Atv`de Yanlışlar Bitmiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Atv`nin web sitesindeki yanlışlıklar bitmek tükenmek bilmiyor. Bugüne kadar yüzlerce hata yapılan site şu an Show Tv ile beraber sitelerin en vasatı. Yapılan bu yanlışlıklar takipçileri yanıltıyor. Ayrıca her hafta kullanılan aynı afişte gün ve ya saat nnasıl değişiyor bunu anlamak oldukça güç. Her hafta bir sürü hata yapan sitenin bu hafta yaptığı hatalardan örnekler:

İşte onlardan biri:

Daha önce günü Çarşamba olarak yazılan dizi`nin bu sefer de saati yanlış yazıldı. 20.00 yazılan saatte, insan, acaba Krem ile Hayat Devam Ediyor yer değiştirdi diye düşünmeden edemiyor.

g7r6h.jpg

RevaN / ÖzeL Yazı

Son düzenleme:
Benim İçin Üzülme'de hata yok maç nedeniyle 21.00'da başlayacak. :)
Yayın akışı henüz açılmadığı için emin değilim. Ancak fragmanına bakınca 20.00 yazıldığını gördüm bu nedenle o da yanlış dedim

- - - Ekleme - - -

Yayın akışı henüz açılmadığı için emin değilim. Ancak fragmanına bakınca 20.00 yazıldığını gördüm bu nedenle o da yanlış dedim

Evet, 19.00'da Galatasaray'ın türkiye kupası maçı var. :)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Yayın akışına buradan bakabilirsin Revan :)

http://www.atv.com.tr/yayin-akisi?dt=2012-11-27

Hemen düzeltiliyor ufak tefek hatalar olur ama konu açmana gerek yoktu diye düşünüyorum. :)

revan yine çuvalladı :))) galatasaray maçı var salı 19 da hemen ardında biü var

@Revan cabana sağlık atv'yi kötülemek için bu kadar caba sarf edilirdi:F:F Gittin gittin onlari takip mi ettin:X El-insaf artık...Kanal D 'de kayp şehir içn sitede farklı saat tv-fragmanlarinda başka saat göstermiş...TV-reyting bölümünde basbas bağırıyorsun:X

atv'nin web sitesi tasarim olarak bence Show Tv'nin web sitesinden çok daha güzel..

revan yine çuvalladı :))) galatasaray maçı var salı 19 da hemen ardında biü var
Hmmm.. Ok
@Revan cabana sağlık atv'yi kötülemek için bu kadar caba sarf edilirdi:F:F Gittin gittin onlari takip mi ettin:X El-insaf artık...Kanal D 'de kayp şehir içn sitede farklı saat tv-fragmanlarinda başka saat göstermiş...TV-reyting bölümünde basbas bağırıyorsun:X
Valla kötülemek için değildi. Atv`nin sitesindeki yanlışlar meşhurdur. Kaç tane örnek vardır bundan önce :D

Valla kötülemek için değildi. Atv`nin sitesindeki yanlışlar meşhurdur. Kaç tane örnek vardır bundan önce :D

Web-sitelerde hemen değiştirme olasiliğin var yani konu acmana değmezdi onu diyorum...Zahmet etmişssin konu acmak için...Eline sağlık ne diyim:X:X

Bu hatanın bende farkına varmıştım, hatta Krem Saat Değiştirdi diye konu açacaktım, baktım yayın akışında 22.30 yazıyor. :D Sonra açmayayım dedim. :)

Kiril alfabesi diye öylede demiş olabilir arkadaş yalnız kirili daha başka ülkelerde kullanıyor;
Bulgaristan,Makedonya,Sırbistan,Belarus,Ukrayna,Karadağ,Bosna'nın içindeki Sırp cumhuriyeti Türklerdende Kazakistan,Tacikistan,Kırgızistan gibi ülkeler kullanıyor diye biliyorum.Yani Türkçe bir dilde olabilir.Oradada gördüğün kadarıyla küçük b ile yazılan kalınlaştırma harfi var.Yani Makedonca Sırpça veya Boşnakça değil büyük ihtimalle ya bit Türk dili yada diğer slav dillerinden.[/QUOTE]

Son düzenleme: