız şampiyonuz diyip sahaya inerkenki o hüsran unutulmaz :)

geçen sene kendi sahasında yenilip rakip sahada anca berabere katılan takımın şampiyon olması tamamen tesadüfler zinciridir

alev alev bayağı heyecanlı ilerliyor :)))

- - - Ekleme - - -

Herkese merhaba arkadaşlar, FF'ye yeni katıldım. Sizlerle tanışmak benim için onurdur s..a.

haluk seni savunuyordum bu arkadaş renkli yazmaz haluk değildir diyordum anında renkli yazmaya başladın banlanmakmı istiyorsun biraz otur oturduğun yerdede yorum yap :))

Ya anliklara bakinca aklima yazin aklkmdan gecenler geliyor :) bbeb kisin yetenegi gecebilcegini birak yarisabilecegini dusunmuyordum demekki pek becerikli deilim tahmin konularinda :)

geçen sene kendi sahasında yenilip rakip sahada anca berabere katılan takımın şampiyon olması tamamen tesadüfler zinciridir

- - - Ekleme - - -

haluk seni savunuyordum bu arkadaş renkli yazmaz haluk değildir diyordum anında renkli yazmaya başladın banlanmakmı istiyorsun biraz otur oturduğun yerdede yorum yap :))

aga haluk oldugu belli :D zaten ilk mesajından anladım fake olup olmadigini herkez anladi :d zaten

- - - Ekleme - - -

Haticeye değil neticeye bakmalısın dest :)

BBEB Acunu tepiklemiş :D

Not: Mesajın yazılışında Mahoniden ilham alınmıştır :D

tabi mahoninn göz<ü reyizlikten haluktan kurtulması lazım reyiz olmak için :d

- - - Ekleme - - -

tabi mahoninn göz<ü reyizlikten haluktan kurtulması lazım reyiz olmak için :d

her cümlemize forum çift dikiş atoyor :))

her cümlemize forum çift dikiş atıyor:))